Canapele și banchete de bucătărie cu masă, "colțare" din lemn masiv

Canapele și banchete de bucătărie cu masă, „colțare” din lemn masiv

Canapelele de colț cu masă de bucătărie sau seturile de mobiler de bucătărie alcătuite dintr-o bancă pe colț, masă și scaune sunt o alegere populară pentru bucătariile moderne și tradiționale, indiferent de materialul din care sunt fabricate. Dar lemnul este rezistent, natural, ușor de prelucrat și înfrumusețează locul.

Canapelele de bucătărie pe colț sunt o opțiune bună de eficientizare a spațiului din bucătărie, deoarece permit folosirea optimă a zonelor mai puțin accesibile, oferind, in acelasi timp, suficient loc pentru mese si scaune.

Canapelele de bucătărie pe colț, din lemn masiv, sau colțarele din lemn pentru bucătărie cum le numim mai pe scurt, pot fi o alegere atractivă dacă îți place aspectul natural al lemnului, dorești mobilă care să reziste în timp la umezeala specifică si ești dispus să investești într-un set de mobilă de bucatarie mai de efect.

De asemenea, canapelele de colț fabricate din lemn pot fi foarte ușor integrate într-o gamă largă de stiluri de design de interior, de la rustic la modern, jucându-te cu coloristica pernelor de pe banchetă sau a tapițeriei scaunelor din lemn. În plus, acestea pot fi lăcuite, vopsite, revopsite, șlefuite, sau, pentru pretențioșii dimensiunilor, pot fi foarte ușor reconfigurate, de exemplu prin adăugarea unei plăci de lemn de alte dimensiuni sau prin suprapunerea unei pelicule de sticlă securizată pe suprafața mesei.

Iată câteva modele de seturi de mobilă de bucătărie, banchetă pe colț, masă și scaune fabricate din lemn masiv, de regulă din pin.

Set bancă pe colț și masă din lemn masiv de pin Støraa Samantha. Banca este variabilă – partea sa laterală/colțul poate fi montată în funcție de preferințele dumneavoastră. Lemnul de pin este moale și flexibil, dar foarte rezistent. Dacă nu este vopsit, se mândrește, de asemenea, cu inele distinctive care îi adaugă personalitate. În plus, este antibacterian.

Støraa e un brand danez de mobilier ce are sediul în Holstebro. De mai bine de 25 de ani, acesta se dezvoltă continuu și produce mobilier în stil scandinav și clasic accesibil la preț.

Set bancă pe colț și masă din lemn masiv de pin Støraa Samantha

Set mobilier de bucatarie, 3 piese, maro miere, lemn masiv pin. Realizat din lemn de pin masiv, setul de mobilier pentru bucatarie se remarca prin durabilitate si rezistenta la intemperii. Spatarul bancii de colt contribuie la confortul dvs. In plus, banca lunga poate fi asamblata atat pe partea stanga, cat si pe partea dreapta, pentru a se potrivi cu diferitele configuratii. Masa este ideala pentru a pune mancarea si bauturile. Este folosita pentru a servi mesele obisnuite sau poate fi un loc grozav pentru a face temele sau a termina un proiect acasa.

Set mobilier de bucatarie, 3 piese, maro miere, lemn masiv pin

Set mobilier Bucătărie, 3 piese (1 masă, canapea pe colț, scaun banchetă), alb, lemn masiv de pin, Design Modern Mobilia.

Set bancheta coltar alb, lemn masiv de pin, Design Modern Mobilia.