V-ați cumpărat Botoșii de iarnă din lână WonderWool din promoția Top-Shop? Aceștia se asortează foarte bine cu pătura cu lână WonderWool, un alt produs de top Dormeo din oferta magazinului Top-Shop, specializat pe articole de bucătărie, dormitor și alte produse utile pentru casă.

Nu am vrea să începem să povestim despre criza energetică și prețurile la electricitate și căldură care vor veni peste noi odată cu iarna geroasă. Da, o pătură groasă din lână ține de cald, dar nu acesta este motivul principal pentru care recomandăm această pătură.

Dacă ați ajuns la acest articol căutând perna și pătura Warm Hug Dormeo, rugăm să accesați acest link: Oferta Patura și Perna Warm Hug – Dormeo.

Vă mai aduceți aminte de păturile și plăpumile bunicilor? Groase de te fixau în pat, dar călduroase cât se poate! Parcă ne-am mai înveli în acele amintiri de când eram mici. De ce să nu ai o pătură asemănătoare Dormeo Wonderwool în casa ta în această iarnă și să faci din ea un loc cald și confortabil în care să te relaxezi și să te destinzi?

Paturi din lana Dormeo WonderWool
Paturi din lana Dormeo WonderWool

Menționăm de la început, această pătură nu este deloc o pătură ieftină! Ba chiar am putea spune că am găsit mai multe pături din lână chiar mai ieftine. Dar, calitatea acesteia este într-adevar deosebită!

Pătura din lână WonderWool Dormeo este elegantă și are acea „aură” tradițională, vintage. Această imagine poate schimba canapeaua din living sau patul din dormitor, oferind un strat suplimentar de căldură și stil rustic industrial. Ceea ce nu putem spune despre păturile mai ieftine din lână.

https://www.kqzyfj.com/click-7386323-14048969?url=https%3A%2F%2Fwww.top-shop.ro%2Fpatura-cu-lana-wonderwool-140×200Este foarte plăcută la atingere, fiind indicată pentru bebeluși și copii mici, atât ca și pătură de pat cât și drept perimetru de joacă pe covor. Pătura Dormeo WonderWool este utilă atât în casă, cât și dacă ieșiți în fața casei în zilele mai răcoroase de toamnă. Este o pătură ce o puteți folosi oricând și oriunde, fiind confecționată din lână de cea mai bună calitate.

Lâna permite aerului să circule într-un mod optim, este un izolator natural și poate menține corpul la temperatura optimă de somn fără a reține căldura sau umiditatea, astfel încât să te simți confortabil pe tot parcursul nopții, fără transpirație sau senzația de lipire. Cele mai bune covoare sunt tot cele țesute din lână 100. Pătura Dormeo Wonderwool este fabricată dintr-un amestec delicat de lână și poliester, cu toate proprietățile reconfortante ale lânii, îmbunătățite cu durabilitatea mai mare a poliesterului. Din cauza utilizării lânii, pătura trebuie spălată numai manual.

Pătura din lână Wonderwool de la Dormeo
Pătura din lână Wonderwool de la Dormeo

Pătura de 140×200 cm are un model clasic de căprioară alb-negru, care aduce aminte de iernile tradiționale și de magia sezonului festiv. Iar „culoarea” cu nuanță de gri o face potrivită pentru orice culoare a dormitorului, livingului, indiferent de culoarea pereților, a canapelei, a parchetului / gresiei sau a covorului.

Patura din lana WonderWool teleshopping
Patura din lana WonderWool teleshopping

Vezi pagina campaniei Pătura cu lână WonderWool Dormeo.

Recomandare articol
product image
Nota Autor
1star1star1star1star1star
Nota vizitatori
5 based on 1 votes
Marca produs
Dormeo
Nume Produs
Pătură lână Dormeo Wonderwool
Pret
RON 349
Stoc
Available in Stock