Colecția WonderWool, produsele din lână, vedetele sezonului rece. Articolele confecționate din lână sunt o soluție excelentă pentru a spori confortul și căldura în timpul iernii. Adăugând un strat suplimentar de lână, fie cu ajutorul unei pături, unor papuci, botoși de casă sau a unei protecții de saltea, te vei simți mai naturală, vei scăpa de frigul și umezeala specifică sezonului rece și vei da și o notă zen rustică casei tale. Fie că îți dorești o pătură din lână, botoși de casa pentru iarnă, papucii din lână sau o protecție de saltea cu compoziție lână, Colecția WonderWool este exact ce ai nevoie!

În plus, reduci și costurile cu căldura ba chiar și costurile de shopping, în luna decembrie poți prinde oferta de reduceri de până la 33% la achiziționarea articolelor din gama Wonderwool, „Lâna Minune”. Pagina promoției WonderWool, aici.

Botoșii din lână Wonderwool

Știi că frigul de la picioare te ia, iar picioarele reci îți dau o stare proastă, o senzație de disconfort, nu ai chef de nimic decât să stai sub plapumă. Lăsând la o parte că o poți da în diverse probleme de sănătate. Tocmai de aceea este bine ca iarna să porți altceva decât papucii sau șlapii de casă din textile ușoare.

Botosi Wonderwool din lana, cizmele de casa
Botosi Wonderwool din lana, cizmele de casa

Asigură-te că picioarele tale sunt pregătite pentru iarnă cu o pereche de botoși de casă Dormeo Wonderwool, acestea fiind special concepute pentru glezne și picioarele călduroase și confortabile, fără a transpira.

Botoșii de casă Dormeo WonderWool sunt perfecți pentru podeaua rece. Botoșii înalți ce îți acoperă glenzna și cu o talpă antiderapantă pentru a evita accidentele, reprezintă dorința ascunsă când vorbim de încălțăminte de iarnă pentru interior. Botoșii călduroși mai sunt numiți și cizmele de casă din lână. Oricât de călduroși ar fi, totuși, destul de îndepărtată denumirea de cizmă de iarnă, nu credeți?

Botosi Wonder Wool pentru iarna confectionati din lana
Botosi Wonder Wool pentru iarna confectionati din lana

Încalță-te cu o pereche de botoși din lână confortabili și care mențin foarte bine căldura la picioare. Lâna a fost folosită de mii de ani pentru proprietățile călduroase și pentru că este un material moale și ușor. Lâna, un material izolator natural, utilizată în cazul încălțămintei de casă (papuci sau botoși) previne supraîncălzirea, transpirația și senzația de lipire, permițând în același timp aerului să circule într-un mod optim. Adaosul de poliester îi conferă materialului rezistență sporită, durabilitate și arată și mult mai bine, dând impresia de botină, și nu de ciorap gros pe care îl arunci după o lună.

Înainte de începerea iernii, cumpără o pereche de botoși de casă călduroși Wonderwool pentru tine sau poate chiar drept cadou de Secret Santa, Moș Nicolae sau de Crăciun pentru o persoană dragă sau o cunoștință mai apropiată. Suntem siguri că îți vor fi foarte recunoscătoare în zilele reci. De altfel, botoșii din lână ocupă un loc binemeritat în Topul cadourilor de Crăciun și Secret Santa de sub 100 de lei.

Recomandare cadou Craciun si Secret Santa Botosii din lana Wonderwool
Recomandare cadou Craciun si Secret Santa Botosii din lana Wonderwool

Culoarea botoșilor WonderWool din lână este bejul clasic, ce denotă puritate și naturalețe, și care se murdărește mai greu. Botoșii din lână NU pot fi spălați la mașina automată, ci doar manual, de altfel ca la orice alt articol confecționat din lână. Sunt disponibile în patru mărimi: 36-37, 38-39, 40-41, 42-43, ceea ce le fac destul de versatile, putând fi cumpărate și pentru fetițe și băieți adolescenți.

Botosi de casa confectionati din lana WonderWool
Botosi de casa confectionati din lana WonderWoolBotosi de casa confectionati din lana WonderWool

Nu uitați că beneficiați de o reducere de preț de până la 33% dacă veți cumpăra orice articol WonderWool, inclusiv perechea de botoși de iarnă de casă, pagina promoției WonderWool fiind aici.