Am descoperit de curând reclama TV la salteaua iMemory S Plus cu fermitate ajustabilă de la Dormeo. M-a intrigat un pic, sună cam too good to be true. Cum poate fi o saltea reglabilă pe fermitate? Totuși, poate o saltea de pat să fie ca o pernă cu fermitate reglabilă!? Așa că am investigat un pic salteaua DOrmeo iMemory S+, atât prin detaliile și caracteristicile tehnice cât și prin metoda touch & feel, astfel încât să am pentru voi o recomandare pertinentă de achiziție a unei saltele de calitate și utilizabilă mai mulți ani, indiferent de nevoile schimbătoare ale somnului tău.

Argumentele pozitive pentru achiziția saltelei cu fermitate ajustabilă de la Dormeo, iMemory S+ le-am structurat în câteva categorii:

vezi oferta Saltea iMemory S+

Prețul Saltelei Dormeo iMemory S Plus

 • 1. Din punct de vedere al prețului, la o primă vedere, acesta nu este chiar mic pentru o saltea de pat în cazul unui buget mediu. Merită însă menționat că în cazul unui discount, prețul devine foarte interesant. Dacă ne gândim însă că această saltea este utilizabilă mult mai mulți ani decât alte saltele de pat, atunci putem acorda saltelei Dormeo iMemory S Plus 4,5 stele dintr-un maxim de 5.
Saltele de pat premium recomandate - Dormeo iMemory S Plus
Saltele de pat premium recomandate – Dormeo iMemory S Plus

Confortul Saltelei Dormeo iMemory S Plus

 • 2. Salteaua Dormeo iMemory S Plus este una dintre cele mai confortabile saltele de pat pe care am simțit-o, fiind bazată pe tehnologia spumei cu memorie patentate de Dormeo, Spuma cu memorie Ecocell.
 • 3. 8 coloane de susținere veți regăsi în această saltea, ce oferă 4 niveluri de fermitate și 2 niveluri de susținere;
 • 4. se mulează perfect pe forma corpului tău, ținând coloana vertebrală dreaptă pe parcursul celor 8 ore de somn. Previne astfel durerile de spate datorate somnului;
 • 5. varianta dublă, nu prezintă acel despărțitor la centru care deranjează somnul;
 • 6. având coloane de susținere bazate pe arcuri 3D din spumă, salteaua absoarbe mișcările din timpul somnului. Astfel, nu vă veți mai trezi din cauza unui somn mai agitat al partenerului;
 • 7. oferă 3 zone de confort separate pentru a asigura o bună ergonomie și o sinergie cu mișcările corpului tău.
 • 8. straturile acestei saltele este realizat dintr-o spumă foarte elastică, care sporește senzația de confort și susținere. 
 • 9. straturile din spumă memory au diverse caracteristici de elasticitate și duritate, fiind ingenios alternate pentru a asigura confortul oricărei persoane;
 • 10. confortul în spălarea saltelei, este asigurat de husa detașabilă și lavabilă.
 • 11. salteaua este dublă reversibilă, ceea ce înseamnă că o puteți întoarce după bunul plac, la schimbarea anotimpurilor, poziției în pat sau la modificări ale corpului (sarcină, greutate, poziție)
 • 12. arcurile din spumă împart presiunea corpului pe toată salteaua, nu veți avea astfel parte de zone diferite de înălțime sau fermitate;
 • 13. grosimea saltelei este de 20 de cm și o grosime variabilă a straturilor de spumă memory. Practic, nu veți cumpăra o saltea cu spumă cu memorie de 24cm din care doar 2 cm este spumă, iar restul … rumeguș. Și nici una cu grosime cât a unui topper. Dacă totuși vrei să cheltuiești o sumă mai mică de bani pentru confortul spumei cu memorie, îți recomandăm câteva modele de toppere Dormeo.
 • 14. este foarte ușor de manevrat, întors, instalat și curățat salteaua Dormeo iMemory S Plus. Scapi astfel de multe bătăi de cap.

Recomandăm această saltea de pat premium iMemory S Plus de la Dormeo, și acordăm 5 stele din 5 la categoria de confort, în mod special datorită posibilității de reglare a fermității, o inovație Dormeo. Iar dacă doriți să cumpărați în același timp și un cadru de pat și somieră, vă recomandăm să citiți acest articol.

30 de motive să cumperi Salteaua iMemory S Plus Dormeo Teleshopping cu fermitate ajustabilă

Igienă și Sănătate Saltea Dormeo iMemory S Plus

 • 15. husa saltelei este tratată cu un tratament antiacarieni, antibacterian și antiodr.
 • 16. salteaua de pat Dormeo iMemory S Plus este aerisită, care asigură o circulație suficientă a aerului, este baza pentru a regla umiditatea și căldura suprafeței, ceea ce menține salteaua fresh și igienică.
 • 17. O saltea de pat igienică, de calitate trebuie să aibă înglobate tehnologii ce au grijă de sănătatea ta o perioadă lungă de timp. O saltea uzată este un focar de infecție pentru tine, în dormitorul tău, la nasul tău. Să nu uităm că patul este locul unde ne petrecem cel mai mult timp din viață.
 • 18. este o saltea anti-alergica. Salteaua iMemory S Plus Dormeo este foarte bună mai ales dacă te confrunți cu alergii sau ai o piele mai sensibilă.
 • 19. este de 8 ori mai aerisită decât spuma cu memorie tradițională, tehnologia aerospațială Octaspring® permite pe interior ca fluxul de aer să circule. 
 • 20. un flux de aer care circulă liber datoita arcurilor 3D din spumă, scade temperatura saltelei cu 3°C oferind astfel un somn mai răcoros, mai profund și mai odihnitor. 
 • 21. husa saltelei cu fermitate reglabilă, îmbogățită cu tratamentul CleanEffect® Dormeo, protejată și mai mult salteaua împotriva bacteriilor, acarienilor și mirosurilor,

Pe parte de igienă și contribuție la sănătatea dvs., considerăm că salteaua obține maximul de 5 stele.

Calitate și construcție Saltea Dormeo iMemory S Plus

În ceea ce privește calitatea, salteaua primește de asemenea 5 stele din 5, și ne bazăm pe următoarele caracteristici și argumente:

 • 22. Marca Dormeo, un brand super cunoscut în lume, cu o experiență de peste 20 de ani în producerea de saltele de pat inovative a reușit să își creeze adevărați avocați printre consumatori. De fapt, de cele mai multe ori când ne gândim la o saltea de calitate, toper, pernă sau pilotă, creierul nostru nu răspunde instant Dormeo?

mai multe detalii și caracteristici Saltea iMemory S+

 • 23. grosimea de 20 de cm se datorează majoritar spumei cu memorie. Nu vorbim de un artificiu de marketing, saltea cu spumă memorie cât foița de tutun.
 • 24. nu mai puțin 3 tipuri de spumă memory și arcuri din spumă oferă confort și calitate saltelei iMemory S Plus de la Dormeo;
 • 25. nu mai puțin de 8 straturi are salteaua pe interior. Nucleul saltelei Octaspring oferă confort cât și rezistență în timp;
 • 26. Salteaua Dormeo este prevăzută cu un strat de echilibrare, pentru a ține bine închegată salteaua chiar și timp de 10 ani. Nu că ne-am gândi la saltea, dar această fibră ține coloana ta vertebrală în poziția corectă
 • 27. nucleul saltelei este reversibil pe lungime. Ce înseamnă asta?  Forma S poate fie mai aproape, fie mai departe de umeri. Dacă este mai aproape, se va adapta mai mult și va elibera mai multă presiune, mai ales în cazul unei persoane care doarme pe o parte. Pentru a menține părțile mai grele ale corpului, așează acest strat mai departe.
 • 28. nucleul saltelei este reversibil de jos în sus, partea moale este portocalie iar cea albastră fiind partea fermă bazată pe spuma EcoCell.
 • 29. husa are de asemenea o spumă cu memorie cusută în interior pentru un plus de catifelare și confort. Nu vei simți ca în cazul altor saltele de pat, fermoarul husei.
 • 30. nucleu dublu reversibil. Astfel, nu va exista nici un spațiu între cele două părți dar, în același timp, fiecare poate dormi pe salteaua cea mai potrivită pentru el. Am spus că este cea mai recomandată saltea de pat pentru cupluri?

Saltelele Dormeo în general sunt de cea mai bună calitate, iar iMemory S Plus în mod special este bine construită și va rezista mii de nopți și are un preț foarte bun pentru gama de saltele premium cu spumă memory. Dacă tot nu v-am convins încă, atunci poate oferta Top-Shop o va face.Îți recomandăm următoarele magazine de saltele: Mathaus, SomProduct, SomnArt, Ortopedicus, VidaXL și eMAG.