Albul este o (non) culoare frumoasa, pura, eleganta, stilata dar totodata si greu de intretinut, mai ales cand vine vorba de tesaturi sau de mobila din casa noastra.  Albul este o culoare complexă (a spus cineva “simpla”?). Pentru a începe povestea mobilierului alb, aceast prinţ al amenajărilor interioare, să aruncăm o privire fugară elementelor ajutătoare, cele ce transformă de fapt camera şi o pregătesc pentru ceremonia de final.

Vrei sa vezi catalogul de mobila eMAG?

Setul de mobila de living Bolero de culoare alba se potriveste in orice living, fiind un set simplu dar cu personalitate. Se prezinta cu elemente de imbinare si feronerie de cea mai bună calitate. Construit cu o atentie deosebita, desăvârșit în fiecare detaliu. Respecta toate standardele de calitate ale UE. Setul contine: Comoda Tv: Lungime 1433 mm, înalţime 582 mm, adancime 571 mm. Masuta cu sertare : Lungime 1283 mm, înalţime 430 mm, adancime 783 mm. Etajera : Lungime 1400 mm, înalţime 170 mm, adancime 206 mm. Vitrina: Lungime 746 mm, înalţime 2033 mm, adancime 449 mm. Cabinet : Lungime 1008 mm, înalţime 1563 mm, adancime 443 mm. Vitrina: Lungime 1008 mm, înalţime 1563 mm, adancime 443 mm. La www.somproduct.ro.

Setul de mobila de living Bolero de culoare alba

Setul de mobila de living Bolero de culoare alba

 

Albul, fie că vorbim de mobilă, vopsea, lambriu sau parchet, are calitatea de a uni vizual zone separate, amenajate diferit. În astfel de situaţii, albul creează continuitate în decorare şi dă senzaţia de curgere dintr-un spaţiu în altul. Mobila albă, subiectul poveştii noastre de astăzi, este baza perfectă a unei amenajări interioare indiferent de stilul dorit – de la shabby chic-ul retro prăfuit şi până la eclecticul contemporan modern.

Mobila moderna de culoare alba pentru living

Mobila moderna de culoare alba pentru living

Living room-ul, sufrageria sau camera de zi este, oricum am numi-o este fără îndoială, cea mai populară zonă a unei locuinţe. Loc de adunare al întregii familii, sufletul casei, martoră a bucuriilor, tristeţilor, deciziilor importante, a micilor întâmplări cotidiene, admirată de musafiri şi răsfăţată de decoratori, sufrageria poate fi cel mai bine pusă în valoare de aerul pur şi imaculat dat de un mobilier alb. Set mobila de living de culoare alba Anvers la www.retroboutique.ro.

Set mobila alba Retro Boutique Anvers

Set mobila alba Retro Boutique Anvers

Tapetul imprimat cu motive florale în nuanţe pastelate este alegerea potrivită dacă vă gândiţi să optaţi pentru un decor romantic. Sugestie de amenajare: pentru a oferi încăperii un aer inedit, dar și pentru a pune în valoare piesele de mobila, amplasați-le pe acestea din urmă în dreptul unui perete vopsit într-o culoare puternică și contrastantă precum roșu, negru sau gri închis și completați amenajarea cu perne decorative, covoare și candelabre elegante. Mai multe modele de tapet imprimat la www.retroboutique.ro si www.atria.ro.

Desigur, nu e nimic mai rău decât să vezi un living mobilat preţios în alb şi un proprietar înspăimântat în permanenţă de murdărie (cu o mențiune specială pentru canapea). Albul trebuie lăsat să trăiască, să respire. Nu e recomandabil să încurajăm o familie tânără să folosească tapiţare textilă în alb, însă putem sugera draperii sau perdele albe cu o bordură colorată adăugată în partea de jos, acolo unde ating pardoseala.

Vrei sa vezi catalogul de mobila eMAG?

Un sfat dat de specialist, pentru a alege o vopsea albă de perete: este indicat să zugrăviți un perete şi apoi să evaluați în diferite momente ale zilei, pentru a observa schimbarea nuanţei în funcţie de lumină. Faimosul brand de vopseluri Benjamin Moore oferă nu mai puţin de 200 de nuanţe de alb. În substrat, albul ascunde tonuri de roz, bleu şi verde.