Daca iti doresti un design natural dar totodata modern in sufrageria ta, iti recomandam o măsuță / Comoda TV din lemn de palisandru, cu dimensiuni generoase: 205 x 45 cm. Mobilierul din colecția Mangao se caracterizează prin linii geometrice simple. Lemnul de palisandru, din care a fost realizată întreaga colecție, este exotic, de înaltă calitate și foarte rezistent, fiind protejat, în plus, de un strat de lac.

Comoda TV Mangao este confectionata din lemn de palisandru si poate la fel de important este ca lemnul este tratat cu ceara solida, atat pentru protectia acestuia cat si pentru a da o nota naturala, unica si de lux mobilei de living.

Aceasta comoda TV din lemn poate fi complementata de orice mobilier din gama Mangao disponibil in magazinul online Bonami.ro (necesita cont pentru a vizualiza oferta).

Măsuță / Comoda TV din lemn de palisandru tratat cu ceara solida

Măsuță / Comoda TV din lemn de palisandru tratat cu ceara solida

Toate piesele de mobilier din lemn sunt durabile, frumoase, cu un design atat clasic cat si modern și mai ales practice. Mobilați-vă casa si living-room-ul cu mobilier din lemn care și după ani de zile va arăta ca nou. Merita mentionat ca pentru acest produs (si nu numai) transportul coletelor este gratuit, livrarea rapida iar pretul de vanzare este redus cu 15%.