Aspiratorul vertical Rowenta X-Pert 6.60 Animal Care RH6878WO este o alegere foarte bună dacă doriți să aveți un produs care este usor de folosit, manevrat și depozitat și mai ales dacă doriți să îndepărtați rapid și complet părul animalului dvs. de companie cu ajutorul Kitt-ului Animal Care inclus.

Aspiratorul vertical Rowenta X-Pert 6.60 Animal Care RH6878WO poate fi cumpărat de la Flanco sau de la eMAG.

Cu ai săi 2,4kg, aspiratorul vertical Rowenta X-Pert Animal Care RH6878WO este mai ușor de manevrat decât unul tradițional, deoarece nu trebuie să-l trageți după dvs. in timpul folosirii. În același timp, este un aspirator mai eficient în îndepărtarea prafului și a altor particule de pe podele, deoarece are o suprafață de aspirare mai mare, iar filtrele HEPA ajută și la îndepărtarea alergenilor din aer. În plus, cele 45 de minute autonomie de operare sunt mai mult decât suficiente pentru a aspira întreaga casă.

Aspirator vertical Rowenta X-Pert 6.60 Animal Care RH6878WO
Aspirator vertical Rowenta X-Pert 6.60 Animal Care RH6878WO

Ideal pentru o casă cu podele dure, cum ar fi lemnul sau gresia, aspiratorul vertical Rowenta Animal Care RH6878WO, datorită kitt-ului inclus de perii, este cel mai potrivit aspirator de buget mediu pentru cei care au animale de companie, deoarece îndepărtează foarte eficient părul de animale de pe podele și asta fără a apela la „steroidul” funcției BOOST, care pur și simplu nu lasă niciun firicel de praf sau păr pe podea sau de pe textilele ce acoperă patul, canapeaua. Se comportă foarte bine și la aspirarea covoarelor.

Iluminarea cu LED a periei de aspirare este foarte utilă, nu doar în casă pe sub canapea, măsuță sau comodă ci și în spații mai greu accesibile, spre exemplu în autovehicul.

Aspirator vertical Rowenta X-Pert 6.60 Animal Care RH6878WO Păreri și Preț
Aspirator vertical Rowenta X-Pert 6.60 Animal Care RH6878WO Păreri și Preț

Recipientul de praf este foarte ușor de curățat sub jet de apă, la fel ca și restul componentelor detasabile. Peria Mini Electro este foarte utilă pentru aspirarea părului și murdăriei, chiar și așa veți primi în plus un accesoriu pentru aspirarea zonelor greu accesibile, perie pentru canapele, 2 perii integrate pentru toate tipurile de suprafețe și baza de încărcare și depozitare ce poate fi montată pe perete.

Proiectat special pentru a optimiza experiența de curățare, aspiratorul vertical Rowenta X-Pert Animal Care RH6878WO oferă combinația ideală între tehnologia avansată și designul compact, cu greutate redusă. 

Aspiratorul vertical Rowenta X-Pert 6.60 Animal Care RH6878WO poate fi cumpărat de la Flanco sau de la eMAG.ro unde l-am găsit cu o reducere de preț de aproximativ 40%. Dacă oferta nu mai este valabilă, atunci vă recomandăm să achiziționați modelul mai puternic, Rowenta X-Force Flex 8.60 Aqua RH9690WO sau chiar Aspiratorul Robot Rowenta X-Plorer Serie 50 RR7375WH, Mop, Wi-Fi

Recomandare articol
product image
Nota Autor
1star1star1star1star1star
Nota vizitatori
5 based on 1 votes
Marca produs
Rowenta
Nume Produs
Aspirator Vertical Rowenta X-Pert 6.60 Animal Care RH6878WO