No votes yet.
Please wait...
Voting is currently disabled, data maintenance in progress.

SCHOCK este inventatorul chiuvetei din granit si este unul din producatorii de top la nivel mondial cu peste 30 de ani de experienta in domeniu, prezent in peste 70 de tari. Peste 80% din chiuvetele de granit vandute la nivel mondial sunt produse folosind tehnologia dezvoltata si patentata de SCHOCKEleganta si rafinament la standarde germane, disponibile la preturi accesibile. 

 

Aspectul estetic deosebit pe care il prezinta cu siguranta face sa merite intreg efortul de a avea grija in permanenta la aceste mici detalii pentru a mentine chiuveta din granit in conditii excelente. Din punct de vedere al raportului calitate – pret putem spune ca chiuvetele din granit cu baterie de bucatarie tip dus marca Schock se afla la un nivel avantajos, astfel incat investitia este una rentabila inca de la inceput. Pe piata exista mai multe tipuri de chiuvete granit produse de diversi producatori si, ca o recomandare, va putem spune ca inainte de a achizitiona este esential sa consultati cu atentie informatiile pentru a determina daca vi se potriveste sau nu sa instalati in bucataria dumneavoastra astfel de chiuvete granit.

Catalogul de chiuvete de bucatarie Schock

 

Chiuvete Schock Formhaus

 

Catalogul de produse SCHOCK dispune de chiuvete si robineti pentru fiecare stil si gust: modern, clasic sau rustic. Toate chiuvetele SCHOCK sunt realizate din materiale durabile si ecologice si sunt fabricate exclusiv in Germania respectand standarde de calitate extrem de riguroase. Chiuvetele Schock rezista la impactul unui glont tras de la cativa centimetri!

Chiuvetele de bucatarie din granit Schock Formhaus sunt fabricate in Germania din material CRISTALITE+, extrem de rezistent la zgarieturi si usor de intretinut. Aceste modele ofera confort si eficienta in utilizarea zilnica datorita cuvei principale completata de o cuva auxiliara si picurator. Picuratorul mai ingust decat la alte modele se potriveste perfect in bucatariile moderne, in timp ce designul deosebit de elegant confera un sentiment estetic atemporal. Calitate germana la preturi accesibile! Gaura pentru montarea bateriei este prefrezata, iar instalatorul o poate adapta conform solicitarilor individuale. Baterie bucatarie Granit Schock Cosmo Nero cu aspect CRISTALITE+ este ideala pentru toate chiuvetele Schock din aceeasi gama si va aduce o pata de culoare si o tenta de modernitate in bucataria dvs. Aceasta baterie de calitate germana are un aspect deosebit de elegant datorita suprafetei cu finisare granulata cu aspect exclusiv CRISTALITE+ si este disponibila in mai multe optiuni de culoare. Eleganta si rafinament la standarde germane, disponibile la preturi accesibile. Pentru un plus de confort, bateria se poate roti la 360°, are un regulator brevetat si scurgere tip cascada pentru prevenirea depunerilor de calcar. Bateria este prevazuta cu disc cartus ceramic, care este usor de inlocuit, prin inlaturarea partii de sus a bateriei.

 

Chiuveta bucatarie granit Schock D-150S Alpina – o chiuveta practica, cu doua cuve, cea mica fiind perfecta pentru spalarea fructelor si legumelor. Tehnologia integrata PRO Hygienic 21 protejeaza alimentele impotriva bacteriilor si asigura astfel siguranta intregii familii. In acelasi timp, materialul CRISTALITE, de trei ori mai rezistent decat granitul, constituie o garantie ferma ca aceasta chiuveta va rezista in timp. In plus, cele 9 optiuni de culoare de la CRISTALITE sunt alegerea ideala pentru a aduce acea pata estetica de culoare in bucataria si in viata dvs. Dimensiunile standard precum si posibilitatea adaptarii unui corp de chiuveta de 60 cm, sunt caracteristici care va ofera libertate si caracter practice in bucatarie.

Kit chiuveta de bucatarie granit Schock Formhaus D-150 si baterie Schock Cosmo Alpina

Kit chiuveta de bucatarie granit Schock Formhaus D-150 si baterie Schock Cosmo Alpina

 

Chiuveta Granit Schock Typos D-150S Sabbia 860 x 435 mm – chiuveta clasica cu 1 cuva si 1/2 ce respecta dimensiunile standard 8 x4 ale industriei si care aduce noutatea unei cuve mai adanci, pentru facilitate in realizarea diverselor sarcini in bucatarie. Designul cu linii inguste face acest model potrivit in orice bucatarie, fie aceasta intr-un apartament luxos in inima orasului sau intr-un cadru mai intim, potrivit tinerilor antrenati in ritmul citadin. Baterie Granit Schock Cosmo Sabbia cu aspect CRISTALITE+ este ideala pentru toate chiuvetele Schock din aceeasi gama si va aduce o pata de culoare si o tenta de modernitate in bucataria dvs. Aceasta baterie de calitate germana are un aspect deosebit de elegant datorita suprafetei cu finisare granulata cu aspect exclusiv CRISTALITE+ si este disponibila in trei optiuni de culoare.

Kit chiuveta granit Schock Formhaus D-150 si baterie Schock Cosmo Sabia

Kit chiuveta granit Schock Formhaus D-150 si baterie Schock Cosmo Sabia

 

Chiuveta bucatarie granit Schock Manhattan D-150S Nero 780 x 500 mm – o chiuveta practica, cu o cuva mare cu adancime de 20 cm si o cuva mica, cu adancime de 15 cm pentru spalarea fructelor si legumelor. Tehnologia integrata PRO Hygienic 21 protejeaza alimentele impotriva bacteriilor si asigura astfel siguranta intregii familii. In acelasi timp, materialul CRISTALITE®, de trei ori mai rezistent decat granitul, constituie o garantie ferma ca aceasta chiuveta va rezista in timp. Bateria de bucatarie granit Schock Cosmo Nero cu aspect CRISTALITE+ cu care vine echipata aceasta chiuveta, este ideala pentru toate chiuvetele Schock din aceeasi gama si va aduce o pata de culoare si o tenta de modernitate in bucataria dvs. Aceasta baterie de calitate germana are un aspect deosebit de elegant datorita suprafetei cu finisare granulata cu aspect exclusiv si este disponibila in trei optiuni de culoare. Pentru un plus de confort, bateria se poate roti la 360°, are un regulator brevetat si scurgere tip cascada pentru prevenirea depunerilor de calcar. Bateria este prevazuta cu disc cartus ceramic, care este usor de inlocuit, prin inlaturarea partii de sus a bateriei. Pachetul de livrare include furtunuri de legatura flexibile de 350 mm si piulita de 3/8″ pentru montare deosebit de usoara si sigura. Gaura necesara pentru montarea bateriei trebuie sa fie de Ø 35 mm.

Kit chiuveta Schock Formhaus D-150 si baterie Schock Cosmo Nero

Kit chiuveta Schock Formhaus D-150 si baterie Schock Cosmo Nero

 

Chiuveta bucatarie granit Schock Formhaus D-200 Nero din material CRISTALITE+, foarte rezistent la zgarieturi si usor de intretinut. Acest model ofera confort si eficienta in utilizarea zilnica datorita cuvelor mari completate cu picurator generos. Se potriveste perfect atat in bucatariile clasice cat si in bucatariile moderne, in timp ce designul deosebit de elegant confera un sentiment estetic atemporal.

Kit chiuveta Schock Formhaus D-200 si baterie Schock Cosmo Extractabila Nero

Kit chiuveta Schock Formhaus D-200 si baterie Schock Cosmo Extractabila Nero

Catalogul de chiuvete de bucatarie Schock

 

Chiuveta Schock Formhaus D-200 Sabbia din material CRISTALITE+, foarte rezistent la zgarieturi si usor de intretinut. Acest model ofera confort si eficienta in utilizarea zilnica datorita cuvelor mari completate cu picurator generos. Dimensiunea chiuvetei este 1160 x 500 mm, adancimea cuvei este 190 mm, iar latimea corpului de chiuveta trebuie sa fie de minim 80 cm. Gaura pentru montarea bateriei este prefrezata, iar instalatorul o poate adapta conform solicitarilor individuale. Bateria bucatarie granit Schock Cosmo Sabbia cu aspect CRISTALITE+ este ideala pentru toate chiuvetele Schock din aceeasi gama si va aduce o pata de culoare si o tenta de modernitate in bucataria dvs.

Kit chiuveta dubla din granit Schock Formhaus D-200 si baterie Schock Cosmo Sabbia

Kit chiuveta dubla din granit Schock Formhaus D-200 si baterie Schock Cosmo Sabbia

Chiuvetele de bucatarie marca Schock Formhaus le gasiti in exclusivitate in magazinul online www.eMAG.ro. O chiuveta de calitate fabricata din granit, pe termen lung, se va dovedi o investitie extrem de rentabila si profitabila datorita caracteristicilor si materialelor din care este fabricata o asemenea chiuveta de bucatarie (sau de baie). De asemenea, nu uitati sa consultati in permanenta site-urile badabum.ro, flanco.ro, sensodays.ro si eMAG.ro pe care se comercializeaza astfel de chiuvete granit intrucat cu siguranta veti putea nimeri o oferta care sa vi se potriveasca atat in bucatarie cat si in bugetul alocat utilarii acesteia.

vivre.ro
No votes yet.
Please wait...
Voting is currently disabled, data maintenance in progress.