Foarfecele de bucatarie in culoarea traditionala portocalie de la Fiskars au un design clasic, apreciat în întreaga lume de peste patru decenii. Gama Fiskars include o largă selecţie de foarfeci cu lame fabricate din oţel de înaltă calitate fără nichel şi cu mânere profilate ergonomic. Mânerele foarfecelor Fiskars asigură o suprafaţă mare de presare pentru degete, astfel încât forţa exercitată este distribuită uniform, asigurând o priză confortabilă şi prevenind oboseala. Mânerele sunt turnate prin injecţie direct pe lame pentru îmbinări durabile şi igienice. Foarfecile de casa si gradina marca Fiskars, fabricate in Finlanda le puteti achizitiona din magazinul online  www.eMAG.ro.

Aici Catalogul Fiskars

Foarfeca clasica de bucatarie Fiskars utilă în bucătărie pentru tăierea alimentelor şi deschiderea cutiilor. Lamele zimţate fixează produsele pentru tăiat. Tensiune ajustabilă a lamelor. Are lungimea de 18 cm si o greutate de 73 de grame.

 

Foarfeca de bucatarie Fiskars

Foarfeca de bucatarie Fiskars

 

Foarfeca pentru peste de la Fiskars cu lamele puternice şi curbate ce prezintă zimţi speciali pentru tăierea peştelui. Mânerele comode sunt potrivite atât pentru dreptaci cât şi pentru stângaci. Este perfectă pentru îndepărtarea solzilor, despicarea şi tăierea peştelui şi aripioarelor. Mâner special pentru protejarea degetelor şi mecanism de închidere acţionat cu degetul mare.

 

Foarfeca speciala pentru peste Fiskars

Foarfeca speciala pentru peste Fiskars

 

Foarfeca pentru uz general Fiskars 859853 este o foarfecă ideală pentru tot felul de întrebuinţări acasă, la şcoală şi la birou. Un  produs de calitate, cu lame din otel fara nichel. Dimensiune 21 de cm si 83 de grame.

 

Foarfeca Fiskars uz general din otel

Foarfeca Fiskars uz general din otel

 

Foarfecă pentru pui 859975 25 cm, 200 g, cu lame puternice pentru tăierea şi pregătirea păsărilor şi vânatului. Lamele curbate cu profil special, fac tăierea uşoară. Incizie specială în lamă pentru tăierea oaselor. Mânerele comode sunt potrivite atât pentru dreptaci cât şi pentru stângaci. Mâner special pentru protejarea degetelor şi mecanism de închidere acţionat cu degetul mare. Foarfecile de casa si gradina marca Fiskars, fabricate in Finlanda le puteti achizitiona din magazinul online  www.eMAG.ro.

 

Foarfeca pentru pui Fiskars

Foarfeca pentru pui Fiskars