Biroul Wooden Art Cordoba White este fabricat din placi aglomerate melaminate (pal melaminat) de calitate superioara. Cu un design tineresc si light, combinatia de alb si sonoma se preteaza oricarei camere a copilului scolar, fie baiat sau fetita. Cu numeroase spatii pentru caiete, carti si rechizite acest birou nu va ingreuna aspectul camerei insa va fi foarte, foarte util.

Biroul Wooden Art Cordoba White este unul frumos si modern, se curata ușor cu laveta dar se murdareste la fel de ușor fiind mat si alb – deci nu ar fi indicat pentru copii mici prescolari care tind sa scrie ici colo pe lângă hârtie.

Materialul din care este confectionat este de calitate premium, un pal superb ca si culoare. In plus, acesta ar fi si un birou recomandat celor care invata noaptea pentru ca are acel corp suspendat unde se poate atasa un neon subtire si luminos (sub polite). Spatios si incapator, cu multiple posibilitati de decorare (usite colorate atasate, abtibilduri, folie de protectie etc) biroul poate fi utilizat atat pentru scoala cat si pentru a lucra la laptop sau la calculatorul personal in cazul in care sub polite doriti sa montati monitorul (prins in perete).

Biroul Wooden Art Cordoba White poate fi amplasat cu succes intr-un colt al livingului in cazul apartamentelor mai mici, nefiind destinat doar camerei copilului. Amplasat intr-un colt al camerei cu partea din dreapta lipita de perete, impactul albului mat se va stinge, neintrand in discrepanta cu designul existent al camerei. Fiind un birou fara multe briz-briz-uri poate fi usor integrat si completat prin polite sau alte spatii de depozitare suplimentare.

Birou spatios Wooden Art, 140x153.8x60 cm, Cordoba White

Birou spatios Wooden Art, 140×153.8×60 cm, Cordoba White

mai multe detalii si info pret

Dimensiunile biroului Wooden Art Cordoba White sunt destul de generoase pentru pretul la care acesta poate fi cumparat, in sensul ca are o latime de 140cm, iar adancimea spatiului de lucru este de 60cm. Dimensiuni birou Wooden Art Cordoba White: 140 x 153.8 x 60 cm.

Dimensiuni Birou Wooden Art Cordoba White

Dimensiuni Birou Wooden Art Cordoba White

Birou Wooden Art Cordoba White

Birou Wooden Art Cordoba White