Cu siguranță ați auzit sau veți auzi păreri că un aspirator, filtru de aer, aer conditionat sau ondulator de păr Dyson este scump și la fel de bun ca alte produse de pe piață precum Karcher sau Philips. Însă scopul acestui articol nu este de a convinge că merită un Dyson, ci de a prezenta avantajele achiziției de la magazinul oficial Dyson România.

În primul rând, achiziția unui produs catalogat drept premium nu se înțelege bine cu un magazin obscur.

Cel mai bun sushi nu poate fi cumpărat dintr-un portbagaj, nu-i așa?

Achiziționând un produs Dyson de la o reprezentanță oficială, te asiguri că primești un produs autentic, fără riscul de a cumpăra o imitație sau un produs contrafăcut.

Garanție completă. De asemenea, vei primi garanția completă a producătorului pentru a-ți proteja investiția pe termen lung. Toate produsele Dyson achiziționate de la reprezentanța din România beneficiază de:

  • garanție 2 ani pentru toate aparatele Dyson
  • garanție 1 an de la data achiziției pentru orice piesă de schimb și accesorii.

Cumpărând un produs Dyson de la reprezentanța oficială, ai mai multe șanse să păstrezi valoarea produsului în timp. Acest lucru poate fi important dacă vrei să revinzi sau să faci upgrade la un model mai nou în viitor.

Reprezentanțele oficiale Dyson oferă servicii post-vânzare de înaltă calitate. Dacă întâmpini orice problemă cu produsul tău Dyson, poți conta pe suportul lor pentru reparații sau întreținere. Reprezentanțele oficiale Dyson pot oferi asistență pentru instalarea inițială a produsului și sfaturi pentru întreținerea corespunzătoare a acestuia.

Prețurile în reprezentanța Dyson sunt actualizate corespunzător prețurilor din campaniile de reduceri Dyson la nivel mondial. Pprogramele de loialitate sau oferte speciale pentru clienți fideli ce includ reduceri exclusive, promoții sau alte beneficii care să îți îmbunătățească experiența de cumpărare de asemenea fac parte din oferta magazinului oficial.

Toate comenzile sunt livrate gratuit pe teritoriul României. Faceți cumpărături cu încredere cu garanția returnării banilor de 14 zile dacă nu sunteți mulțumit.

Garanția existenței în stoc a pieselor și consumabilelor pe întreaga perioadă de viață a aparatului tău Dyson.

Cumpărând un produs Dyson de la reprezentanța oficială, te asiguri că primești un produs autentic, suport adecvat și o experiență de cumpărare plăcută și sigură.

Magazin oficial Dyson: dyson.com.ro.