Primăvara se numără ghioceii și … se dă startul curățeniei! Prin urmare, eMAG și Ariel, vin în ajutorul celor harnici cu o ofertă de nerefuzat: reduceri de până la 50% la produsele din gama detergentilor lichizi sub forma de capsule Ariel PODS 3in1. Detergentul cu design unic, multi-compartimentat, pentru a mentine ingredientele stabile si separate pana in momentul spalarii, oferind o putere de curatare mult mai concentrata. Pelicula inovatoare se dizolva complet la contactul cu apa.

 

Merita detergentul capsule Ariel 3in1 PODs?

Cu siguranta ca merita detergentul capsule Ariel 3in1 PODS! Impecabilul detergent intr-o capsula inovatoare, cu trei compartimente speciale, care curata, indeparteaza petele si ofera stralucire hainelor. Tehnologia din Ariel 3in1 PODS iti lasa rufele impecabile din prima spalare

 

Vezi Oferta Ariel Pods 3in1

 

Detergentul lichid-gel Ariel 3in1 Pods este unul dintre cele mai bune produse de acest tip de pe piata, spala foarte bine, parfumul balsamului inclus te da pe spate (in sensul evident bun al expresiei), rufele isi mentin mirosul mai mult timp decat la alte produse de spalat hainele.

 

Pareri detergent capsule Ariel 3in1 PODS

ARIEL inseamna Calitate, aceasta este una dintre cele mai uzitate forme de a defini detergentul Ariel 3in1 Pods. Cel mai bun produs din categoria lui, superspalare, supereconomie, usurinta in folosinta, raport calitate pret extraordinar, super-parfumate, miros placut care persista, super-eficienta sunt apelativele parerilor celor ce sunt multumiti dupa ce au cumparat si testat acest produs.

Pareri detergent capsule Ariel 3in1 PODS

Pareri detergent capsule Ariel 3in1 PODS

Detergentul lichid de tip capsula gel este de asemenea foarte recomandat celor ce nu au o masina de spalat care inainte de inceperea ciclului de spalare creaza presiune in detergentul praf pentru a beneficia la maxim de eficienta (si economia) utilizarii acestui detergent clasic.

Ariel 3in1 Pods in mod special reuseste sa faca acest lucru foarte bine, caz in care cei ce nu au o masina de spalat din gama premium de la Hotpoint din gama Aqualtis care transforma in spuma detergentul praf nu vor avea multe de pierdut, ba din contra!

Ariel 3in1 PODS este cel mai bun detergent de tip „capsule cu gel-lichid” al momentului daca este sa citam parerile celor ce l-au cumparat, acestia punand accent pe faptul ca albul, ramane alb, rufele raman sau devin catifelate si foarte parfumate, cu o aroma fresh care rezista mai mult in timp.

Tehnologia din Ariel 3in1 PODS mentine cele trei ingrediente separate pana in momentul spalarii, cand membrana speciala se dizolva si elibereaza puterea celor trei actiuni pentru o spalare impecabila.

Detergentul lichid Ariel Pods este invelit intr-o pelicula transparenta ce confera si aceasta forma hi-tech din fotografii. Aceasta pelicula este speciala si se dizolva complet la contactul cu apa, pentru a elibera puterea tehnologiei de indepartare a petelor, in doza ideala. Nu doar ambalajul se dizolva cat si detergentul pastos care curata hainele extraordinar de bine, spaland rufele din masina de spalat intr-o singura spalare.

Capsulele de detergent Ariel 3in1 PODs au o putere de curatare mult mai concentrata, datorita celor 3 ingrediente active ce actioneaza impreuna pentru a indeparta petele dificile de la prima spalare. Datorita capsulei speciale triplu compartimentata, elementele active stau separate unele de celelalte, urmand a se activa in momentul inceperii ciclului de spalare.

O singura capsula Ariel 3in1 PODS contine cantitatea ideala de detergent pentru o spalare. Uita de masurat si dozat, pune capsula direct in cuva masinii de spalat, apoi rufele deasupra ei. Intrucat incarcatura de haine din fiecare masina de spalat este diferita, devine important sa utilizati cantitatea corecta de capsule cu gel (liquitabs) Ariel Pods 3in1.

Parerea mea este ca ar trebui sa va ajute urmatoarele date atunci cand doriti sa dozati corect cantitatea de detergent: pentru o spalare cu pana la 5 kg de rufe este recomandata o capsula, pentru ce depaseste 6 (si pana la 10kg) ar trebui sa utilizati 2 capsule.

 

 Sunt recomandate capsulele cu gel Ariel Pods 3in1 si hainelor colorate? Evident! Datorita tehnologiei speciale Fiber Science, Ariel 3in1 PODS intensifica nuantele si ofera stralucire tesaturilor, mentinand hainele ca noi mai mult timp.

 

Cum ai grija de hainele colorate cu Ariel Pods? Pentru a mentine culorile stralucitoare si vibrante, ai nevoie de un detergent ce actioneaza chiar si la temperaturi scazute. Iar Ariel Pods face asta foarte bine, spala mult mai bine decat detergentul clasic sub forma de praf.

Mai mult decat atat, nu vei mai gasi urme de detergent uscate pe hainele curate, intrucat Ariel Pods se dizolva foarte usor. Masinile de spalat vor functiona foarte bine cu noul detergent, acesta nu va mai crea acel strat ca de tartru de se depune in interiorul masinii.

 

Preturi si oferte Ariel 3in1 PODS

 

Cele mai mici (dar si mai ieftine) cutii cu detergent Ariel Gel 3in1 PODS sunt cele cu 15 capsule, recomandate pentru 15 spalari, iar pretul este nu doar foarte bun ci si foarte avantajos, in mod special tinand cont de faptul ca acum beneficiaza de o reducere de 40%.

Vezi Oferta Ariel Pods 3in1

Detergent capsule Ariel 3in1 PODS, 57 spalari varianta economica Family Pack

Detergent capsule Ariel 3in1 PODS, 57 spalari varianta economica Family Pack

Detergent capsule Ariel 3in1 PODS Lavanda, 30 spalari

Detergent capsule Ariel 3in1 PODS Lavanda, 30 spalari

Detergent capsule Ariel 3in1 PODS Touch of Lenor, 15 spalari cel mai ieftin

Detergent capsule Ariel 3in1 PODS Touch of Lenor, 15 spalari cel mai ieftin

Detergent capsule Ariel 3in1 PODS Touch of Lenor, 42 spalari

Detergent capsule Ariel 3in1 PODS Touch of Lenor, 42 spalari

Disponibile intr-o gama variata de mixuri aromatice datorita balsamului inclus de cea mai buna calitate de la Lenor, capsulele cu detergent lichid Ariel 3in1 Pods pot fi cumparate la pachete mai mici si mai mari in functie de marimea familiei dvs.

Odata ce veti cumpara unul din pachetele economice (cu mai multe capsule) veti observa ca pretul per spalare se va diminua sub pretul unui detergent lichid concurent care nu beneficiaza de aceasi eficienta sporita.