Pentru a mentine suprafetele de inox sau granit in stare perfecta, nu este suficient sa le spalam bine. Acestea in timp se zgarie, sau se matifiaza (isi pierd din stralucire) din cauza produselor de curatare. Este normal… dar asta nu inseamna ca trebuie sa ne conformam acestei tendinte. De aceea s-au scos pe piata produse concepute special pentru intretinerea acestor produse precum chiuvete din inox sau din granit, cutite (tacamuri in general), oale, cratite si multe altele.

In cazul in care te intrebi care sunt beneficiile acestor produse, iata-le detaliate mai jos:

Pasta ingrijire Teka Starglanz 150ml, pentru suprafetele de inox: Ideala pentru curatarea si lustruirea suprafetelor din inox. Curata delicat fara sa lase zgarieturi.

Solutie speciala Fissler Pflege 250ml pentru intretinere suprafete inox: Solutie noua pentru lustruirea oalelor si tigailor. Curatare si lustruire fara zgarieturi a cuprului, alamei si cromului. Este biodegradabila si nu contine fosfati.

Solutie speciala Fissler Reiniger 250ml pentru curatare suprafete inox: Curata grasimea si elimina unele urme de uzura fara zgarieturi. Nu contine fosfati sau formaldehide. Este o solutie biodegradabila. Se poate folosi economic (nu necesita o cantitate mare pentru curatare).

Solutie curatare Teka Clean 200ml, pentru chiuvete granit si suprafete vitroceramice: Este ideala pentru curatarea chiuvetelor din granit si a suprafetelor vitroceramice. Curata delicat fara sa lase zgarieturi.

Kit curatare Franke Anti-Age pentru suprafete inox: Curata si igienizeaza. Kitul include: 1 crema inox 250gr., 1 laveta microfibre si 1 detergent spalare laveta.

Crema curatare Franke pentru suprafete inox 250ml: Crema de curatare pentru suprafete din inox precum chiuvete, plite etc. Este potrivita si pentru suprafete emailate sau alte materiale sintetice dar si pentru curatarea obiectelor din argint, cupru si alama. Pentru ca dupa o vreme, chiuveta ta din inox, dar si restul aparatelor din casa care sunt realizate in parte din inox sa nu-si piarda stralucirea si sa devina fade, iti vand un pont, deloc complicat, care functioneaza in schimb ca o vraja. In primul rand, freaca putin suprafata cu o solutie de curatare la alegere, dar ai grija sa fie una delicata, cu particule fine, care sa nu zgarie. Combinatia substantelor din solutie trebuie sa aiba la baza mici granule de frecare si inalbitor, care elimina bacteriile si orice pete. Daca ai dubii si vrei totusi sa iti cureti suprafetele cu ceva de calitate, alege kitul de curatare general, care contine o solutie special conceputa pentru curatarea delicata a suprafetelor din inox. Dupa aceasta prima etapa de curatare, suprafata va arata curata, dar tot terna. Asadar, aici intervenim cu solutia secreta miraculoasa: uleiul de lamaie.

Pasta curatare Franke pentru suprafete inox 300g: Ideala pentru curatarea suprafetelor din inox. Curata delicat, fara sa lase zgarieturi. Pentru a obtine o durata de viata cat mai lunga a chiuvetelor, bateriilor si plitelor din inox, efectuati o intretinere periodica, tinand cont ca partile din inox si cele emailate vor ramane ca si noi daca sunt curatate regulat cu apa sau daca utilizati agenti specifici de curatare, uscandu-le cu atentie dupa spalare. Pentru a reda lustrul original, utilizati periodic crema sau pasta de curatare si carpa din microfibre. Nu utilizati bureti de curatare aspri, cu insertii metalice, acid clorhidric sau alte produse care ar putea zgaria sau afecta suprafata. Nu utilizati curatatori pe baza de aburi. Nu lasati substante pe baza de acid sau alcaline sau obiecte din otel ruginit pe suprafata plitei. Indepartati cat de repede posibil eventualele depuneri de mancare provenite din procesul de gatit. Gratarele, inelul si capacul arzatorului (care sunt demontabile) trebuie spalate frecvent cu apa fiarta si detergent, avand grija sa indepartati eventualele depuneri de resturi. Uscati-le cu grija si verificati ca orificiile inelului arzatorului sa nu fie obturate partial sau total. Nu introduceti aceste componente in masina de spalat vase. Suprafetele vitroceramice pot fi curatate mai usor cu ajutorul unor raclete special destinate suprafetelor vitroceramice.

Laveta microfibre Franke cu detergent curatare 250g: Este ideala pentru orice tip de suprafata, curatand delicat fara zgarieturi. Sunt incluse 1 laveta din microfibra si 1 detergent pentru spalarea lavetei (250 gr).

Solutie anti-calcar Teka Universal Kalkloser pentru baterii, 250ml: Pentru curatarea si intarzierea formarii depunerilor de calcar. Este recomandarea ideala pentru bateriile de bucatarie sau baie.

Vesti bune pentru gospodinele care au nevoie de solutii extraordinare profesionale pentru ca bucataria sa straluceasca si sa ramana ingrijita, nu?