Dyson Multistyler Airwrap reprezintă o inovație revoluționară în lumea styling-ului pentru îngrijirea părului. Acest dispozitiv, cu funcții complete de ondulare, uscare, îndreptare și aranjare a părului creat de Dyson, un pionier în tehnologia electrocasnicelor, a redefinit modul în care oamenii își coafează și își stilizează părul. Dar și redefinește așteptările cu privire la bugetul de achiziție al unui asemenea instrument având în vedere că prețul acestuia, pentru mulți, poate fi considerat fie inaccesibil fie exagerat.

Dyson Airwrap Multistyler – Fără păr ars sau deteriorat!

Dar ce face ondulatorul Multistyler Dyson Airwrap atât de viral, remarcabil și discutat?

Unul dintre aspectele remarcabile ale Dyson Multistyler Airwrap este abordarea sa inovatoare față de styling. În loc să folosească plăci fierbinți sau role clasice, acest instrument utilizează un flux de aer Coandă controlat digital care atrage, răsucește și fixează părul în jurul unor accesorii interschimbabile. Aceasta permite crearea unor coafuri variate, de la bucle și valuri naturale până la păr drept sau coafuri mai elaborate, totul fără a apela la temperaturi ridicate care vor deteriora părul.

ȘTIAI CĂ? Efectul Coandă sau devierea jeturilor de fluid în apropierea suprafețelor curbe este un efect care poartă numele academicianului, savantului, fizicianului și inventatorului român Henri Coandă.

Un alt avantaj major al Dyson Multistyler Airwrap este faptul că protejează părul împotriva supraîncălzirii. Sistemul său de control al temperaturii asigură că părul este expus la căldură doar în timpul necesar, reducând astfel riscul de deteriorare și rupere. Această tehnologie avansată face ca Airwrap să fie potrivit pentru utilizarea zilnică fără teama de a afecta sănătatea părului.

Accesorii interschimbabile pentru orice tip de coafura

Accesoriile interschimbabile oferă versatilitate și posibilitatea de a crea o varietate de stiluri. De la perii rotative pentru păr drept și ondulat până la perii pentru volum și netezire, Dyson Multistyler Airwrap se adaptează nevoilor fiecărei persoane, oferind multiple opțiuni de styling într-un singur dispozitiv.

Design-ul elegant și ergonomia dispozitivului adaugă o notă de lux experienței de coafare. Dispozitivul este ușor și manevrabil, facilitând utilizarea chiar și pentru cei mai puțin experimentați în domeniul hairstyling-ului.

Prețul Dyson Airwrap, merită plătit?

Dyson este unul dintre cele mai cunoscute mărci premium din lume, și nu ar fi ajuns aici dacă nu ar fi produs calitate premium și articole inovatoare. Iar calitatea, inovația și performanța vin și cu un preț pe măsura. Dacă din perspectiva a ceea ce oferă concluzia dacă merită sau nu un Dyson este clară, se pune problema dacă experiența Dyson merită și financiar.

Chiar dacă investiția inițială într-un Dyson Multistyler Airwrap poate părea semnificativă, beneficiile pe termen lung pentru sănătatea părului și flexibilitatea oferită în coafare fac din acest dispozitiv o opțiune atrăgătoare pentru cei care caută performanță și inovație în rutina lor de îngrijire a părului. Dyson Multistyler Airwrap nu este doar un instrument de styling, ci și o expresie a tehnologiei de vârf în industria îngrijirii personale. Pe termen mediu veți economisi bani la coafor. Veți putea să vă jucați în siguranță cu diversele tipuri de coafuri care vi s-ar potrivi cel mai bine.

Ondulatoarele Dyson vin cu accesorii de asemenea premium, atent gândite, perfect proiectate și fabricate. Fiecare accesoriu Dyson are un rol deciziv în coafura perfectă:

 • Accesoriu de uscare cu efect coandă. Nu doar că usucă părul dar îl și pregătește pentru coafat, ascuzând firele rebele sub șuvițele mai lungi.
 • Ondulator lung cu diametru de 30mm, ce se utilizează pentru a crea bucle strânse și definite.
 • Ondulator lung cu diametrul de 40mm Airwrap pentru a avea bucle largi și voluminoase. Se recomandă alternarea buclelor în timp ce te coafezi.
 • Perie fermă de netezire cu efect coandă. Indreaptă părul rebel cu tendințe de electrizare pentru o coafura perfectă și de durată.
 • Perie moale de netezire cu efect conadă ideală pentru părul subțire și fin. Îl îndreaptă și netezește într-un mod ultra delicat.
 • Perie rotundă pentru creșterea volumului părului. Adaugă volum firului subțire pentru o coafura remarcabilă.
 • Cutie elegantă pentru depozitare accesorii.
 • Perie pentru curățarea ușoară a filtrului.

Vă recomandăm să achiziționați ondulatorul original Dyson doar de pe eMAG.ro sau de la distribuitorul oficial Dyson.ro.

Experimentează coafuri în siguranță

Dyson Airwrap este un instrument de styling versatil care poate crea o varietate de coafuri, oferind flexibilitate și posibilități creative pentru îngrijirea părului. Iată câteva tipuri de coafuri pe care le poți realiza cu Dyson Airwrap:

Coafuri Dyson Airwrap
 • Bucle și valuri naturale: Airwrap folosește un flux de aer pentru a atrage și răsuci șuvițele de păr, creând bucle sau valuri naturale. Acest aspect relaxat și ondulat este potrivit pentru ocazii casual sau evenimente speciale.
 • Păr drept și mătăsos: Poți obține un păr drept și neted cu ajutorul periei de netezire Airwrap. Fluxul de aer controlat și peria îndreaptă și mătăsoșează fiecare șuviță, oferind un look elegant și sofisticat.
 • Coafuri voluminoase: Airwrap vine cu accesorii de periere care permit adăugarea de volum la rădăcini, creând coafuri cu aspect bogat și plin. Aceasta este o opțiune excelentă pentru cei cu părul subțire sau lipsit de volum.
 • Coafuri de tip „beach waves”: Dacă îți dorești un aspect relaxat de plajă, Airwrap poate crea bucle lejere și texturate care imită efectul părului ud de la plajă.
 • Coafuri mai elaborate: Datorită gamei variate de accesorii incluse, poți experimenta cu diverse coafuri mai elaborate, cum ar fi cocuri, cocuri înșirate sau împletituri, obținând un aspect sofisticat sau casual, în funcție de preferințele tale.
Experimenteaza coafuri diverse in siguranta cu Multistyler Dyson Airwrap.jpg

Onduleuri perfecte cu Dyson Airwrap Multistyler

Un păr ondulat, cu bucle, a devenit o opțiune extrem de populară în lumea coafurilor datorită versatilității sale și a aspectului său atemporal. Această coafură conferă un efect plin de viață și romantism, adăugând textură și volum părului. Ondeul poate fi adaptat în diverse moduri, de la bucle lejere și valuri naturale la un look mai sofisticat și strâns, astfel încât să se potrivească oricărui stil și eveniment.

Onduleuri perfecte cu Dyson Airwrap Multistyler

Această coafură se potrivește în diferite contexte, de la evenimente casual la ocazii formale. Este o alegere potrivită pentru zilele de birou, întâlniri romantice sau chiar pentru evenimente speciale precum nunți sau petreceri. Cu ondulatorul Dyson Airwrap Multistyler oricine poate obține această coafură deosebită în confortul casei lor.

Este important să experimentezi și să te adaptezi la diversele accesorii și multiplelor setări disponibile pe Dyson Airwrap pentru a găsi stilul perfect pentru tine. Fiind un dispozitiv versatil, Airwrap oferă o soluție all-in-one pentru îngrijirea și styling-ul părului, reducând necesitatea utilizării multiplelor instrumente de coafare și vizitele la saloanele de styling.

Dyson Airwrap Multistyler vine cu mai multe accesorii, cum ar fi perii pentru netezire, perii rotative și ondulatoare, oferind versatilitate și posibilitatea de a crea o varietate de coafuri. Oricând, în siguranță, la tine acasă. De asemenea, dispozitivul este echipat cu tehnologii avansate pentru controlul temperaturii, contribuind la prevenirea daunelor termice severe asupra părului.

Multistyler Dyson Airwrap – Modele

Sunt 3 tipuri de ondulatoare Dyson Airwrap, diferențele dintre acestea fiind doar de culoare.

Vă reamintim sfatul să achiziționați ondulatorul original Dyson doar de pe secțiunea oficială eMAG.ro, de la Quickmobile sau de la magazinul oficial Dyson.ro.

Recomandare articol
product image
Nota Autor
1star1star1star1star1star
Nota vizitatori
5 based on 1 votes
Marca produs
Dyson
Nume Produs
Ondulator Dyson Airwrap Multistyler
Pret
RON 2199
Stoc
Available in Stock