Coronitele de Craciun, atent lucrate de mana, drăgute, vesele și voioase va vor decora casa in preajma sarbatorilor de iarna ce adauga bucurie si frumusete casei tale. Iar coronitele artificiale tin ani la rand. Care sa fie?

Decorarea de Craciun poate fi o adevarata provocare, inclusiv cand vine vorba de alegerea decoratiunilor potrivite. Exista foarte multe stiluri, iar modul in care le folosesti depinde de imaginatia ta si de spatiul pe care il ai la indemana. Coronitele de usa sunt primul element de sarbatoare atunci cand intri intr-o casa de Craciun.

In prag de sarbatoare pregatim casa pentru intampinarea oaspetilor, o gatim cu cele mai frumoase decoratiuni si o umplem de mireasma bogata a mancarurilor alese pe masa festiva de Craciun decorata bineinteles si aceasta. Bineinteles ca toti ne dorim ca decorul sa fie unul idilic, sa ne aminteasca de aceasta zi deosebita si sa ii faca pe cei care trec pragul casei sa intre instant in spiritul sarbatorilor.

Pe langa brad, coronitele sunt cele mai apreciate decoratiuni de Craciun, acestea putand fi asezate in exteriorul sau interiorul casei, pe usa, la fereastra, perete sau pe masa.  Traditia coronitelor de Craciun dateaza cel putin din secolul al XVII-lea.

De la mic, la mare, intampinam Craciunul cu bucurie si speranta. Impartaseste apropiatilor si oaspetilor tai caldura si frumusetea acestor zile impodobindu-ti caminul cu aranjamente si accesorii de sezon.

Vezi întreaga colecție de Coronițe

Asezarea unei coronite pe usa de la intrare simbolizeaza faptul ca in aceasta casa se sarbatoreste nasterea Mantuitorului Iisus Hristos. Coronita Kring este cel mai simplu mod de a aduce atmosfera festiva la tine acasa avand aspect de brad natural nins.

Avantajele unei coronite artificiale se lasa de departe observate. Aceasta poate fi folosita ani la rand, economisind timp si este mult mai usor de intretinut, scapand astfel de grija alegerii uneia noi an de an.

Dar o coronița de Craciun lucrata manual, are un miros placut si da acel aer traditionalist, specific Craciunului in casa ta. Vei gasi intreaga colectie, aici. Transforma-ti casa intr-o oglinda a sufletului! Creati ambianta perfecta de sarbatoare cu aceasta minunata coronita de Craciun!