Dormeo, Walkmax, Delimano, Rovus sau Wellneo sunt marci deja renumite si cu experienta de ani buni in producerea si comercializarea de produse calitate si inovative. Le recunoastem imediat, gratie ofertelor TV Top-Shop. Nu poti sa te gandesti la articole de bucatarie fara sa mentionezi Delimano la fel cum nu te poti gandi la saltele de pat fara sa spui Dormeo.

Datorită structurii, vasele de gătit Stone Legend Black se încălzesc de până la 2 ori mai rapid și păstrează căldura mai mult timp. Vei putea găti la temperaturi mai scăzute și reduci consumul de energie cu până la 50% la toate tipurile de plite. Cu suma de bani pe care o vei economisi la factura de energie, costul unei tigăi, cratiță sau oală se va amortiza practic de la sine în 3 luni.

 

Din ce materiale sunt confecționate Delimano Stone Legend Black?

Vasele de gătit, fie ele crătiți, oale sau tigăi din seria Delimano Stone Legend Black sunt fabricate din oțel carbon acoperit la exterior cu un strat de email (enamel) pentru un aspect elegant. În interior, învelișul antiaderent Quantanium este întărit de particule de piatră adevarată și titan. Toate articolele de bucătărie Delimano Stone Legend Black sunt fabricate în UE (Spania).

Cratita pentru sos Delimano Stone Legend Black

Cratita pentru sos Delimano Stone Legend Black

Compoziția crătițelor și tigăilor Delimano ajută la creare un mediu perfect pentru mese și mai savuroase, întrucât distribuie și reține căldura uniform și permite o multitudine de tehnici de gătit. Mânerele sigure pentru cuptor oferă o prindere solidă pentru o mânuire mai ușoară și, totodata, pentru transportarea cratiței de la aragaz la cuptor și direct pe masă.

Nucleul din oțel carbon îți permite să gătești la temperaturi mai scăzute pentru a economisi energie, păstrând în același timp un gust minunat.

Vasele de gatit Delimano Stone Legend Black

Vasele de gatit Delimano Stone Legend Black

Straturile exterioare din email sunt rezistente la substanțe chimice și sunt durabile – în combinație cu negrul clasic, cu siguranță vor rămâne mult timp în bucătăria ta. Straturile interioare PPG QuanTanium completează straturile exterioare și nucleul pentru a garanta o calitate legendară: învelișul în 3 straturi cu proprietăți antiaderente superioare și rezistență la zgârieturi este realizat 100% fără PFOA.

Particulele de titan adăugate întăresc învelișul și adaugă rezistență la zgârieturi. De asemenea, particulele de piatră adevărată întăresc învelișul și stochează căldura pentru o distribuție graduală și un gust autentic.

Nu doar că materialele permit o utilizare practică, ergonomică și eficientă, însă vasele de gătit Stone Legend Black sunt foarte ușor de spălat, atât manual cu o cârpă moale cu apă și puțin detergent cât și în mașinile de spălat vase. NU există contraindicații la spălare. Fie că ești încă în proces de învățare sau ești deja bucătar experimentat, această tigaie îndrăgită te va ajuta să abordezi orice rețetă și permite o multitudine de tehnici de gătit.

Articole pentru bucătărie de la Delimano le puteți cumpăra de aici