Ceea ce în urmă nu cu mulți ani, părea de domeniul science fiction , un frigider super inteligent care te poate ajuta în comenzile online, de pe care poți transmite mesaje, face apeluri video, citi rețete sau chiar să asculți muzică și să vezi emisiunea ta favorită, a devenit realitate, mulțumită noului Frigider Side by Side Smart Home de la Samsung RSHA8891B1/EF, disponibil la eMAG și Flanco.

Ce este un Frigider Side by Side?

Un frigider (combină frigorifică) de tip side by side este un aparat electrocasnic alcătuit din două compartimente diferite: un frigider clasic în partea dreaptă și un congelator în partea stângă. Un side by side oferă spațiu de stocare mai mare decât frigiderele obișnuite (peste 600L) și încorporează tehnologii menite să transforme experiența folosirii sale într-una comodă pentru orice utilizator.

https://timez.ro/cateva-sfaturi-si-pareri-despre-frigiderele-side-by-side-cu-2-sau-3-usi/

În plus, bucătăria arată mai aranjată și mai frumoasă cu silueta elegantă și modernă a frigiderului cu două sau 3 compartimente de tip Side by Side. Vederea din față, cu forma pătrată si balamale acoperite, culoarea inox, rosu sau negru lucios, oferă o imagine unitară și creează un mediu îngrijit și ordonat în bucătărie, cu un aspect strălucitor, de lux. 

Review Frigider Smart Side by Side Samsung RSHA8891B1/EF

Deși de regulă, frigiderele Side by side sunt adesea echipate cu caracteristici moderne, cum ar fi sisteme de filtrare a apei și a aerului, rafturi ajustabile și compartimente speciale, ai spune că nu prea mai ai cine știe ce așteptări suplimentare, nu se poate reinventa roata. Ei bine, modelul Side by Side Samsung RSHA8891B1/EF vine cu niște capabilități ce te vor face să te întrebi dacă nu cumva acest model utilează doar bucătăria lui Elon Musk.

Pareri Samsung Side by Side RS6HA8891B1-EF
Samsung Side by Side RS6HA8891B1-EF

Design si Compartimentare Side by Side Samsung RSHA8891B1/EF

Un Side by Side modern, elegant dar extragavant în același timp, ce va deveni centrul de atracție al bucătăriei tale. Construit în linii drepte, din materiale de calitate (inox), cu rafturi din sticlă securizată, foarte bine organizat pe interior cu nu mai puțin de 5 rafturi pe uși și 4 compartimente interioare nu este doar un side by side frumos ci și util, cu zone speciale pentru produsele fresh, compartiment pentru legume și fructe și pentru produsele lactate.

Design si compartimentare Frigider Samsung Smart
Design si compartimentare Frigider Samsung Smart

Suprafața frigiderului Side by Side la exterior este fabricată din inox tratat anti amprentă iar display-ul este de tip touch screen, foarte subțire, bine integrat alături de dozatorul de apă.

Funcționalități Smart Side by Side Samsung RSHA8891B1/EF

Side by Side-ul Samsung RSHA8891B1/EF este un Electrocasnic X în 1, un mix de televizor, computer, telefon mobil, secretară și frigider! Dacă te-ai întrebat asta, atunci să știi că nu te-ai înșelat! Hai să listăm ce funcționalități are acest model exclusivist, menționând în mod special ceea ce alte frigidere nu pot face.

Te ajută la cumpărături

  • Camera View Inside: poți avea acces video din interiorul frigiderului tău, oriunde te afli, datorită camerelor de luat vederi integrate în side by side. O funcționalitate de mare ajutor în mod special dacă ești la cumpărături și simți că ai uitat ceva. Mai mult decât atât, camera video identifică data de expirare a produselor.
  • Poți crea liste de cumpărături, remindere și notițe ca și memo-uri pe display-ul frigiderului, această listă putând fi transmisă apoi instant pe telefonul tău mobil cu ajutorul Shopping List. Iei ingredientele din aplicația Recipes și le transferi în Shopping list. Simplu și smart!
Samsung Smart Side by Side RSHA8891B1/EF Camera View Inside
Samsung Smart Side by Side RSHA8891B1/EF Camera View Inside

Te ajută la gătit

Side by Side-ul Samsung RSHA8891B1/EF, înțelege ceea ce mănânci prin profilarea alimentelor din interior, și aplicația Recipes (Rețete) îți sugerează noi rețete cu instrucțiuni foarte simple. Meal Planner-ul săptămânal îți sugerează ceea ce să mănânci, în funcție de ce îți place, ce ai deja în frigider cât și ce ar fi sănătos pentru tine.

Astfel, nu doar că poți mânca fără risipă sau cheltuieli suplimentare, însă poți pune bazele unui regim sănătos și regulat de noi rețete. Nu te vei mai stresa întrebându-te: oare ce voi mânca astăzi sau mâine atunci când ești în lipsă de idei sau de ingrediente.

Samsung Smart Side by Side Meal Planner
Samsung Smart Side by Side Meal Planner

Asistent vocal integrat Bixby

Asistentul vocal Bixby, disponibil și pe televizoarele smart Samsung, capătă abilități culinare. Integrat nativ în Side by Side-ul Samsung RSHA8891B1/EF, te ascultă și execută diverse comenzi precum: căutarea de noi rețete, crearea de notițe și liste de cumpărături și multe, multe altele.

Muzică și divertisment

Frigiderul Side by Side inteligent de la Samsung are integrat un difuzor de 25W cu care poți asculta orice melodie disponibilă în Spotify. Nu doar gătitul, ci și luarea mesei în bucătărie devin activități mai plăcute. Sau, dacă bucătăria nu este doar loc „de muncă” ci și de relaxare, bucură-te de divertisment non-stop, accesând posturi de radio globale, știri, podcasturi și emisiuni de comedie, direct prin TuneIn.

Side by Side Samsung – Frigiderul cu televizor

Ecranul instalat pe ușa Side by Side-ului Smart RSHA8891B1/EF poate reda cele mai populare aplicații de streaming (Netflix, Disney+, HBO), rețele sociale cât și orice se difuzează pe un Samsung Smart TV compatibil. șPoți accesa ușor cele mai populare aplicații de streaming și rețele sociale. Ba chiar poți să transferi ecranul telefonului tău prin aplicația SmartView, și să vizualizezi și să controlezi milioanele de aplicații disponibile pe telefon!

Samsung Side by Side cu Televizor rs6ha8891b1-ef
Samsung Side by Side cu Televizor rs6ha8891b1-ef

Compatibil cu noile Televizoare, Tablete și Smartphone-uri Samsung

Televizoare compatibile: modele 2015-2017 de Smart TV: seria J/K/MU6400 sau mai mare, modele 2018 de Smart TV: seria NU7400 sau mai mare, modele 2019 de Smart TV: seria Q60R sau mai mare, modele 2020-2023 de Smart TV : seria Q70, Q80, Q85, 95, Neo QLED-urile și televizoare Lifestyle (The Frame, The Serif, The Sero – excluzând The Frame 32″).

Compatibil cu toate aplicațiile principale de pe modelele de telefoane Samsung Galaxy S6 sau mai recente, care rulează Android 8.1 sau o versiune ulterioară.

Navigare pe internet

Side by Side-ul Science Fiction Samsung RSHA8891B1/EF poate fi utilizat și ca o tabletă, ai astfel posibilitatea de a naviga pe internet, a face cumpărături online sau citi știrile. Poți chiar share-ui fotografii, clipuri video, desena schițe, lăsa notițe sau descărca aplicații de muzică.

Secretar/ă de bucătărie

Nu doar că poți să scrii mesaje și notițe pentru tine sau familia ta, dar frigiderul Side by Side Samsung, cu ajutorul aplicației Morning Brief afișează informații importante pentru tine, în mod automat, precum prognoza meteo, mementourile despre mâncare și calendarul tău pe ecranul frigiderului, la o oră stabilită sau când deschizi ușa. Îl poți activa folosind și recunoașterea vocală Bixby.

Funcția de calendar îți permite să împarți calendarul tău cu cel al familiei, ba chiar te anunță când urmează ziua de naștere a unui prieten prin sincronizările cu agendele Google sau Microsoft a contului tău Samsung.

Side by Side - Rol de secretar/ă - Frigiderul Samsung RSHA8891B-EF
Side by Side – Rol de secretar/ă – Frigiderul Samsung RSHA8891B-EF

Modul Joacă și învățare – Trivia

Side by Side-ul Samsung este interactiv și potrivit familiei, are grijă de sănătatea, starea ta de relaxare dar și îți ține mintea antrenată, fiind capabil să afișeze o serie de informații utile, să îți arate evenimente și cuvinte inspirate, fapte istorice fascinante și semnificații ale cuvintelor neobișnuite. Iar întrebarea zilei va da tuturor de gândit!

Funcția telefon și video interfon

Cu siguranță acest review la Side by Side-ul Samsung RSHA8891B1/EF este lung, dar chiar sunt multe de spus despre acesta! Puteți iniția apeluri telefonice fără a vă folosi mâinile, atunci când sunteți ocupați cu lucruri mai importante în bucătărie. Folosind conexiunea Bluetooth, frigiderul se conectează la smartphone-ul tău, deci poți răspunde cu ușurință sau contacta persoanele dragi folosindu-vă de controlul vocal.

În plus, datorită aplicației Ring, dacă ați conectat Side by Side-ul la o sonerie video inteligentă compatibilă, veți primi imagini audio-video de fiecare dată când cineva este la ușă.

Sonerii video inteligente compatibile: Ring Video Doorbell Elite /Ring Video Doorbell Pro cu Chime Pro / Spotlight Cam Mount / Spotlight Cam Wired / Stick Up Cam Battery / Video Doorbell / Video Doorbell 2 / Video Doorbell 3 / Video Doorbell Pro.

Un Side by Side cu adevărat Smart cu SmarThings

Dacă ești o persoană cu o casă modernă și utilată în baza principiilor Smart, Side by Side-ul Samsung te ajută și la acest aspect, folosind vocea sau o atingere pe ecran, poți controla instantaneu dispozitivele inteligente din casa ta (televizor, lumini, aer condiționat, aspiratorul robot, centrala termică șamd). Poți să le pornești/oprești, să ajustezi setările, să coordonezi activitățile și să limitezi consumul de energie.

Concluzii achiziție Frigider Samsung RSHA8891B1/EF

Side by Side-ul inteligent Samsung RSHA8891B1/EF NU este un frigider Side by Side ieftin! Dar nu este nicidecum unul obișnuit. Și dacă ne gândim că un Side by Side Samsung simplu depășește 70% din prețul acestuia, chiar poate fi un electrocasnic extraordinar pentru o sumă de bani în plus.

Ecranul touchscreen care se comportă exact ca un smartphone, cu zeci de aplicații utile în bucătărie și nu numai, conectivitate la internet, managementul timpului tău și controlul vocal, fac din Side by Side-ul Samsung RSHA8891B1/EF un best buy pentru orice persoană deschisă la tehnologie sau care vrea să își facă viața mai ușoară sau mai plăcută.

După toate cele menționate despre acest Side by Side Samsung, considerăm că bucătăria devine centrul de comandă al casei tale. Da, este recomandat pentru casele mai mari, dar nu vedem niciun inconvenient pentru care să nu îl cumpărați pentru o bucătărie mai generoasă a unui apartament clasic.

Review RSHA8891B1-EF Side by Side Samsung
Review RSHA8891B1-EF Side by Side Samsung

Specificațiile ca și frigider sunt de asemenea maxime:

  • clasă energetică mai bună decât side by side-urile clasice și autonomie fără curent de 5 ore
  • capacitate mare pentru întreaga familie (614 litri din care 225 volum congelator), o compartimentare perfectă pentru orice tip de mâncare ce necesită să stea la rece, nivel de zgomot foarte redus (34 decibeli);
  • design modern pe o culoare neutră, materiale super premium (sticlă securizată și inox)
  • funcționalități la care nu demult nici nu visam că ar putea fi incluse într-un frigider Side by Side
  • clasa energetică nouă E (fostul A+) și clasa climatică SN – N – ST – T îți oferă costuri mai reduse și economii în timp plus confortul că faci o alegere bună și pentru mediu;

Toate acestea fac din Side by Side-ul Samsung RSHA8891B1/EF o oportunitate și un best buy pentru cei ce au la dispoziție o sumă mai mare de bani, pentru un side by side de excepție. Vă recomandăm să îl achiziționați de la un magazin serios precum eMAG sau Flanco.

Citește si: Ce trebuie să știi despre Frigiderele Side by Side

Sumar
Data Review
Denumire Produs
Samsung RS6HA8891B1/EF
Nota Autor
51star1star1star1star1star
Nume Produs
Samsung RS6HA8891B1/EF