Canapea extensibila Tango este o canapea moderna, potrivita in living sau dormitor si disponibila in mai multe variante de culori vii si tineresti. Aceasta canapea se evidentiaza in oferta de canapele la preturi mai mici ca fiind o canapea fara brate, moderna, atent lucrata si finisata si deosebit de confortabila.

Canapea extensibila fara brate Tango Modela cu lada de depozitare

Canapea extensibila fara brate Tango Modela cu lada de depozitare

 

Canapea extensibila Tango Modella

Sistemul de extensie folosit este de tip clic-clac, iar cum Tango Modella este dotata si cu lada de depozitare, veti beneficia la maxim de ergonomia sporita, utilitatea si versatilitatea pe care consumatorii in ziua de azi pun mare pret.

Canapea extensibila Tango Pareri si Pret

Canapea extensibila Tango Pareri si Pret

 

Confortul Canapelei Tango Modella

Sezutul canapelei modere Tango Modella este confectionat din burete, iar in partea de sus are aplicata o salteluta suplimentara de burete de densitate mare de 5 cm pentru un plus de confort, atat cand va asezati in sezut cat si atunci cand sunteti intins. Canapeaua Tango nu este recomandata spre a fi utilizata ca si pat pe termen mediu sau lung, insa atunci cand aveti oaspeti va fi deosebit de utila.

Canapea extensibila Tango Modella culoare mov

Canapea extensibila Tango Modella culoare mov

Info Pret Canapea Tango Modella

 

Informatii suplimentare Canapea Tango Modella

Cateva informatii suplimentare: materialul folosit la confectionarea canapelei Tango este certificat conform ultimelor normative europene: EN ISO 12947-1.EN ISO 12947-2,EN ISO 12945-2,EN ISO 13936-2,EN ISO 13934-1,EN ISO 13937-3.EN ISO 105-X12, EN ISO 105-B02, ceea ce intareste parerea noastra ca in cazul in care doriti o canapea moderna, cu un design placut si de calitate superioara, canapeaua Tango ar trebui sa fie pe lista dvs. scurta de cumparaturi. Review-urile si pretul modelelor Tango Modella aici.