Black Friday poate fi o oportunitate excelentă pentru a cumpăra articole pentru casă la prețuri reduse. Și pentru că eMAG a decis deja când va fi Black Friday 2023, iată câteva tipuri de articole pentru casă care merită să fie luate în considerare, toate găsindu-le în același marketplace, cel mai mare din România.

 1. Electrocasnice mari: Black Friday este momentul potrivit pentru a achiziționa electrocasnice mari precum frigidere și combine frigorifice, mașini de spălat rufe, uscătoare sau mașini de gătit. Poți beneficia de reduceri semnificative.
 2. Electrocasnice mici: Cumpărarea unui cuptor cu microunde, un fier de călcat, un robot de bucătărie sau alte electrocasnice mici la prețuri reduse poate fi o afacere bună.
 3. Tehnologie pentru casă: Televizoarele smart, sistemele de acasă inteligente, boxele inteligente și alte gadgeturi pentru casă pot fi achiziționate la prețuri mai accesibile.
 4. Mobilier: Black Friday este un moment potrivit pentru a-ți upgrada mobilierul. Poți găsi reduceri la canapele și saltele de pat, mese, scaune și multe altele.
 5. Lenjerii de pat și prosoape: Achiziționarea lenjeriei de pat sau a prosoapelor de calitate este o investiție valoroasă pentru casa ta. Black Friday oferă reduceri la aceste articole.
 6. Articole de decor: Tablouri, candelabre, perne decorative și alte articole de decor pot schimba aspectul unei încăperi. Reducerile de Black Friday pot face astfel de articole mai accesibile. Să nu uităm că urmează 3 luni de sărbătoare, de la Crăciun și Revelion și până la Ziua Îndrăgostițiilor, poate ar merita să începeți să faceți niște stocuri de cadouri și decorațiuni de casă. Aici FashionDays Black Friday va fi evenimentul major.
 7. Ustensile de bucătărie: Oale, tigăi, cuțite și alte ustensile de bucătărie de calitate pot fi achiziționate la prețuri mai mici. Concentrați-vă pe ustensilele premium care de regulă costă.
 8. Sisteme de stocare: Rafturi, dulapuri sau cutii de depozitare pot ajuta la organizarea și gestionarea spațiului în casă.
 9. Electronice pentru divertisment: Dacă îți dorești să-ți upgradezi sistemul de divertisment acasă, poți găsi oferte la laptopuri, telefoane (da, iar va fi bătaie pe iphone) console de jocuri sau sisteme audio.
 10. Amenajări exterioare: Dacă ai un spațiu exterior, cum ar fi o grădină sau un balcon, poți găsi reduceri la mobilier de grădină, grătare și alte articole pentru amenajare exterioară.
 11. Sisteme de iluminat: Candelabre, lampadare și lămpi pot aduce o nouă lumină în casa ta. Poți găsi oferte atractive pentru astfel de articole, inclusiv cele de tip smart home.
 12. Articole de baie: Cumpărarea de prosoape de baie, halate de baie, mochete sau alte articole de baie poate fi o alegere inteligentă de Black Friday.
 13. Produse de curățenie și organizare: Accesorii pentru curățenie și organizare pot ajuta la menținerea casei tale în ordine. Reducerile pot fi disponibile pentru aceste articole.

Este important să faci o listă cu ceea ce ai nevoie înainte de Black Friday și să cauți oferte pentru articolele care contează cel mai mult pentru tine. De asemenea, fii pregătit să compari rapid prețurile și să profiți de ofertele limitate de timp pentru a obține cele mai bune reduceri.