Dacă v-ați întrebat vreodată ce înseamnă o saltea de tip pocket (cu arcuri individuale), care sunt caracteristicile ae acestor saltele premium, cu ce se deosebesc față de alte tipuri de saltele, ați ajuns la locul potrivit. O saltea pocket este o saltea care are arcuri individuale care sunt învelite într-o pungă de material textil. Aceste arcuri individuale sunt menite să ofere suport și confort, permitând saltelei să se adapteze la forma corpului. Saltelele pocket sunt cunoscute pentru durabilitatea lor și pentru faptul că sunt confortabile pentru dormit.

Chiar dacă sunt saltele pe bază de arcuri, acestea pot fi fabricate cu un strat suplimentar de spumă cu memorie sau latex, pentru a asigura confortul și suportul coloanei vertebrale, umerilor, picioarelor și corpului în timpul somnului, precum și pentru a fi destinate diverselor preferințe de duritate: de la saltelele extra ferme – ortopedice până la saltelele de fermitate redusă, moale. În plus, saltelele Pocket cu arcuri individuale pot fi accesorizate cu toppere suplimentare, fie cumpărate individual, fie prevăzute din construcție, precum în cazul celor cunoscute drept saltele americane.

Caracteristici specifice saltelelor Pocket cu arcuri individuale

Îți recomandăm următoarele magazine de saltele: Mathaus, SomProduct, SomnArt, Ortopedicus, Dormeo și eMAG.

Saltelele pocket (saltelele cu buzunar) sunt considerate a fi mai respirabile decât alte tipuri de saltele, deoarece pungile de material textil care înconjoară arcurile individuale permit aerului să circule prin saltea datorită ventilației îmbunătățite by design. Acest lucru poate face dormitul mai confortabil pe timp de vară și poate ajuta la menținerea unei temperaturi optime în timpul nopții. În general, saltelele pocket sunt o alegere populară pentru oamenii care doresc o saltea confortabilă și durabilă.

Arcurile din saltelele de pat de tip pocket, pot fi fie clasicele arcuri metalice,

Saltea Pocket cu Arcuri Metalice
Saltea Pocket cu Arcuri Metalice

dar și, în cazul altor saltele premium, precum aceasta, arcurile pot fi fabricate din spumă poliuretanică specială, rezistentă și care asigură liniște prin lipsa scârțâitului.

Ce este o Saltea Pocket cu arcuri individuale?
Saltea Pocket cu Arcuri individuale din spumă

Cum aleg salteaua Pocket potrivită?

În cazul în care sunteți în căutarea unei saltele pocket, există câteva lucruri pe care ar trebui să le luați în considerare înainte de a face o achiziție. Primul lucru de care ar trebui să țineți cont este calitatea materialelor utilizate în producția saltelei de pat. Asigurați-vă că înțelegeți ce tip de arcuri sunt utilizate și cât de groase sunt pungile de material textil. De asemenea, ar trebui să verificați garantiile oferite de producător și să citiți părerilor altor oameni care au cumpărat respectiva saltea. Acest lucru vă poate oferi o idee mai bună despre ce să așteptați de la saltea dvs. pocket și vă poate ajuta să luați o decizie informată.

Recomandăm alegerea unei saltele ortopedice de tip pocket cu arcuri individuale și prevăzută cu proprietăți antialergice (saltele sau huse cu Aloe Vera de exemplu), antibacteriene, antiacarieni, cu husă detașabilă și lavabilă.

Recomandări Saltele Pocket cu arcuri individuale

Salteaua ortopedica SomnArt Premium Pocket Multilayer cu arcuri impachetate este printre cele mai bune și recomandate saltele cu arcuri, întrucât combină caracteristicile unei saltele clasice bazată pe arcuri, adică suplețe și flexibilitate, cu cele ortopedice și de confort date de straturile multiple de susținere din spumă cu memorie.

Saltea SomnArt Premium Pocket Multilayer, arcuri impachetate
Saltea SomnArt Premium Pocket Multilayer, arcuri impachetate

Salteaua este certificată Oeko-tex Standard 100, pentru absența substantelor periculoase cât și conform standardelor ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001.

Salteaua Pocket Dormeo Air+ Comfort Ergo a fost proiectată cu atenție pentru a oferi combinația ideală de susținere și confort. Materialele folosite se adaptează în funcție de forma corpului pentru a ameliora durerea. Nucleul este realizat din straturi ERGO de 6 cm de  spumă Ecocell®. Nervurile sale răspund dinamic la mișcările corpului tău și asigură o aliniere optimă a coloanei vertebrale. 8 cm de arcuri cu buzunare (Pocket) plasate în 3 zone, ce oferă o mai mare stabilitate și permite circulația optimă a aerului.

SALTEA DORMEO AIR+ ERGO COMFORT
SALTEA DORMEO AIR+ ERGO COMFORT

Dintre cele mai recomandate saltele de tip Pocket, cu arcuri individuale, menționăm saltelele Cadar din gama Chocolate Love, fabricate atât din Latex 7 zone cu topper (salteaua mai scumpă) cât și cu spumă cu memorie și cu arcuri individuale (Pocket Memory cu arcuri, mai ieftină).

Topperul saltelei Chocolate Latex este confecționat dintr-un strat de Latex cu 7 zone de presiune cu densitate de 65Kg/m3 și grosime 3 cm. Flexibilitatea și elasticitatea naturală a materialului Latex 7 Zone vă vor oferi confort și suport ortopedic.

Saltea Cadar Pocket Latex Chocolate cu arcuri individuale
Saltea Cadar Pocket Latex Chocolate cu arcuri individuale

Salteaua Pocket Ortopedica, Bio Bambus Air este foarte recomandată hotelurilor și pensiunilor, sau celor care apreciază saltelele de pat din acestea. Bio Bambus Air este o saltea cu două fețe de fermități diferite, are o înălțime de 31 de cm, are o husă BIO calitativă și detașabilă, fiind ideală pentru persoanele cu gusturi rafinate, exigente care transpiră mai ușor, indiferent de greutate. Salteaua Pocket Bio Bambus Air este este ortopedică, anatomică și ergonomică – adica susține și preia forma corpului și elimină punctele de presiune, îmbunătățind circulația sângelui la nivelul musculaturii și a intregului corp, inducând astfel un somn profund, odihnitor și revigorant.

O altă saltea premium, de tip Pocket cu arcuri individuale este Salteaua Deluxe Pocket Imperial 1000, iar dacă o veți cumpăra de aici, veți beneficia de 10 ani garanție, 30 de zile opțiune retur, o pilotă, o husă de protecție, lectură pentru somn, și două perne bonus. Transportul este gratuit, inclusiv poziționarea și preluarea saltelei vechi și a ambalajelor. Mai mult decât atât, în cazul în care nu vă înțelegeți cu salteaua, veți primi una la schimb pe perioada garanției.

Saltea CADAR Deluxe Pocket Imperial 1000
Saltea CADAR Deluxe Pocket Imperial 1000

Saltele de pat cu proprietăți anti-alergice cu extract natural de Aloe Vera, veți găsi în magazinele: Mathaus, SomProduct, SomnArt, Ortopedicus, Dormeo dar și de la eMAG.

Recomandare articol
product image
Nota Autor
1star1star1star1star1star
Nota vizitatori
5 based on 1 votes
Nume Produs
Saltele tip Pocket