Salteaua electrica de masaj profesional pentru acasa, modelul vazut in reclamele teleshopping este inteligent prevazuta cu o telecomanda practica. Salteaua de masaj electrica este un produs complet, intrucat permite masaj in 4 zone diferite: masarea gâtului, a spatelui, mijlocului si a picioarelor, si toate acestea in 15 programe diferite si 3 trepte de intensitate. Cu 10 capuri vibratoare de masaj incastrate si cutie pentru depozitare, salteaua electrica de masaj vă oferă acasă terapia unui masaj profesional.

Saltea electrica de masaj cu telecomanda

Saltea electrica de masaj cu telecomanda

Oferta Saltea Electrica pentru Masaj

Salteaua cu masaj si incalzire poate fi utilizata pe podea, pat sau fotoliu, oferindu-va un masaj de relaxare dupa o zi obositoare de munca. Alimentarea se face la priza 220V si este usor de depozitat, ocupa un spatiu restrans in locuita dumneavoastra.

Vă puteţi masa corpul cu una din cele 3 trepte de intensitate, folosind unul din cele 15 programe, o experienţă adevărată pentru toată familia, pentru fiecare membru al familiei oferă programe de masaj diferite. Nu ocupă mult loc, şi, în numai câteva clipe o împachetaţi si sa o transportati usor in voiajele dvs.

Saltea electrica de masaj profesional cu telecomanda in oferta Mediashop TV

Saltea electrica de masaj profesional cu telecomanda

Cu salteaua electrica de masaj de la Mediashop vă veti masa întregul corp, în mod deosebit zonele mai sensibile: gât, spate, mijloc, picioare. Salteaua de masaj electrica este un produs complet, intrucat permite masaj in 4 zone diferite: masarea gâtului, a spatelui, mijlocului si a picioarelor, si toate acestea in 15 programe diferite si 3 trepte de intensitate. Cu 10 capuri vibratoare de masaj incastrate si cutie pentru depozitare, salteaua electrica de masaj vă oferă acasă terapia unui masaj profesional. Iar PRETUL SALTELEI ELECTRICE DE MASAJ este totodata si foarte convenabil.