Redecorezi sau iti amenajezi casa odata cu venirea primaverii? Iata ca ti-am pregativ cateva idei de accesorii pentru casa ta. Home Deco Fresh de primavara. Cu toții așteptăm cu sufletul la gură venirea primăverii, o perioadă minunată pentru noi începuturi și pentru schimbări prielnice pentru suflet și, de ce nu… și pentru acasă.  SomProduct a pregătit pentru clienții săi o nouă colecție de produse menite să inspire o astfel de renaștere a spațiilor unde locuim sau lucrăm. Campania ,,#Spring Inspiration” vine în ajutorul tuturor celor care au nevoie de puțină inspirație în casa lor, făcând cumpărăturile o adevărată plăcere. Această campanie conține 8 colecții intitulate sugestiv: ,,Accente feminine”, ,,Util în bucătărie” , ,,Culori Curcubeu”, ,,Interior Scandinav”,  ,,Canapele Versatile”, ,,Vis de primăvară” , ,,Scaune de Bar” și ,,Saltele cu arcuri individuale”.

,,Interior Scandinav”Stilul Scandinav propune funcționalitate și simplitate specific nordică. Elementele naturale se îmbină perfect cu cele moderne, iar culorile deschise inspira lumina și căldură. O atmosferă primitoare și relaxantă de care poți să te bucuri chiar la tine acasă.

,,Canapele Versatile”Versatilele canapele selecționate sunt o soluție practică, oferind economie de spațiu și un design modern oricărei încăperi. Canapea în timpul zilei, pat confortabil în timpul nopții, aceste modele se pot integra perfect atat în camera de oaspeți cât și în living. Confortul și eficiența definesc alegerea ideală pentru familia dumneavoastră!

,,Vis de primăvară”Nimic nu este mai placut după sezonul rece decât să aduci o mică schimbare dormitorului tău. Experiența liniștitoare a nopților de primăvară se completează perfect cu noile modele de lenjerii de pat. Texturi lejere, din bumbac 100% , culori deschise, pline de optimism și motive florale. Toate acestea vor revigora imediat dormitorul tău, iar tu te vei trezi binedispus și plin de energie.

,,Scaune de Bar”Fie că petreci un moment de relaxare savurând băutura preferată sau le servești copiilor micul dejun, scaunele de bar sunt elementele cele mai importante în bucătarie sau în zona de bar. Acestea trebuie să fie confortabile, estetice și potrivite stilului de design interior. Alegerea nu este o misiune ușoară însă poți să te inspiri din colecția noastră  de modele deosebite.

,,Saltele cu arcuri individuale”. Saltele Pocket. Concepute pentru a oferi un nivel ridicat de confort și susținere corespunzătoare coloanei vertebrale, saltelele cu arcuri individuale au la baza o tehnologie avansată prin care fiecare arc este ambalat individual, într-un săculeț textil. Principalul avantaj al acestui tip de saltele este faptul că elimină disconfortul generat de mișcările partenerului în timpul somnului, iar fiecare arc acționează independent conform corpului dumneavoastră, răspunzând presiunii cauzate de greutate și oferind extra-suport acolo unde este nevoie.

,,Util în bucătărie”. Transformă gătitul în pasiune! Descoperă selecția noastră de ustensile pentru bucătărie, ceramică unică, platouri și decorațiuni. Creată pentru a aduce stil și funcționalitate în bucătărie, în această colecție vei găsi tot ce ai nevoie pentru a face din fiecare zi o sărbătoare.

,,Culori Curcubeu”Ne jucăm cu imaginația, iar piesele colorate revitalizează orice încăpere. Poți să creezi un living-room interesant, un loc de joacă haios pentru copilul tău sau un simplu accent de culoare. Acestea iți vor da o stare de bine în fiecare zi!

,,Accente feminine”. Surprinde vibrația primăverii prin decoruri feminine și detalii rafinate! Îmbinarea culorilor pastelate cu tonuri neutre va oferi o strălucire proaspătă, plină de romantism casei dumneavoastră.