Decoratiuni FengShui – La ce ajuta Pagodele chinezesti? In cultura orientala, pagodele sunt temple budiste ale cunoasterii, pacii si linistii. Pagodele chinezesti pot fi vazute ca elemente importante ale arhitecturii, in tari precum Japonia, Birmania, China ori Nepal.

Pentru cei sceptici in arta fengshuiului, merita mentionat ca o pagoda poate fi un bun cadou pentru cineva drag, avand in vedere caracterul frumos decorational pe care acestea le confera unei case sau chiar unui outfit vestimentar.

Inca din timpuri arhaice, se crede ca pagoda poseda puterea de a imblanzii mintile si comportamentele dezordonate ori recalcitrante. In multe dintre povestile chinezesti, pagoda este reprezentata ca si simbol favorabil ce este folosit pentru a domoli si incatusa in interiorul ei spiritele rele.

Pagode chinezesti Feng Shui, aici

In Feng Shui, pagodele chinezesti sunt de cele mai multe ori folosite ca si remediu sau amuleta norocoasa ce aduce protectie impotriva accidentelor, ghinioanelor si aducand ganduri bune, sanatate și bunastare in cariera si educatie. Exista trei tipuri diferite de pagode: pagoda celor 5 elemente, pagoda celor 7 nivele si pagoda celor 9 nivele.

Pagoda celor 5 elemente, protectie impotriva accidentelor si bolilor 

Reprezinta armonia dintre cele 5 elemente, lemn, foc, pamant, metal si apa si este un remediu foarte puternic impotriva accidentelor, pierderilor financiare sau a problemelor foarte grave, reprezentate de steaua 5.

O pagoda a celor 5 elemente te poate proteja si impotriva stelei 2, steaua ce aduce boli si afectiuni grave. Este important ca in perioada cifrei 8 – anii 2004 – 2024 sa ai in casa o pagoda a celor 5 elemente, aurie sau din metal, pentru a indeparta energiile negative specifice acestei perioade.

Pagoda celor cinci elemente din metal aurit incrustata cu pomul vietii

Pagoda celor cinci elemente din metal aurit incrustata cu pomul vietii

Aceasta este o Pagoda a celor cinci elemente, realizata din metal aurit. Special conceputa pentru perioada 8 (2004-2024) pentru a indeparta energia negativa a stelelor zburatoare 2 si 5, Pagoda celor cinci elemente este un remediu Feng Shui care nu trebuie sa va lipseasca in aceasta perioada.

Pagoda celor cinci elemente este un remediu excelent pentru combaterea stelei 5 de galben, care aduce accidente, pierderi financiare si probleme severe de sanatate. De asemenea, este perfecta pentru dizolvarea stelei 2 de negru, cunoscuta si sub numele de „steaua bolilor”, care aduce afectiuni grave si boli locatarilor casei dumneavoastra. Amplasarea unei Pagode ale celor cinci elemente in sectorul afectat nu numai ca elimina aceste stele zburatoare maligne, dar si activeaza norocul stelelor 1, 6 si 8.

Acesta este un breloc Feng Shui in forma de pagoda celor cinci elemente realizat din alama aurita. Pagoda celor cinci elemente este un remediu excelent impotriva stelei de galben care aduce acidente, pierderi financiare si probleme foarte grave. De asemenea este foarte buna si ca protector impotriva stelei doi de negru, cunoscuta si sub numele de steaua sanatati, care aduce boli si afectiuni grave ocupantilor locuintei.

 

Breloc cu Pagoda celor cinci elemene

Breloc cu Pagoda celor cinci elemene

Purtati asupra dumneavoastra acest minunat breloc cu pagoda celor cinci elemente, pentru a va proteja mereu impotriva stelelor cinci de galben si doi de negru. Special conceputa pentru perioada 8 (2004-2024), pentru a indeparta energiile negative ale stelelor cinci de galben si doi de negru, pagoda celor cinci elemente este un element Feng Shui, care nu trebuie sa va lipseasca in aceasta perioada.

Pagoda celor 7 Nivele: Noroc in cariera si avere

Reprezinta cele 7 comori ale Budismului, aur, argint, acvamarin, cristal, coral, rubin si smarald si simbolizeaza si cele 7 setele nordice, ce aduc noroc in cariera si avere. O pagoda a celor 7 niveluri te protejeaza impotriva accidentelor si a bolilor, si iti va aduce succes, bunastare si mult noroc in tot ceea ce iti doresti sa interprinzi in cariera. In plus, iti va spori averea si sansele mari de castiguri finaciare.

Pagoda celor sapte nivele din rasina. Pagoda este unul dintre cele mai eficiente remedii Feng Shui pentru respingerea energiilor si fortelor negative care ne inconjoara. Este de altfel unul dintre cele mai puternice simboluri de protectie impotriva bolilor. Asezati aceasta deosebita Pagoda in camera de zi pentru a va asigura protectia casei. De atlfel puteti pune aceasta Pagoda in biroul dumneavoastra pentru a va garanta protectia investitiilor dumneavoastra; asezati-o pe birou sau daca nu undeva in spatele dumneavoastra la un loc vizibil.

Pagoda celor sapte nivele din rasina

Pagoda celor sapte nivele din rasina

Pagoda celor 9 nivele: succes in educatie si cariera. Simbolizează desăvârșirea, puterea, noblețea, averea și succesul in cariera ori la studii. Ea are puterea de a suprima instabilitatea si ghinionul. O pagoda a celor 9 nivele asigura protectie si atrage norocul la scoala si in cariera. Ea va energiza persoana care lucreaza in apropiere si va atrage rezultate pozitve la invatatura sau promovare la locul de munca.

Pagoda celor noua nivele din metal aurie. Aceasta este o pagoda foarte frumoasa cu noua nivele realizata din metal. Asigura protectie si atrage noroc la scoala si in cariera. Colectare de energie Chi pozitiva in jurul pagodei va energiza persoana care lucreaza in apropiere si va asigura o senzatie de prospetime in timpul studiului sau al activitatilor de lucru.

Pagoda cu noua nivele poate reprezenta un excelent cadou pentru cei care urmaresc rezultate bune la invatatura sau promovare la locul de munca. Pagoda este un templu al cunoasterii, reprezentand pacea si linistea. Simbolizeaza calea intelepciunii. Se crede ca Pagoda poseda puterea de a imblanzi mintea indisciplinata si comportamentele neadecavate. Pagoda poate fi folosita si pentru indepartarea energiilor negative. Pagoda este un remediu Feng Shui pentru purificare, noroc, faima, protectie si avansare profesionala. Este de asemenea puternica pentru a alunga energia negativa Shar Chi-ului in caminul dumneavoastra.

Pagoda celor noua nivele din metal aurie

Pagoda celor noua nivele din metal aurie

Unde trebuie asezate pagodele pentru a profita din plin de energiile lor pozitive pentru protectie? Acasa, poti aseza o pagoda la intrare pentru a asigura protectia caminului si a membrilor familiei. Daca ai un magazin, pagoda trebuie asezata tot la intrare si ea te va proteja de pierderi ori de competitori. La locul de munca, ea trebuie asezata in spatele biroului pentru a preveni tradarea din partea colegilor dar si pentru a iti aduce influenta asupra celor din conducere.

Pagoda pentru studii

Pagoda cu morisca dorintelor. Aseaza o pagoda langa pat ori pe birou pentru a profita de noroc la examene, o mai buna concentrare si memorie. Ea devine si mai puternica daca patul ori biroul sunt in Nord-Est ori este amplasata in coltul cel mai de Nord-Est de pe birou sau noptiera. Regasite peste tot in Tibet si in zonele influentate de cultura tibetana, utilizarea moristelor pentru indeplinirea dorintelor este o practica veche si mistica, care a fost mult timp populara budistilor in acele zone pentru purificarea mediului inconjurator si raspandirea bunastarii.

Pagoda cu morisca dorintelor maro

Pagoda cu morisca dorintelor maro

Pagoda pentru sanatate

Pentru a indeparta bolile si pentru a iti proteja sanatatea, amplaseaza o Pagoda in sectorul estic (sectorul sanatatii conform aspiratiilor de viata dupa metoda pa Kua) al camerei de zi. In cazul in care unul dintre membrii familiei este bolnav, o pagoda asezata langa pat ii poate grabi vindecarea.

Pagode chinezesti Feng Shui, aici

Pagoda pentru cariera

Indiferent daca este vorba de propria afacere ori de promovarea la locul de munca, o pagoda in spatele biroului unde muncesti iti va spori norocul, fluxul de bani si sansele de a promova ori de a atrage noi clienti.