Scaunele directoriale (sau executive) pentru birou sunt scaune special create pentru a fi utilizate la birou, in special in birourile de conducere sau in birourile executive. Acestea sunt de obicei mai confortabile si mai elegante decat scaunele obisnuite de birou, avand un design mai sofisticat si caracteristici speciale pentru a oferi suport si confort. Pentru că știm, funcția obligă.

De ce avem nevoie de un scaun de birou directorial acasă?

În contextul lucrului de acasă în majoritatea corporațiilor, am ajuns la concluzia că avem nevoie de un scaun de birou de calitate nu doar la birou. Este o investiție în sănătatea noastră. Mai ales că nu mai suntem dependenți de respectarea designului și feng-shuiului corporatist.

Scaune de birou directoriale pentru acasa
Scaune de birou directoriale pentru acasa

Daca lucrati de acasa, un scaun de calitate poate face o diferenta semnificativa in ceea ce priveste confortul si productivitatea dvs. Chiar daca nu trebuie sa va prezentati la birou, este important sa aveti un spatiu de lucru confortabil si ergonomic, care sa va ofere suportul necesar pentru a va mentine in forma si a va concentra pe munca dvs. Munca devine mai plăcută dar și mai confortabilă de-a lungul întregii zile și pe termen lung.

Ce face scaunele directoriale atât de speciale?

Scaunele de birou directoriale sunt de obicei mai inalte decat scaunele obisnuite de birou, ceea ce le face potrivite pentru a fi utilizate la birourile cu masa mai inalta. De asemenea, acestea pot avea un spatar mai inalt, care poate oferi suport pentru gat si umeri, precum si brate ajustabile pentru a oferi mai mult confort.

Un scaun directorial de calitate oferă mai mult confort si suport decat un scaun obisnuit, ceea ce poate ajuta la prevenirea durerilor de spate, gat si umeri, care pot aparea din cauza statului prelungit in fata calculatorului. De asemenea, un scaun de calitate poate avea caracteristici speciale, cum ar fi suport lombar ajustabil si brate ajustabile, care pot contribui la o pozitie corecta a corpului si la o circulatie sanguina adecvata.

DIn ce sunt confecționate scaunele de birou directoriale?

Scaunele de birou directoriale pot fi realizate din diferite materiale, inclusiv piele, piele sintetica sau tesaturi, si pot avea diferite caracteristici și funcționalități, cum ar fi mecanisme de reglare a inaltimea, suport lombar si rotire. Scaunele de birou directoriale sunt de obicei mai scumpe decat scaunele obisnuite de birou, dar ofera un nivel mai ridicat de confort si sustinere pentru cei care le folosesc.

Scaunele de birou directoriale, mai scumpe, sunt în general confecționate din piele naturală, pe schelet cadru de fier sau oțel, sunt ergonomice și au brațe din lemn masiv. Precum acest model.

Scaun de birou directorial din lemn, otel si piele naturala
Scaun de birou directorial din lemn, otel si piele naturala

Dacă nu vrei să zgârii parchetul, să îți scârțâie scaunul la fiecare mișcare, să i se rupă tapițeria in 3 luni și să te simți pe el ca pe o scândură acoperită cu un burete de vase, îți recomandăm să scoți mai mulți bani din buzunar, și pe lângă o achiziție de efect pentru biroul sau sufrageria ta, să ai parte de un scaun de calitate.

Nu uita, pe scaunul de birou și pe salteaua din pat, ne petrecem 40 de ani din viață activă! Acestea fiind spuse, parcă te gândești că un scaun de birou ar trebui să fie mai confortabil decât o canapea premium sau un fotoliu cu recliner unde petrecem maxim 1-2 ore pe zi în fața televizorului, nu-i așa?

Ce tipuri de scaune executive sau directoriale exista?

Exista mai multe tipuri de scaune directoriale disponibile pe piata, care pot fi adaptate in functie de nevoile si preferintele dvs. Iata cateva dintre cele mai cumpărate tipuri de scaune directoriale:

  1. Scaune executive cu spatar inalt: acestea au un spatar mai inalt decat scaunele obisnuite, ceea ce le face potrivite pentru a oferi suport pentru gat si umeri. În plus, arată destul de clar cine este șeful, nu-i așa?
  2. Scaune cu suport lombar: acestea au un suport lombar ajustabil, care poate ajuta la mentinerea unei pozitii corecte a corpului si la prevenirea durerilor de spate. Evitați astfel nevoia de a cumpăra un mic scăunel din plastic pentru picioare. Dacă vorbim de calitate, nu uitați: piele, lemn, oțel și aluminiu, nu plastic.
  3. Scaune cu brate ajustabile: acestea au brate care pot fi ajustate in inaltime si pozitie, ceea ce poate ajuta la mentinerea unei pozitii confortabile in timpul utilizarii.
  4. Scaune cu mecanism de balans: acestea au un mecanism care permite balansarea spatarului inainte si inapoi, ceea ce poate ajuta la reducerea tensiunii din muschii spatelui. Ba chiar te poate face mai creativ la birou.
  5. Scaune cu rotire: acestea au un mecanism care permite rotirea scaunului in jurul axei sale, ceea ce poate ajuta la mentinerea unei pozitii confortabile in timpul utilizarii. Este util în funcție de locul unde îl amplasați. Ce-i drept este mult mai util la birou decât acasă, acolo unde spațiul permite o masă de business lungă iar discuțiile se poartă în mai multe direcții.
  6. Scaune cu inaltime ajustabila: acestea au un mecanism care permite ajustarea inaltimea scaunului in functie de nevoile dvs., astfel incat sa puteti gasi pozitia confortabila potrivita pentru dvs. Nu prea aveți spor la muncă dacă atingeți cu bărbia biroul, ca la școală, nu? Mai ales că și laptopul sau monitorul trebuie să fie sub nivelul ochilor.
  7. Scaune cu spatar reglabil: acestea au un spatar care poate fi ajustat in inaltime si pozitie, ceea ce poate ajuta la mentinerea unei pozitii confortabile in timpul utilizarii.

De ce să cumperi un scaun directorial de calitate?

Pe lângă faptul că trebuie să vă respectați casa, mai mult decât biroul, și pe lângă avantajele pe care le aduce sănătății, un scaun directorial de calitate poate fi o investitie valoroasă, deoarece rezisă mai mult în timp si poate oferi un nivel mai ridicat de confort si sustinere pe termen lung. Acest lucru poate ajuta la imbunatatirea productivitatii dvs. si poate face ca munca de acasa.

Da, este o investiție serioasă, dar dacă prinzi o ofertă de reduceri de preț, îl poți achiziționa și cu 30% discount, precum acest model.

Scaun de birou directorial tapitat cu piele naturala, Percy Negru
Scaun de birou directorial tapitat cu piele naturala, Percy Negru

Ce magazine oferă garanția unui scaun directorial de calitate?

Scaune directoriale de birou de calitate superioara
Scaune directoriale de birou de calitate superioara

Vei găsi la SomProduct o ofertă foarte variată de scaune directoriale de calitate. Ce-i drept, acestea nu sunt scaune ieftine, precum majoritatea celor de la eMAG, dar, așa cum am argumentat mai sus, calitatea nu vine niciodată la preț mic.

Poți alege dintr-o gamă variată de scaune directoriale de birou, care să se împătrundă armonios cu mobilierul tău. Scaunele din piele neagră, maro, în design clasice și cu mânere din lemn, scaune din piele albă, mov sau roșie, cu mânere fine din aluminiu sau material compozit, le vei găsi în magazinele de mai sus. Timp și bani să ai!