Ne-am gândit că după Black Friday, mai sunt câteva produse care ar merita să fie luate în considerare, o parte dintre acestea le menționăm și noi mai jos. Iar dacă acestea au fost deja cumpărate, ei bine felicitări, ați făcut alegeri foarte bune și să vă bucurați de ele!

Acest articol post Black Friday, se adresează celor care consideră că a trecut Vinerea Neagră peste ei, aveau un buget de cumpărături pus deoparte și (poate în afară de carcasele de porc de la eMAG) nu au reușit să facă o achiziție, pentru că:

 • fie au fost prinși cu munca vineri la birou și consideră că ce era bun s-a vândut în primele ore.
 • fie au scanat ofertele aruncate pe prima pagină a magazinelor și nu au găsit nimic atât de ieftin încât să merite achiziția, fie niciun produs nu le răspundea la o nevoie specifică
 • știu că sunt anumite produse care au by-design un raport calitate preț foarte bun, și nu au nevoie de o reducere (falsă sau nu) de 90% astfel încât să merite achiziția.
 • evită achiziția în Vinerea Neagră spre a evita să cumpere produse inutile, bine marketate, cât timp ceea ce merită oricum cumpărat (în funcție de preț sau nevoie) își păstrează prețul redus și dupa Black Friday.

Recomandare Aparat de aer conditionat Electrolux EACS/I-12HTP, 12000BTU

Dacă vrei să profiți de campaniile de reduceri care de regulă sunt iarna (Noiembrie Black Friday, de Craciun sau de lichidare stocuri din ianuarie) cu o achiziție pentru vară când aparatele de aer condiționat costă cât nu fac, ți-ar plăcea să afli că acest model Electrolux are încă parte de o reducere de preț foarte bună. Și comparând specificațiile între acest Electrolux și un AC de la Gree veți vedea că veți economisi o sumă importantă de bani pentru un aparat Electrolux care este mult peste media no-name-urilor Heiner, Haier, Vortex, Tesla sau cele din gama ieftină de la LG, Daewoo sau Samsung.

Aer conditionat recomandat după Black Friday - Pareri Electrolux

Specificații cheie și argumente de achiziție AC Electrolux:

 • preț al modelului de 12000 BTU (suficient pentru un apartament generos) sub cel al modelului de 9000 BTU și la o treime din prețul celui de 18000 BTU! Da, veți plăti kittul de instalare, însă chiar și așa, aerul condiționat recomandat este unul premium, cu funcții care contează atunci când vine vorba de răcire și purificare a aerului!.
 • Funcție de purificare, ionizare a aerului iar lampa UV (cu ultraviolete) distruge mare parte din potențialii viruși existenți în casa ta;
 • Construcție la calitate premium
 • Îl mai găsiți la eMAG.ro la același preț ca cel de Black Friday!

Nu ai avut timp de Black Friday să cumperi un televizor? Regreți că ai pierdut cele mai bune oferte din cele 17 ore cât a durat adevăratul Black Friday de la eMAG? Ei bine, îți recomandăm mai jos două modele de televizoare care merită să devină elementul central al sufrageriei tale și care sunt încă la preț de Black Friday.

Recomandare Televizor TCL MiniLed 50C805, 126 cm, Smart Google TV, 4K

Televizor TCL MiniLed 55C805

Dacă nu sunteți dispuși să plătiți pentru un MiniLED, atunci modelul TCL LED 55P735 poate fi o achiziție foarte prietenoasă cu bugetul și foarte generoasă la aștepările dvs. de la un televizor.

Recomandare Combina Frigorifică Samsung RB34T652EB1/EF

Combina frigorifica Samsung RB34T652EB1
 • o combină frigorifică de dimensiuni generoase, cu diverse tehnologii Samsung pentru a păstra alimentele în siguranță și bine ventilate;
 • dispenser de apă;
 • nu este zgomotoasă, motorul digital inverter este nu doar eficient ci și silențios. Motorul Samsung Digital Inverter al combinei frigorifice lucrează doar când este nevoie;
 • clasa energetică E (noua clasă), o face printre cele mai eficiente din piață;
 • o mai puteți găsi la reduceri, prețul Flanco este cu 600 lei mai mic față de PRP. 10 ani garanție ar trebui să spună și mai multe despre calitatea și reziliența în timp a acestei combine side by side.

Recomandare Multicooker ieftin, robot de bucătărie Esperanza

Cu siguranță nu este cel mai bun multicooker, nu îl putem compara spre exemplu cu Ninja OL650EU sau mai cunoscutul Philips HD2151/40 All-in-One cu gatire sub presiune, dar chiar și așa multicooker-ul Esperanza are niște avantaje pe lângă prețul mai mic decât cheltuiala cu cafelele la Starbuks într-o săptămână.

Recomandare Multicooker ieftin - robot de bucătărie Esperanza
 • ideal pentru cei ce tatonează ideea unui multicooker și doresc să încerce un model foarte ieftin;
 • oferă independență în bucătărie: alegi o reteta; tai alimentele, adaugi ingredientele și apesi câteva butoane si aici s-a cam terminat munca ta, aștepți doar sunetul ce va deveni Pavlovian care indică că masa este gata!
 • programe: Orez, Paste, Pizza, Peste, Tocana, Supă. Gătește la abur, coace, prăjește, fierbe, face și pâine. Îl puteți cumpăra cu doar 150 de lei de la evoMAG având rating și păreri utilizatori foarte bune!

Saltele și alte articole pentru casă de Black Friday Week

Cu siguranță atunci când cauți cea mai bună saltea, te aștepți că vei scoate din buzunar o sumă de bani substanțială, de ordinul miilor. Însă, tot de ordinul miilor sunt și reducerile la magazinul specializat SomProduct, în pagina produsului veți vedea codul de voucher ce oferă reduceri substanțiale de până la 2500 de lei la saltele (sau 90% în cazul unor articole mai specifice). Un exemplu, este reducerea foarte bună la această saltea de pat din latex.

Saltea Pocket Memory Chocolate, 1200 arcuri individuale
Saltea Pocket Memory Chocolate, 1200 arcuri individuale

Și magaziul Ortopedicus merge pe discounturi majore după Black Friday, veți găsi sute de saltele, toppere și obiecte de mobilier cu 50% discount în campania Săptămâna Black Week. Pe listă ar trebui să fie și gama de mobilier Kring (canapele, saltele, scaune de birou sau de masă, birouri) de la eMAG, acestea au un raport calitate preț foarte bun chiar și în afara perioadelor de reduceri, (acea decență by design de care am scris la începutul articolului).

După Black Friday mai este loc și pentru fashion

Chiar dacă nu stă în obiceiul nostru de a intra pe tărâmul vanitos și destul de neclar al modei, vă recomandăm campaniile Answear.ro, Hervis.ro, Fashion Days și Originals. Cu ceva răbdare, veți găsi ceva nou ce merită să fie în garderoba dvs.

Sumar
Oferte după Black Friday, disponibile și pe care ai putea să le regreți!
Denumire articol
Oferte după Black Friday, disponibile și pe care ai putea să le regreți!
Descriere
După Black Friday, mai sunt câteva oportunități care ar merita să fie luate în considerare, o parte dintre acestea le menționăm și noi în acest articol.
Autor
Editor
CasaZEN
Logo