Saltelele americane sunt saltele de pat caracterizate prin faptul că se prezintă cu un strat suplimentar și subțire, suprapus pe partea superioară, ce are drept scop preluarea uniformă a presiunii, reglarea temperaturii și ventilării mai eficiente a saltelei. Salteaua americana, devine prin structura sa, mai confortabilă și mai igienică în timpul somnului.

Ce sunt saltelele americane
Ce sunt saltelele americane cu strat suprapus

Inițial create la dimensiuni pentru o singură persoană, saltelele americane au devenit foarte populare și sunt fabricate în diverse mărimi. Timpurile în care salteaua americană era utilizată pentru paturile single sau chiar direct pe podea, în cazurile încăperilor de dimensiuni mici, au trecut, acum designul si structura saltelelor americane se aplică pentru orice tip de saltele de pat.

In general, saltelele americane sunt considerate a fi printre cele mai confortabile saltele de pat disponibile pe piață, deoarece oferă un suport excelent pentru spate și pentru tot corpul. De asemenea, acest tip de saltea poate fi ajustată prin intermediul unui sistem de aer, astfel incat să poata fi reglată pentru a se potrivi nevoilor si preferințelor fiecărui dormitor.

Prețurile saltelelor de pat americane nu sunt prea mici, în mod special dacă acestea sunt calitative, au grosime mare și conțin spumă cu memorie, dar sunt opțiuni excelenta pentru persoanele care doresc confort si suport in timpul somnului. Saltele americane ieftine sunt considerate cele cu preț până la 400 de euro, iar cele de calitate pot fi cumpărate cu sume ce depășesc 700 de euro.

Preluând tradiția de peste Atlantic, saltelele de pat americane se pot cumpăra în pachet complet, saltea, pilotă, husă și perne, astfel încât atunci când analizați prețul saltelei, trebuie să deduceți costurile acestor accesorii. Iar dacă veți cumpăra de la un magazin serios, atunci nu vă veți mai bătea capul și cu costurile și efortul preluării saltelei vechi.

Saltea Americană, Dream Memory, 34 cm + Pilotă + Husă Protecție + 2 Perne

Salteaua americana Dream Memory de 34cm, și grosime a stratului de spumă cu memorie de 6cm. Salteaua este construită pe arcuri, are un sistem de aerisire inovativ și tehnologie anti-acarieni. Partea textilă a saltelei americane de mai jos este fabricată din materiale eco: bumbac 100% și lână 100%.

Duritatea saltelei este medie, ceea ce o face potrivită pentru o utilizare normală pentru aproape orice „gust”. Dacă doriți o saltea cu fermitate ajustabilă-reglabilă, părerea noastră este să vă îndreptați către Salteaua iMemory S Plus de la Dormeo.

Revenind la salteaua de pat americană Dream Memory, menționăm că este recomandată persoanelor cu greutatea sub 140 de kg (per persoană în cazul saltelelor de lățime dublă pentru 2 adulți).

Am putea spune că saltelele Dream Memory sunt destul de cosmopolite: tip saltea americană, design în Germania, fabricate în România. Disponibile în 24 de mărimi: de la lungime de 190 sau 200cm și lățimi de la 80 la 200cm.

Mai multe saltele americane, găsiți la SomProduct.ro.

Saltea Americană, Dream Memory,
Saltea Americană, Dream Memory
Saltea Americana Dream Memory fabricata in Romania
Saltea Americana Dream Memory fabricata in Romania
Saltele de pat americane pe arcuri si spuma cu memorie
Saltele de pat americane pe arcuri si spuma cu memorie

Fiind o saltea cu arcuri (dar și cu spumă cu memorie), salteaua americană Dream Memory este recomandată persoanelor care au nevoie de suport suplimentar pentru coloana vertebrală, fie persoanelor mai plinuțe, fie celor ce resimt dureri de spate. De asemenea, saltelele cu arcuri pot fi bune pentru persoanele care preferă o senzație mai fermă, dar nu extremă a saltelei.

Mai multe saltele americane, găsiți la SomProduct.ro.

Recomandare articol
product image
Nota Autor
1star1star1star1star1star
Nota vizitatori
5 based on 1 votes
Nume Produs
Saltele americane