Dacă ești sau vei fi fericitul posesor al unei saltele Dormeo, sfatul nostru este să arunci un ochi și la paturile Dormeo. Brandul atât de cunoscut în lume a intrat și pe nișa mobilierului pentru dormitor, lansand modele de rame de pat sau somiere. Lesne de înțeles că toate acestea se îmbină perfect pentru a face locul unei saltele originale Dormeo.

Vă prezentăm cadrul de pat Dormeo Dolce din gama de paturi Dormeo, unde veți mai găsi câteva modele de calitate foarte bună și la prețuri decente pentru ceea ce oferă, printre care: Cadrul Mamut II (practic cel mai ieftin cadru de pat Dormeo) sau varianta premium (cel mai scump model) a patului Dolce: Dolce Premium de culoare gri închis.

Cadrul de Pat Dormeo Dolce

Cadrul de pat Dolce este un articol de mobilier din gama Dormeo si se evidentiaza prin structura rezistenta si a materialelor de calitate superioara din care este construit. Cu un design modern, pătrățos, minimalist acest cadru de pat este variantă optimă dpdv calitate și preț, având în vedere și modelele menționate la începutul articolului. Prezentul review tratează modelul mai ieftin, cel de culoare gri deschis.

Produse pentru dormitor. Marca Dormeo

Brandul Dormeo este un brand premium de articole pentru dormitor, garanția calității supreme a produselor Dormeo este acum certificată și de ICERTIAS. Dormeo a obținut primul loc în ceea ce privește cel mai bun raport calitate preț din România pentru trei categorii de produse – saltele, toppere și perne.

Studio Moderna (deținătorul mărcii Dormeo) este Furnizor Oficial al Casei Regale a României din 2015, acest statut fiind un semn de recunoaștere și apreciere a calității deosebite a produselor Dormeo.

Cadru de pat Dormeo Dolce pentru saltelele cu memorie Dormeo
Cadru de pat Dormeo Dolce pentru saltelele cu memorie Dormeo
Culoarea și designul cadrului Dormeo Dolce

Culoarea cadrului de pat Dormeo Dolce este versatila, un gri ingrijit care scoate in evidenta aspectul minimalist perfect. Vă puteți juca în dormitor (!) din punct de vedere al culorii cu aproape orice culoare, dacă doriți un aspect fresh modern vă recomandăm liliacul, turcoazul, rozul deschis sau chiar galbenul și cognaq-ul pentru un aspect mai cald.

Acest pat poate fi instalat atât în dormitorul mic, al copilului sau chiar poate fi folosit drept pat matrimonial.

Funcționalitățile cadrului de pat Dormeo Dolce

Cadrul patului se ridică pe picioare înalte de 4 cm în culoarea corespunzătoare pentru o mai bună circulație a aerului și un mediu proaspăt.

Din ce este construit cadrul de pat Dormeo Dolce?

Cadrul de pat Dormeo Dolce este realizat din plăci de particule cu spumă poliuretanică, este acoperit cu poliester de cea mai bună calitate și dispune de o tăblie tapițată. Este foarte ușor de asamblat, nu scârțâie și nu face zgomot. Disponibil în 4 dimensiuni standard: 90×200, 140×200, 160×200,180×200 cm. Are o garanție de 2 ani.

Asamblare cadru de pat Dormeo Dolce

Cadrul de pat Dormeo Dolce poate fi acea bucațică de lux confortabil în dormitorul tău. Iar confortul înseamnă și ușurință în asamblare, scopul unui pat nu este să trateze un spate bușit, tendoanele sau mușchii forțați la instalarea noului pat. Cadrul de pat Dormeo Dolce este ușor de asamblat – pur și simplu înșurubează împreună 4 piese de pat. Pentru stabilitate maximă a patului, cât și pentru reglarea acestuia în cazul în care ai podeaua strâmbă, te vor ajuta enorm picioarele de susținere centrală pe dimensiuni mai mari ale cadrului patului (140, 160, 200 x 200) pentru a menține șomierele și saltele.

Cadrul de pat Dolce vine în 2 pachete. Ambalajul este selectat cu grijă și este realizat într-un mod care permite livrările prin curier standard.

Somierele Dormeo

Odată cu achiziția unui pat Dormeo, evident că veți avea nevoie și de o somieră de calitate, și mai ales pe măsură. Cadrul de pat Dormeo Dolce NU vine cu somiera inclusă. În funcție de dimensiunile cadrului de pat dorit și ales, veți găsi multe modele de somiere, mai ieftine sau mai scumpe. Somierele potrivite pentru acest pat, sunt

Somierele potrivite ca dimensiuni pentru patul Dormeo Dolce sunt:

Dimensiunile cadrului de pat Dolce de la Dormeo

Nu risca atunci când vine vorba de un cadru de pat care să se integreze perfect în spațiul destinat somnului în dormitor. Da, știm, mergem și măsurăm de 10 ori în magazin. Dar să îți limitezi opțiunile de cumpărarea doar la magazinele fizice, înseamnă că vei face un compromis de calitate, cumperi ceea ce găsești, în loc să cumperi patul potrivit.

Dimensiuni cadru de pat Dormeo Dolce
Dimensiuni cadru de pat Dormeo Dolce

Pe lateral, cadrul are o dimensiune de 198/178/158/108cm în funcție de modelul ales și de salteaua de pat (180,160,140,90 cm). Distanța cadrului până la podea este de 30 de cm din care 4cm sunt picioarele. Înălțimea totală, incluzând tăblia patului este de 110cm. Iar pe lungime, cadrul patului are 223cm

Mărimi saltele cadru de pat Dormeo Dolce

Nu îți mai fă griji cu privire la dimensiunea modelului de cadru de pat pe care vrei să îl alegi. Dormeo Dolce este fabricat în patru dimensiuni standard care să se potrivească cu salteaua veche sau care își găsește jumătatea într-o saltea din gama nouă Dormeo: 90×200 cm, 140×200 cm, 160×200 cm și 180×200 cm. Acesta este chiar un cadru de pat recomandat pentru salteaua minune iMemory S Plus de la Dormeo.

Merită menționat că patul Dormeo Dolce este recomandat atât pentru saltelele cu arcuri cât și pentru saltelele din spumă cu memorie. Părerea noastră, la fel ca și părerile celor ce au cumpărat o saltea Dormeo, este că ar trebui totuși să achiziționați o saltea bazata pe spumă cu memorie.

De unde cumperi cadrul de pat Dormeo

Cadrul de pat Dolce, alte modele de paturi, somiere și saltele Dormeo puteți cumpăra de la Studio Modena (Top-Shop) sau de pe site-ul Dormeo. Nu vă recomandăm să cumpărați de pe olx sau de la alți furnizori care „se jură” că vând articole Dormeo dar sunt cele ne-branduite. Poate apărea riscul să cumpărați produse de slabă calitate, contrafăcute.