No votes yet.
Please wait...
Voting is currently disabled, data maintenance in progress.

Pentru multi dintre noi, Black Friday (eMAG) a devenit cel mai asteptat eveniment de shopping al anului. Promotiile de reduceri de Vinerea Neagra sunt asociate si cu evenimente negative din cauza agitatiei si chiar a actelor de violenta pe care le provocau in anii ‘60 cu ocazia inceperii sezonului de cumparaturi pentru Craciun.

De la magazine jefuite cu putin timp inainte de ora deschiderii, pana la ambuteiaje si accidente, Black Friday insemna la acel moment disperarea de a obtine produsele dorite.

Industria de retail a reactionat si a dat o alta turnura aglomeratiei din magazine, generata de deschiderea sezonului de cumparaturi pentru Craciun.

Marile magazine au vazut o oportunitate de a transforma o serie de incidente nefericite intr-un eveniment de care sa se bucure toata lumea si au introdus reduceri, promotii, oferte speciale pentru aceasta ocazie unica.

De remarcat este faptul ca multi angajati se invoiau de la munca, invocand tot felul de pretexte, pentru a face o parte din cumparaturile pentru sarbatori. Cine nu apreciaza rafturile pline, cele mai bune produse, preturi competitive si lista pentru cadourile sarbatorilor de iarna?

Asa s-a transformat Vinerea Neagra intr-un eveniment memorabil si o traditie pentru retaileri: Black Friday a devenit ziua cu cele mai multe reduceri din an, ocazia perfecta de a cumpara din timp produsele dorite, la preturile cele mai avantajoase.

vivre.ro

eMAG Concept Black Friday in Romania

Conceptul Black Friday a fost prezentat romanilor de eMAG, in anul 2011. Si la acest concept au achiesat majoritatea magazinelor online din Romania, indiferent de marimea acestora.

Si in 2020, eMAG doreste sa surprinda cu promotii “exagerate” si sa fie leader-ul acestui eveniment. O istorie a ultimilor 5 ani de Black Friday la eMAG, puteti citi in acest articol: [INFO] Black Friday eMAG 2020. Cand, cum, ce si de ce?

Traditia a fost pastrata in fiecare an, iar clientii din Romania au putut cumpara, de la o editie la alta, produse din ce in ce mai variate, numitorul comun fiind reducerile uimitoare.

Nu doar ofertele si reducerile au devenit tot mai atractive, ci si tehnologiile prin care acestea au devenit accesibile clientilor. Aplicatia eMAG, plata rapida prin card de debit sau de credit, posibilitatea de a achita in rate fara dobanda sau prin eCREDIT au imbunatatit an de an experienta vizitatorilor si cumparatorilor.

eMAG Black Friday 2020: cand si unde?

Black Friday eMAG 2020 va incepe in zorii zilei de 13 noiembrie 2020, iar pagina promotiilor va fi aceasta.

somproduct.ro
No votes yet.
Please wait...
Voting is currently disabled, data maintenance in progress.