Bateria este un obiect sanitar important, pe care îl folosim zilnic și pe care nu ne așteptăm să îl schimbăm prea des. De aceea este esențial să fim informați atunci când decidem să facem o astfel de achiziție și trebuie să avem în vedere calitatea acestora, aspectul cel mai important la care trebuie să ne uităm atunci când cumpărăm o baterie sanitară.

Bateriile sanitare fac parte din acea gama de produse care pot personaliza baia sau bucataria voastra, din acest punct de vedere acestea pot conferi un aspect deosebit spatiilor voastre interioare, mai ales daca sunt asortate in mod creativ cu restul elementelor.

Un indicator al calității unei baterii este de obicei greutatea, cu cât este mai grea o baterie, cu atât mai rezistentă va fi și nu va fi expusă riscurilor de spargere dacă presiunea apei va fi mare. Un alt indicator important este echiparea bateriei cu cartuș ceramic (mai rezistent decât cele de plastic). Baterii de baie si bucatarie de calitate premium veti gasi in magazinele online eMAG.roSensoDays.ro si badabum.ro.

De asemenea trebuie să avem în vedere și faptul că pe orice baterie ar trebui să fi posibilă montarea de economizoare, care ajută la economisirea apei prin reducerea debitului și îmbogățirea acestuia cu aer, fără a elimina confortul mai ales în cazul dușului. Unii producători oferă economizoare deja montate pe baterie, dar în cele mai multe cazuri acesta se poate achiziționa separat și folosit la toate bateriile va reduce consumul de apă general cu până la 50%.

Bateriile reprezintă cele mai importante elemente din sala de baie, întrucât acestea sunt cele utilizate obiecte ale băii. Pe lângă furnizarea apei pentru lavoar sau cada de baie, acestea reflectă designul în întreg spaţiul sălii de baie. Prin urmare, opţiunea dumneavoastră pentru modelul bateriei şi amplasarea acestuia vor influenţa aspectul final al sălii de baie. Bateriile sunt disponibile acum într-o varietate de stiluri. De la bateriile moderne concepute pentru a completa spaţii pure, minimaliste, până la stiluri clasice concepute să pună în valoare incintele tradiţionale şi cele decorate în tendinţe.

Varietatea de gamă dacă alegem să schimbăm mai multe baterii odată sau dorim să echipăm casa/apartamentul trebuie să avem în vedere faptul că unii producători oferă game complete de baterii (baie, bucătărie, cadă/duș, lavoar, bideu). Alegerea unei game complete pentru locuința noastră conferă uniformitate și unitate în design.

O metodă prin care puteți fi siguri de alegerea corectă a bateriei este să căutați după brand. Renumele unui producător sau a unui magazin de desfacere sunt o garanție în plus că bateria va îndeplini cele mai pretentioase gusturi in design si cele mai pretentioase solicitari ale clientului care isi doreste o baterie de calitate, chiar daca este mai scumpa, si nu cu putin.

 

Baterii de baie si bucatarie Hansgrohe

 

Hansgrohe reprezintă diversitatea și fascinația unui stilurilor de viață în baie. Colecțiile complete de baie sunt create în colaborare cu unii dintre cei mai designeri din lume. Aceste colecții sunt la fel de individuale și la fel de diverse ca și oamenii înșiși, și oferă o multitudine de stiluri diferite: de la băi / spații pline de viață, fermecătoare , până la cele inspirate din natură.

Hansgrohe este una din primele companii din domeniul instalatiilor sanitare si este in top datorita preocuparii continue pentru design si calitate. In 2011 a reusit sa urce pe locul 11 in lume (din 1900 companii inscrise) in domeniul design-ului, surclasand multe companii renumite ca Audi, Daimler, Dell, Sony Ericsson.

Baterii de baie si bucatarie Hansgrohe

Baterii de baie si bucatarie Hansgrohe

Hansgrohe este renumit in intreaga lume prin brandurile sale Hansgrohe, Axor, Pharo si Pontos care sunt inovatoare, au un design deosebit si sunt eco-friendly. De la prima para de dus reglabila Selecta pana la bateriile Axor Starck si dusurile revolutionarele Raindance, Hansgrohe a incercat intotdeauna sa imbunatateasca calitatea produselor sale si sa le dea acestora un design special care sa satisfaca si cele mai exigente gusturi.

Baterii de baie si bucatarie Hansgrohe veti gasi in magazinele online eMAG.roSensoDays.ro si badabum.ro.

 

Baterii de baie si bucatarie Bugnatese

 

Firma italiană Bugnatese, pe piață încă din 1950, și-a imbunătațit continuu calitatea și design-ul în competiția internațională, calitate certificată prin „DET NORSCHE VERITAS QUALITY SYSTEM CERTIFICATE”. Produse în Italia, bateriile Bugnatese sunt disponibile în variantele: crom, crom-aur, crom satinat, bronz, cupru, fiind destinate utilizării la chiuvete, lavoar, cada, bideu, cabină duș.

Baterii de baie si bucatarie Bugnatese Italia

Baterii de baie si bucatarie Bugnatese Italia

Baterii de baie si bucatarie Bugnatese veti gasi in magazinele eMAG.roSensodays si badabum.ro.

 

Baterii de baie si bucatarie Grohe

 

Bateriile pentru baie si bucatarie marca GROHE îmbină designul premiat cu cele mai bune materiale şi tehnologiile de ultimă oră din industrie. Fiecare colecţie oferă o gamă variată de tipuri de baterii pentru a corespunde celor mai recente elemente ceramice pentru baie şi preferinţelor dumneavoastră personale de stil. Colecţiile de baterii GROHE oferă o selecţie variată de modele în fiecare gamă.

Baterii de baie si bucatarie marca Grohe

Baterii de baie si bucatarie marca Grohe

De la bateriile monocomandate, la combinaţiile cu patru orificii pentru baie, colecţiile de baterii GROHE oferă întotdeauna soluţia perfectă. Indiferent dacă doriţi o baterie simplă pentru baia de oaspeţi sau o baterie pentru fiecare locaţie din baie – bazin, bideu, cadă şi duş – gama extinsă de modele de baterii de baie si bucatarie Grohe cuprinde toate stilurile de interior şi nivelurile de preţ. Baterii de baie si bucatarie Grohe veti gasi in magazinele online eMAG.ro, Sensodays si badabum.ro .

 

Baterii de baie si bucatarie Carlo Frattini

 

Brandul Carlo Frattini constituie un amestec de mai multe elemente: design, tehnologie , inovare . Fiecare produs pornește pe un drum lung, de-a lungul etapelor predefinite severe, fiecare dintre ele menite să garanteze calitatea procesului de productie. Fiecare fază a procesului de producție este gestionat cu cea mai mare grijă: de la selecția materiei prime, la livrarea produsului final. Procesele de turnare, șlefuire, lustruire, tratamente de suprafață și montaj sunt controlate de către experți și personal calificat .

Baterii de baie si bucatarie FIMA Carlo Frattini

Baterii de baie si bucatarie FIMA Carlo Frattini

Toate bateriile de baie si bucatarie Carlo Frattini sunt supuse testării temeinice pentru verificarea rezistenței. Baterii de baie si bucatarie Carlo Frattini veti gasi in magazinele online eMAG.roSensodays dar si la badabum.ro.

 

Baterii de baie si bucatarie Kludi

 

Kludi dezvoltă şi produce baterii de lux pentru baie şi bucătărie, sisteme de duş şi accesorii pentru baie precum şi baterii medicale pentru clinici. Împreună cu parteneriatele de brand, Kludi şi-a consolidat renumele şi a demonstrat noi compentenţe în domeniul soluţiilor complete pentru baie. Ceea ce a început ca o mică companie, s-a dezvoltat printr-un proces continuu într- o companie ce activează pe plan internaţional.

Baterii de baie si bucatarie Marca Kludi

Baterii de baie si bucatarie Marca Kludi

KLUDI este specialistul în baterii de baie și bucătărie, dușuri, accesorii de baie și soluții complete pentru baie. Rădăcinile companiei se regăsesc în orășelul Menden – mai mult de 1.000 de angajați asigură cu designul și tehnologia din Germania, ca toate produsele să corespundă celor mai înalte standarde de calitate, siguranță și protecția mediului: „German Quality“ mai simplu. Din 1926 KLUDI scrie istorie în branșă -prin idei revoluționare și dezvoltări practice pentru baie și bucătărie. Multe dintre inovațiile care definesc bateriile și dușurile moderne, au fost dezvoltate în Menden. Unele dintre ele se regăsesc doar la KLUDI, chiar și în zilele noastre.

În prezent, Kludi deţine 7 fabrici, 10 societăţi comerciale şi 6 reprezentanţe. Kludi nu dovedeşte doar prin punctele sale de lucru un spectru larg ci şi prin sortimentul de produse de lux care satisface chiar si cele mai pretentioase gusturi. Baterii de baie si bucatarie Kludi veti gasi in magazinele online eMAG.roSensodays si badabum.ro.