Aspiratoarele Dyson au fost create având menirea să răspundă la cele mai exigente cerințe funcționale, de design, ușurință în utilizare, fiabilitate și mai ales de curățenie. Aspiratoarele Dyson sunt recomandate celor pentru care praful și alergenii nu pot face obiectul niciunui compromis.

Fără cabluri care să te încurce sau să îți limiteze mobilitatea, fabricate din materiale moderne, ușoare și rezistente, aspiratoarele Dyson îți oferă libertatea de a aspira, curăța și deplasa în casă fără dificultate. Cu modele care includ și tehnologia fără sac, eliminând astfel nevoia de a cumpăra și a înlocui saci de aspirator, Dyson simplifică și mai mult procesul de curățare.

Cu o lume tot mai conștientă de impactul alergenilor și poluanților asupra sănătății noastre, tehnologia de filtrare a aerului a devenit o caracteristică crucială în aspiratoare. Dyson integrează tehnologii avansate de filtrare, cum ar fi filtrele HEPA, care pot reține particulele microscopice și alergenii, asigurând astfel că aerul din locuința dvs. este curat și proaspăt. Poate că toate aspiratoarele de la un anumit preț în sus promit filtru HEPA, ceea ce deosebește însă aspiratoarele Dyson este că filtrul de calitate Dyson HEPA H13 captează 99,95% din particulele ultrafine de până la 0,1 microni. În cazul aspiratorului robot Dyson Vis Nav proaspăt lansat, filtrul HEPA Dyson captează 99,99 din particulele de până la 0,1 microni.

Atunci când cumperi un aspirator Dyson, nu faci o simplă achiziție, faci o investiție în viitor. Curățenia va fi prietenul tău bun mulți ani de acum înainte și mulți, mulți ani de utilizare intensivă nu îți vor mai afecta bugetul pentru a cumpăra un altul. De altfel, aspiratorul cu spălare umedă Dyson este singurul aspirator de care ai nevoie.

Pe site-ul oficial Dyson, vei găsi o ofertă completă de aspiratoare pentru orice nevoie: aspiratoarele Dyson fără sac, aspiratoarele Dyson fără fir, renumitele Dyson Submarine Detect cu spălare umedă, ultracunoscutele Dyson V8 sau V1, și ultramodernul aspirator robot Dyson 360 Vis Nav.

Sumar
Data Review
Denumire Produs
Aspiratoare Dyson
Nota Autor
51star1star1star1star1star
Nume Produs
Aspiratoare Dyson
Pret
RON 1719
Stoc
Available in Stock