Acvamarin este la moda in ziua de azi, si este vazut peste tot! De multe ori am confundat acvamarin, cu turcoaz, dar atunci cand am cautat definitiile, am inteles ca acestea nu sunt compatibile. Uneori, acvamarinul este listat ca un albastru verzui, iar altii l-au descaris ca pe un verde albastru. Acelasi lucru se aplica variantelor de turcoaz si albastru deschis amestecat cu verde. Din acest motiv, vom numi astazi toate aceste variante „acvamarin”.

De ce este bun acvamarinul? Ne aminteste de ocean. Este o culoare distincta, care poate lucra destul de bine peste tot, de la baie la bucatarie. Aveti grija insa, cu toate acestea, este o culoare de neuitat. Negrul are un mod uimitor de aduce rafinament altor culori, in orice spatiu, iar cu peretii acvamarin nu este o exceptie. Culorile neutre sunt aliati buni ai acvamarinului; combinatia de gri si maro, pentru o atmosfera calda si primitoare. Intre timp,albastrul marin, scoate in evidenta acvamarinul, subliniid intensitatea acestuia. Tonurile verzui schimba caracterul acvamarin intr-un mod foarte special.

Aquamarin culoarea anului 2017 in designul de interior

Aquamarin culoarea anului 2017 in designul de interior

Combina acvamarinul cu explozii de rosu pasiune, dar evita suprasolicitarea, crearea unui mediu foarte incarcat. O alta combinatie distractiva cu acvamarinul este portocaliul. Acesta ofera o vibratie care este compensata prin racitorul de apa albastra. Un alt aspect suav, cu acvamarinul, sunt accentele de maro. Daca preferati un aspect mai bland al casei, utilizati acvamarinul in combinatie cu alb; pare foarte elegant si revigorant, intr-o camera insorita.

Nu ne putem gandi la o culoare mai linistitoare pentru camera unui copil nu? Este foarte linistitoare si racoroasa. V-ati gandit vreodata la o alta culoare a tavanului decat cea alba?  In cazul in care alegeti paturi tricotate acvamarin, pentru a va decora camera, va felicitam, adauga o nuanta rece perfect zen.

Aquamarinul culoarea anului 2017 Design Interior

Aquamarinul culoarea anului 2017 Design Interior

Dar daca esti in cautarea unui nou look, pentru interiorul casei tale, dar nu doresti sa faci schimbari profunde, incearca sa schimbi asternuturile si perdelele. Scaunele de luat masa acvamarine, pot deveni cireasa pentru orice interior; ele pot fi capitonate si in stilul vintage, sau pot fi din gama celor moderne. Aquamarinul este o culoare versatila.

Magazine Home&Deco recomandate unde vei gasi o gama variata de mobila de living, dormitor sau bucatarie, tesaturi, covoare, perdele, draperii si asternuturi de pat, decoratiuni tematice de sarbatori si nu numai: RetroBoutique.roAtria.ro, MobilaDMD.ro, eMAG.ro, ChicVille.ro, SomProduct.ro, Bonami.ro, Decorino.ro si e4home.ro.