Saltelele Cadar sunt saltele de calitate premium fabricate în România, acolo unde se agață harta în cui, în Maramureș. De peste 25 de ani, Cadar proiectează și produce saltele inovative, de calitate superioară, și cu o atenție desăvârșită la detalii. Fiecare strat al unei saltele de pat Cadar este special proiectat pentru o aerisire corespunzatoare si pentru a sustine coloana vertebrala in cel mai natural mod posibil. De 10 ani, saltele Cadar sunt vândute în România dar și clienților din străinătate prin intermediul magazinului online SomProduct.ro. ce contribuie astfel la creșterea exporturilor românești de mărfuri locale premium și crează un adevărat, real și palpabil brand de țară. Calitate și produse inovative, nu frunze.

Saltele Premium Cadar, fabricate în Romania

Saltelele Cadar beneficiază de garanție retur 100% de 30 de nopți și o garanție în utilizare de 10 ani, atât de mare este încrederea producătorului și vânzătorului în poate cele mai bune saltele de pat produse în România. Prețurile saltelelor nu sunt chiar foarte mici, nu concurează cu saltelele cele mai ieftine, însă chiar și așa, cu prețuri ne-reduse de la 500 la 1200 de euro sunt saltelele cu cel mai bun raport de calitate preț, adresându-se clienților cu venituri medii și ridicate și care își doresc de la o saltea mai mult decât a bifa utilarea unui dormitor pentru închiriere.

În gama saltele românești Cadar, veți regăsi modele variate de design și de tehnologii, saltele americane, saltele din cocos pentru copii, saltele pe arcuri, cu spumă cu memorie sau chiar saltele super ortopedice din latex. Vă prezentăm mai jos, cele mai bune și recomandate saltele fabricate în România, din portofoliul producătorului transilvănean Cadar. Saltelele Cadar sunt confectionate doar din materiale premium care îndeplinesc cele mai riguroase standarde de calitate ale OEKO-TEX100.

Saltelele Cadar Chocolate

Saltele Cadar Chocolote Love sunt prevăzute cu o husă de acoperire matlasată și compactată pe un suport textil de vată volumică antialergică, cu densitatea de 400 g/m2. Husa exterioară este confecționată din bumbac cu o densitate de 400 gr/m2. Husa de suprafață beneficiază de un tratament suplimentar cu Lapte și Ciocolata. Nu, nu îngrașă și au proprietăți similare antialergice precum saltelele cu Aloe Vera. Aceste saltele din seria limitată Chocolate Love sunt unice în România.

Saltelele Cadar din gama Chocolate Love sunt fabricate atât din Latex 7 zone cu topper (salteaua mai scumpă) cât și cu spumă cu memorie și cu arcuri individuale (Pocket Memory cu arcuri, mai ieftină).

Topperul saltelei Chocolate Latex este confecționat dintr-un strat de Latex cu 7 zone de presiune cu densitate de 65Kg/m3 și grosime 3 cm. Flexibilitatea și elasticitatea naturală a materialului Latex 7 Zone vă vor oferi confort și suport ortopedic.

Saltea Pocket Latex Chocolate, 1200 arcuri individuale
Saltea Pocket Latex Chocolate, 1200 arcuri individuale

Varianta de Saltea Cadar Chocolate cu Spumă Memory și arcuri împachetate individual (Pocket) asigură de asemenea o repartitie ortopedică a greutatii corpului pe toată suprafața saltelei şi oferă o pozitie corecta a coloanei vertebrale, se adresează celor care s-au obișnuit cu o saltea din spumă cu memorie. Spuma Memory se mulează conform pozitiei de dormit și ajută la reducerea punctelor de presiune care pot deranja somnul.

Saltea Cadar Chocolate Love Pocket Memory Chocolate, 1200 arcuri individuale
Saltea Cadar Chocolate Love Pocket Memory Chocolate, 1200 arcuri individuale

Saltea Deluxe Pocket Imperial 1000, 28 cm

Alături de salteaua Chocolate, Salteaua Deluxe Pocket Imperial 1000 este cea mai scumpă dar și calitativă saltea de pat din portofoliul Cadar, de duritate medie. Cu o grosime de 28 de cm, salteaua Deluxe Pocket Imperial 1000 este compusă din arcuri împachetate individual și latex, asigură o repartiție ortopedică a greutății corpului pe toata suprafata saltelei şi oferă o poziție corectă a coloanei vertebrale. Mai puține puncte de presiune înseamnă o circulație mai bună a sangelui. Latexul, material natural, nu dăunează sănătății și în același timp oferă fermitate suplimentară saltelei.

Saltea CADAR Deluxe Pocket Imperial 1000
Saltea CADAR Deluxe Pocket Imperial 1000

BONUS DEAL: Dacă o veți cumpăra de aici, veți beneficia de 10 ani garanție, 30 de zile opțiune retur, o pilotă, o husă de protecție, lectură pentru somn, și două perne bonus. Transportul este gratuit, inclusiv poziționarea și preluarea saltelei vechi și a ambalajelor. Mai mult decât atât, în cazul în care nu vă înțelegeți cu salteaua, veți primi una la schimb pe perioada garanției.

Saltea Ortopedica Monaco Latex, 38 cm

Salteaua Cadar Ortopedica Monaco Latex, 38 cm este o saltea de duritate ridicată – fermă, datorită faptului că este fabricată din Latex. Salteaua Monaco Latex este un produs de lux, fabricată manual, iar cei 38 de cm grosime grosime oferă un confort excelent. O saltea înaltă, care arată foarte bine în dormitor datorită designului specific saltelelor americane, cu un topper suplimentar din Latex de 4cm care oferă suportul perfect coloanei vertebrale.

Saltea Ortopedica Monaco Latex, 38 cm
Saltea Ortopedica Monaco Latex, 38 cm

Dacă o veți cumpăra de aici, veți beneficia de 10 ani garanție, 30 de zile opțiune retur, o pilotă, o husă de protecție, două perne bonus + Pachetul Fără Griji (transport și amplasare gratuită, saltea la schimb).

Saltea Cadar – The Mattress

Salteaua Cadar denumită The Mattress (Salteaua) are o grosime de 20 cm și prevăzută cu 3 straturi de înaltă densitate pentru confortul somnului și suportul corect al coloanei vertebrale. Este o saltea de duritate medie, iar structura micro-poroasă asigură o aerisire corectă a saltelei chiar și atunci când aceasta este supusă presiunii. Datorită aerisirii corespunzătoare, aceasta nu se supraîncălzște, oferind o senzație de răcorire.

Saltele CADAR fabricate in Romania la Baia Mare
Saltea Cadar The Mattress 20cm

Dacă o veți cumpăra de aici, veți beneficia de 10 ani garanție, 30 de zile opțiune retur, o carte pentru somn și două perne gratuite.

Saltea American Dream Latex, 34 cm

Fabricată din material natural (latex), care oferă o fermitate tare o mai lungă perioadă de timp, Salteaua Cadar American Dream Latex este un produs de lux, ce oferă un confort excelent. Cu 4 cm de Natural Latex in topperul de suprafață poți simți cu adevărat ce înseamnă o saltea și confortabilă și sănătoasă. O saltea de tip american, cu design Made in Germany, fabricată în România la Baia Mare. Salteaua American Dream Latex este o saltea de calitate premium și fabricată manual, de-a lungul a 18 ore de măiestrie.

În fiecare arc sunt introduse conuri speciale pentru a crește durata de viață a saltelei. Marginile sunt rigidizate cu bare de poliuretan cu grosimea de 5 cm și înălțimea de 14.5 cm, pe tot conturul saltelei. Între rândurile de arcuri sunt introduse 4 grinzi de poliuretan, aplicate longitudinal, ce asigură mărirea portanței suportului elastic. Pe partea de iarna a saltelei este aplicat un strat de lana naturala cu densitate de 600 gr/m2. Pe banda laterala sunt aplicate 2 aerisitoare pentru o aerisire ideala a saltelei dumneavoastra.

Saltea American Dream Latex, 34 cm
Saltea American Dream Latex, 34 cm

Dacă o achiziționați de la SomProduct, veți beneficia de 30 de zile retur gratuit, 10 ani garanție, o Pilotă + Husă Protecție + 2 Perne + Pachet Fără Griji (transport gratuit până pe somieră, preluarea saltelei vechi, saltea la schimb pe perioada garanției).

Cadar și Pasiunea pentru saltele

Odată cu deschiderea fabricii de saltele, în anul 1995 (Cadar Beds SRL), familia Cadar a început să se preocupe de găsirea celor mai confortabile și inovatoare produse pentru a îmbunătăți calitatea vieții și a oferi un somn odihnitor tuturor celor care le folosesc. ⁣Și atunci, ca și astăzi, misiunea lor era urmărirea calității și nu a cantității, folosirea materialelor premium și a detaliilor hand-made. ⁣

În realizarea produselor concurează oameni, nu mașini. (…) Și mașinile fac riguros același lucru, dar undeva se simte o senzație subiectivă legată de produsele hiper-automatizate și produsele manuale. (…) Se face un pod între oameni prin produsele pe care le realizeazăm și serviciile pe care noi le oferim.

Alexandru Cadar – fondator Cadar.ro.⁣

Magazine de saltele Cadar

Saltelele Cadar pot fi testate în 4 magazine fizice, în București, Brașov, Cluj și Baia Mare, pot fi cumpărate online de la site-ul producătorului, sau, recomandarea noastră, să fie cumpărate online de la SomProduct.ro, cu un voucher de reducere, astfel prețul standard al unei saltele Cadar diminuându-se considerabil. În plus, veți putea accesa și ofertele de pilote, huse, perne gratuite dar mai ales serviciul de saltea la schimb pe perioada garanției dacă salteaua aleasă nu vă satisface din varii motive (fermitate, dimensiune, suport, confort).

Vei găsi o gamă variată de saltele de pat și la SomnArt, Ortopedicus și eMAG.

Recomandare articol
product image
Nota Autor
1star1star1star1star1star
Nota vizitatori
5 based on 1 votes
Marca produs
CADAR
Nume Produs
Saltele premium