Alegerea unui covor din lână nu este doar o decizie privind designul, ci și o investiție în confort și într-un element de decor care rezistă testului timpului. Când te orientezi către un covor din lână, te bucuri de o combinație inegalabilă între eleganță și funcționalitate, creând astfel un spațiu în care calitatea și frumusețea se întâlnesc armonios. Transformă-ți locuința într-un sanctuar de eleganță și confort, alegând un covor din lână care să reflecte autenticitatea și rafinamentul casei tale.

Avantajele Covoarelor din Lână

Lâna este cunoscută pentru textura sa moale și plăcută la atingere. Un covor din lână transformă instantaneu un spațiu într-un loc primitor și confortabil. În fiecare pas, vei simți sub picioare o senzație delicată și relaxantă, aducând o dimensiune suplimentară de confort la fiecare colț al casei tale.

Covoare confecționate din lână

Un covor din lâna are capacitatea de a respinge umezeala și de a respinge murdăria, făcând-o o opțiune excelentă pentru orice cameră din casă. Acest aspect practic nu doar prelungește durata de viață a covorului, ci și reduce eforturile de întreținere și curățare.

Lâna este un material cu proprietăți de reglare a temperaturii. Asta înseamnă că un covor din lână poate ajuta la menținerea unei temperaturi constante în încăpere, contribuind astfel la confortul termic și economisirea energiei. Indiferent de anotimp, covorul din lână adaugă un strat natural de izolare termică în casa ta.

Fibrele fine și rezistente ale lânii rezistă cu succes trecerii timpului și traficului intens. Astfel, nu numai că adaugă un plus de frumusețe în spațiul tău, dar și rămâne un element de design constant și de calitate. Covorul din lână își menține astfel aspectul îngrijit chiar și în condiții de utilizare frecventă.

Covoarele din lână au proprietăți excelente de izolare termică dar și fonică. De asemenea, acestea au memorie de formă, astfel încât, chiar și după o compresie prelungită, fibrele revin la forma lor inițială.

Câteva modele de Covoare din Lână

Covor din lână Flair Rugs Minerals. Combină designul jucăuș, caracterul practic și confortul. Din lână și cu efect bobble, această țesătură în culori neutre face din covorul Minerals o piesă care se potrivește perfect în interioarele moderne și în stil scandinav / nordic.

Covor din lână Flair Rugs Minerals

Covor ieftin rogojină fabricat din lână 100%. Covorul este tip rogojina, ideal pentru trafic intens. Este tesut din lana 100% de cea mai buna calitate, ceea ce ii confera durabilitate in timp, precum si rezistenta la pete si murdarie. Lana naturala are, de asemenea, calitati hipoalergenice: praful este retinut in fibre, iar suprafata absoarbe umezeala si echilibreaza umiditatea.

Covor rogojina fabricat din lână subțire gri

Covor din lână 290×200 cm Lozenge. Adăugați un element de design interiorului cu un covor original de la Flair Rugs. 

Covor din lână 290x200 cm Lozenge - Flair Rugs

Covor din lână 100%, din colectia ′′Bella”, cu aspect clasic, oriental, fabricat in Moldova. Este tesut din lana de cea mai buna calitate, ceea ce ii confera o textura matasoasa, placuta la atingere, precum si rezistenta la pete si murdarie. Densitate fir 2,6kg/mp, înălțime fir 7.5mm șii 600.000 noduri pe mp.

Covor lana 100%, Bella 7019-1-51935

Covor confecționat din lână 100% colectia ′′Carisma”, cu design rustic, fabricat in Moldova. Este un covor care face parte din noua generatie de covoare de lana, mai subtiri si mai usor de intretinut, inaltimea plusului fiind de 5 mm, iar greutatea totala de 2.2 kg/mp. Este tesut din lana din Noua Zeelanda, de cea mai buna calitate, ceea ce ii confera o textura matasoasa, placuta la atingere, precum si rezistenta la pete si murdarie.

Covor lana 100%, Carisma 7948-1-52933

Un covor bine ales poate schimba aspectul camerei, oferindu-i o imagine traditionala, clasica sau, dimpotriva, una moderna, neconformista.. Covor modern lana 100% Bella 7705-1-51914.

Covor modern lana 100% Bella 7705-1-51914

Covorul Carpeta Bella confecționat din lână 100% ce încorporează perfect calitatea așteptată de la un covor tradițional și un design modern, potrivit pentru un interior minimalist modern. Covor lână 100% Bella 7010-1-50911, albastru închis, Model avangardist.

Covor lână 100% Bella 7010-1-50911, albastru închis, Model avangardist.

Covor Premium multicolor, Model modern. Design Floral. Înălțime fir 10mm. Covor din colectia „Premium”, fabricat in Moldova, cu inaltimea firului de 10 mm si o greutate totala de 3500 g/mp. Elementele designului sunt evidentiate prin frezare manuala, iar efectul tridimensional astfel creat ii aduce o nota aparte de eleganta si lux. Covorul este tesut din lana din Noua Zeelanda, de cea mai buna calitate, ceea ce ii confera o textura matasoasa, placuta la atingere, precum si rezistenta la pete si murdarie. Lana naturala are, de asemenea, calitati hipoalergenice: praful este retinut in fibre, iar suprafata absoarbe umezeala si echilibreaza umiditatea. Urzeala covorului este din facuta din fibre naturale: bumbac si iuta.

Covor Premium 6322-1-51055, 160 x 230 cm, Multicolor, Model modern

De unde cumperi covoare din lână?

Recomandăm:

  • Covoarele din lână Carpeta, fabricate în Moldova. Transformă-ți casa într-un sanctuar de eleganță autentică cu un covor care împletesțe istorie, tradiție și calitate. Investiția în frumusețea durabilă a unui covor din lână moldoveană este un pas către o casă mai plină de căldură și autenticitate. Aceste covoare sunt printre cele mai bune, ținând cont de calitatea firului de lână precum și datorită densității lânii, măsurate ca nr. de noduri pe mp covor.
  • Covoarele din lână Flair Rugs, de la Bonami. Flair Rugs este o companie britanică, fondată în Manchester de către Dinesh Shah în anii 1980. Îmbinând tradiția manufacturieră britanică, cu modele indiene și lână de cea mai bună calitate, covoarele Flair Rugs sunt accesibile și căutate pe 4 continente.
  • Covoare premium fabricate din lână la SomProduct. De o calitate excepțională, fabricate în Polonia, aceste covoare necesită însă să așteptați livrarea 2 luni.
Recomandare articol
product image
Nota Autor
1star1star1star1star1star
Nota vizitatori
5 based on 1 votes
Marca produs
Covoare din lână 100%
Nume Produs
Covoare din lână 100%
Pret
RON 569
Stoc
Available in Stock