Canapeaua Kring Amelia adauga stil si confort locuintei voastre prin design-ul contemporan, fiind perfect potrivita intr-un living, dormitor sau in camera unui adolescent. O gasiti la cel mai mic pret, aici: Canapeaua Kring Amelia.

Click Info & Pret Canapea Kring Amelia

Structura interna a canapelei se prezinta cu rame din lemn ultra uscat din foioase controlate de umiditate pentru o rezistenta si durabilitate sporita in timp. Spuma poliuretanica este calitativa si rezistenta, oferind un confort superior chiar si atunci cand este utilizata ca si pat.

Accesoriile din metal ale canapelei Kring Amelia- si anume, arcurile si bridele metalice, uneltele multi-functie de pozitie – creeaza un confort ridicat si permit o postura buna si relaxanta atat in pozitia de sezut, cat si in cea de dormit.

Datorita amestecului de versatilitate si functionalitate, canapeaua Kring Amelia este alegerea perfecta pentru orice living-room sau dormitor. Poate ca aceasta canapea nu este recomandata a fi utilizata pe timp de pat a-la-long, insa se poate dovedi foarte utila si functionala atunci cand aveti musafiri, sezlongul putand fi mutat cu usurinta pentru a mari suprafata de dormit.

Kring Amelia, o canapea extensibila cu sezlong suplimentar

Kring Amelia, o canapea extensibila cu sezlong suplimentar

Dimensiunile canapelei sunt cele standard, si anume 182 x92.5 x 90.5 cm, latimea sezutului este de 58 cm, dimensiunea de la inaltime sol + sezut: 42 cm. Intinsa, masoara 182 x124 x 42 cm in timp ce sezlongul are 76 x 160 x 90.5 cm. Canapeaua + Sezlongul masoara impreuna 256cm.

Info & Pret Canapeaua Kring Amelia