Aspiratorul fără fir Dyson V15 Detect se află în topul gamei de aspiratoare cordless Dyson. Cu un motor puternic de 660W dar silențios, foarte ușor în manevrare dar și în curățare, cu o serie de accesorii utile și ingenios create și multă flexibilitate în operare, acest aspirator este considerat printre cele mai bune aspiratoare casnice din lume. Captează 99,99% dintre particulele microscopice de până la 0.1 microni, astfel încât să te bucuri de o casă impecabilă, curățată în profunzime, iar funcționalitățile multiple și relevante fac să merite fiecare leu plătit în plus față de alte modele de aspiratoare premium considerate „cele mai bune”.

Aspiratorul Dyson din seria v15 nu poate fi comparat cu celelalte aspiratoare clasice, și acesta nu este un statement de marketing. Dar dupa ce il folosesti iti dai seama ce inseamna Dyson > manevrabilitate, libertate de miscare, confort in aspirare si altfel de tehnologie. Vei deveni dependent de experiența produselor Dyson, iar în ceea ce privește aspiratoarele Dyson V15 Detect este the best!

Scurtă istorie Dyson: În urmă cu 55 ani, James Dyson, inginer, enervat la culme de faptul că sacul aspiratorului său scădea eficiența aspiratorului, și corelând cu experiența construirii unui ciclon industrial ce acționează ca o centrifugă și-a imaginat ceva nou. Și-a imaginat un aspirator fără sac, și care separă mizeria în baza forțelor centrifuge înspre un recipent mai compact și care reține praful. Cu școala de artă Byam Shaw finalizată, educație în design interior, de la o idee la succes, odată cu multă perseverență și ambiție, a fost totul simplu. Ca și modul de utilizare al oricărui produs Dyson, în mod special al unui aspirator. După 5 ani în care a construit și testat 5127 de prototipuri pentru a ajunge la aspiratorul care îi răspunde unei nevoi explicite, a inventat primul aspirator fără sac. Având în minte clientul, nevoia acestuia și problema pe care o rezolvă. Astăzi, James Dyson este considerat Sir si este al 5-lea cel mai bogat om din Marea Britanie.

Modele aspiratoare fără fir Dyson v15

Gama de aspiratoare Dyson V15 se împarte în două modele principale: Submarine (cu spălare umedă și uscată) și Detect Absolute (cu spălare uscată). Mai departe, în gama Dyson v15 Detect Absolute diferențele sunt la nivel de culoare și de accesorii suplimentare. Merită menționat de la început că experiența Dyson nu este dată doar de motor ci și de accesoriile care fac toată treaba. În concluzie, veți regăsi în magazinul oficial:

Aspiratorul Dyson V15 Detect Absolute

Accesorii Aspirator fara fir Dyson V15 Detect Absolute

Aspiratorul Dyson V15 Submarine

Aici regăsim modelul cu spălare, mai scump dar care spală perfect podeaua, doar cu apă curată.

 • Aspirator vertical fără fir cu spălare Dyson V15s Detect Submarine, Capătul de curățare cu rolă umedă elimină eficient și rapid lichidele vărsate, resturile și petele dure de pe pardoseală. Nu vei avea nevoie de soluții de curățare specifice (și poate scumpe), Dyson Submarine utilizează doar apă curată.
 • Acumulatorul Click-in cu 10 celule permite o autonomie mai mare (70 min.)
 • Accesorii incluse: Capăt de curățare cu rolă umedă Submarine, Perie Digital Motorbar, Perie de curățare Fluffy Optic cu iluminare, Capăt anti-încurcare pentru aspirarea părului, Perie Combi 2în1, Crevice tool, Stație andocare și încărcare, Încărcător.

Aspiratoare Dyson v8, v10, v11, v12

Diferențele dintre versiunile de aspiratoare Dyson v8, v10, v11 față de v15 sunt în principal de putere și de autonomie. Da, mici diferențe de design, de accesorii și diferențe destul de mari de tehnologii sau de preț, dar în principal ceea ce contează la un aspirator este forța de aspirare și autonomia (datorată acumulatorului). Astfel avem:

 • Aspiratorul Dyson V8, 40 de minute autonomie și 425W
 • Aspiratorul Dyson V10, 60 de minute autonomie și 525W
 • Aspiratorul Dyson V11, 60 de minute autonomie și 545W
 • Aspiratorul Dyson V12, varianta Slim, 60 de minute autonomie și 545W
 • Aspiratorul Dyson V15, 60 de minute autonomie și 660W
 • cel mai puternic, Aspiratorul Dyson gen5, 70 de minute autonomie și 752W

Păreri Dyson v15 Experiență Utilizatori

Aspiratorul este foarte ușor de manevrat, datorită greutății foarte reduse (2kg). Este un aspirator 2 in 1 (pentru podele, scări, pereți, bucătărie, autovehicul). Se transformă în aspirator de mână dintr-un singur click, cu accesoriu pentru praf încorporat.

Scapi de durerile de spate, întinderile și efortul atunci când faci curățenie datorită opțiunilor multiple de configurare a telescoapelor aspiratoarelor Dyson. Telescop scurt pentru curățarea canapelei și a meselor, lung pentru aspirarea la înălțime și telescopul modular pentru curățarea sub pat, măsute și alte locuri greu accesibile. În plus, modelul 3-in-1 Dyson V15 Submarine (spălare uscată + umedă), te scutește de efortul de a curăța cu mopul sau cu cârpa orice suprafață.

Peria cu laser este o minune, practic identifici vizual locurile cu murdărie și praf, vei vedea cu ochiul liber zonele în care aspiratorul Dyson v15 încă mai are treabă. Vei avea satisfacția muncii văzând că nu te plimbi cu aspiratorul degeaba prin casă.

Pareri Dyson V15 Perie cu Laser

Excelează și aspiră perfect firele de păr, fiind ideal dacă aveți cățel sau pisică. Toate aceste plusuri ale aspiratorului Dyson V15 sunt susținute de dovezi palpabile. Pe lângă efectul liniștitor că nu mai vedeți murdăria nici cu lumina laser specială, pe lângă faptul că veți putea aprecia performanța prin recipientul de praf, veți avea indicatori pe display-ul mânerului care calculează și clasifică particulele aspirate în funcție de dimensiune și potențial malign. Iar ecranul LCD afișează statistici în timp real!

Nu excelează în aspirarea covorașelor mici de baie sau de la intrare sau a carpetelor ușoare, asta întrucât are o putere de aspirare atât de mare încât covorașele se prind pur și simplu de perie. Noi considerăm acest neajuns drept un plus al aspiratorului, ai dovada forței și puterii în mâinile tale. Un mitigant este curățarea cu ajutorul periei combi.

Lipsa firului este un mare plus cât timp aspiratorul se încarcă la maxim într-o oră. Tot o oră este și autonomia acestui aspirator, foarte puternic.

Un mare câștig este faptul că utilizând peria de pardoseală care aspiră și șterge, veți economisi timp și efort prețios în ceea ce privește spălarea cu mopul. Pentru mulți utilizatori, mopul a devenit destul de inutil, cu excepția situațiilor în care trebuie să eliminați pete sau lichide.

Am rezuma părerile pozitive despre aspiratorul Dyson v15 la: fără fir, fără saci, fără să apeși sau să freci suprafața curățată, fără murdărie în urmă, fără efort în utilizare și dureri de spate, fără griji ani la rândul!

În concluzie, lăsăm mai jos acest review:

 • putere mare de aspirare pe toate suprafetele;
 • peria cu iluminare este fix ce trebuie daca sunteti „obsedati” de curatenie. Veti vedea tot praful din casa, praf pe care altfel nu ati fi stiut ca este prezent in casa voastra. Prima data este chiar socant cand vezi de fapt in ce mediu locuiesti desi tu crezi ca e totul curat;
 • multe perii in pachet pentru toate suprafetele, inclusiv peria pentru strans parul lasat de pisica pe canapea. E magica!
 • Dyson chiar schimba modul de a trai intr-o casa. Cumva acum nu cred ca as mai face trecerea la un alt model. Excelent!

Păreri Preț aspirator fără fir Dyson

Este un aspirator scump, dar care își merită banii plătiți. Puteți compara cu alte modele un pic mai ieftine (de ex. Rowenta) însă din perspectiva de performanțe nu suportă comparație. Spre exemplu, nu veți vedea diferențe negative față de un model de aspirator vertical 3-in-1 precum Philips XC8347 cu mop integrat, seria 8000 Aqua, ba din contră, în ceea ce privește aspirarea, Dyson este considerat superior. Deși nu suntem adepții chinezăriilor, puteți cumpăra separat la doar 40$ de pe aliexpress o perie de tip mop compatibilă cu Dyson V15.

Dyson v15 este un aspirator foarte fiabil, nu veți avea nevoie de un alt aspirator mulți ani de acum înainte. Are o durată de viață triplă față de alte aspiratoare considerate premium, fapt confirmat de utilizatori. Aspiratoarele Dyson funcționeaza la aceași parametrii și dupa 8 ani de utilizare.

Nu judeca prețul electrocasnicelor Dyson după prețul inițial de cumpărare. Faptul că livrează ceea ce promit, fiabilitatea și performanțele constante în timp, fac ca prețul pe perioada de utilizare să fie mai mic decât al altor produse considerate ieftine!

Bateria aspiratorului are un preț destul de piperat (în jur de 500 de lei), însă dacă ne raportăm la alte aspiratoare, din nou, costul aspiratorului Dyson V15 nu mai pare așa mare. De exemplu, la Philipsul anterior menționat, bateria originală ajunge la 599 lei, iar after market undeva la 400 de lei. Merită menționat că garanția Dyson acoperă funcționalitatea bateriei timp de 2 ani. Și, deși nu vă recomandăm, puteți cumpăra mai ieftin baterii sau accesorii Dyson v15 tot de pe aliexpress.

Faptul că nu necesită saci este un alt plus cu impact în bugetul tău pe termen lung.

Nu vă așteptați ca prețul aspiratorului Dyson V15 să fie redus cu mai mult de 5% , chiar și în cazul campaniilor de reduceri precum Black Friday. Este un aspirator premium, vândut doar în magazine reputabile (recomandăm site-ul oficial Dyson , Robotworld (prețuri mai bune) sau eMAG). Discounturile mari de preț ar trebui să ridice multe semne de întrebare cu privire la originea produsului sau a componentelor sale (accesorii, acumulator)

Sumar
Data Review
Denumire Produs
Aspirator Dyson V15
Nota Autor
51star1star1star1star1star
Nume Produs
Aspirator Dyson V15
Pret
RON 3149
Stoc
Available in Stock