La Bonami – design vintage dar și la VidaXL veti descoperi o impresionantă colecţie de decoratiuni, accesorii si mobila online cu aspect retro vintage pentru living, dormitor sau dining. Creaţii originale sau inspirate de modele ale unor designeri celebri, piese fabricate din lemn, metal sau plastic, finisate în alb neutru, roz sau bleu pastel, portofoliul de mobilier VidaXLacoperă toate încăperile casei sau apartamentului. Mobilier romantic, clasic sau cu aer boem, decoraţiuni vintage, perne cu dantelă, perdele şi draperii înflorate sunt denumiri sub care se ascund sute de produse unice la Retro Boutique.

Să luăm de exemplu livingul – spaţiu al socializării, unde ne petrecem majoritatea timpului liber. Dacă vă place să priviţi la televizor, o comoda TV nu trebuie să lipsească. Apoi, când primiţi vizite, scaune şi taburete aşezate în jurul unei mese joase sunt de mare folos. Lectura de seară cere un fotoliu confortabil, aşezat cel mai bine lângă un lampadar vintage cu abajur din pânză simplă. În fine, o comoda cu finisaj antichizat adăugă culoare şi atrage privirea. Şi acestea sunt doar câteva dintre piesele de mobila pentru living pe care le veţi găsi la Bonami.

Un taburet cu tapiţerie în culori vii, o banchetă înflorată, cuiere decorative – toate sunt minunate obiecte de mic mobilier care, alături de decoraţiuni, creează atmosfera unei încăperi. Şi aici nu vorbim de o odaie anume: dormitorul primeşte manechinele pentru hanine, în living puneţi vreo două taburete şi stative pentru ghivece, în hol suporturi de umbrele. Veţi vedea cum interiorul capătă culoare, căci uneori lucrurile mici sunt cele care dau tonul.

Dormitorul înseamnă repaos, de aceea un pat confortabil e lucru de preţ. Lângă acesta, doua noptiere cu patină adaugă un accent vintage inconfundabil. Dulapuri încăpătoare devin păstrătoarele lenjeriilor şi ale ţinutelor de zi. Doamnele se pot aşeza la masa de toaleta, pregătindu-se pentru strălucrea unei noi zile.  În secţiunea aceasta fiecare obiect de mobilier pentru dormitor se cere admirat – privind la el, vor răsări zeci de idei de amenajare. Puteti alege dintr-o gama variata de comode, scaune, noptiere, biblioteci, canapele, paturi, dulapuri, mese sau fotolii, bufete, cufere sau chiar seturi de mobila. Sau, dacă doriți să adoptați un stil minimalist, cu paturile japoneze Futon, mergeți la sigur.

Folosirea oglinzilor de perete în decorarea unei încăperi contribuie la sporirea senzaţiei de spaţiozitate şi lumină. Fie că vorbim de o oglindă elegantă pentru living, de mari dimensiuni, sau de oglinzi rotunde pentru dormitor, aceste accesorii decorative dau personalitate şi stil interioarelor. La Bonami avem din cele mai felurite: cu ramă din lemn antichizat, sticlă sau metal, oglinzi vintage ornate cu frunze de acant sau simplu încadrate, apoi oglinzi clasice sau mai moderne, pentru loft sau interioare rustice – pe toate le veţi găsi la noi în magazin.

Mobila clasica, denumită şi antichizata, este preferata noastră, când vine vorba de zona de dining. Eleganţa mobilierului clasic este inegalabilă, dovadă că multe dintre curentele actuale reiau şi interpretează forma pieselor de acum două sau trei secole. Liniile curbe şi finisajele antichizate sunt două dintre atributele definitorii ale mobilierului elegant de tip clasic. Feroneria patinată sporeşte farmecul de vremuri si secole mai vechi. Dar, dincolo de stil, diningul cere funcţionalitate. Un ansamblu tipic este masa cu blat extensibil, însoţită de 4 sau 6 scaune stil, modelul fără braţe. La urmă, pentru a ţine la îndemână vesela şi tacâmurile vă recomandăm un bufet cu sertare, din lemn masiv.

Elegante modele de perdele şi draperii, cu imprimeuri în varii culori şi nuanţe. Din catifea, in sau bumbac, clasice, shabby chic sau contemporane, perdelele şi draperiile pe care le găsiţi online la Bonami sau Mathaus sunt toate ţesături de calitate, potrivite în orice încăpere a apartamentului sau a casei. Totodată, mulţumită texturii lor, puteţi croi din aceste materiale feţe de pernă, tapiţerii pentru mobilier sau huse pentru scaune şi fotolii.

Tesaturi spaniole cu aspect vintage la Retro Boutique

Tesaturi spaniole cu aspect vintage la Bonami

Perdelele şi draperiile sunt astăzi mai mult decât falduri ce feresc de frig şi de priviri indiscrete. Cromatica lor dă personalitate unei încăperi, dimpreună cu motivele care le decorează (florale, cu blazon, fantezii inspirate de natură, desene potrivite pentru camere de copii). Poftiţi să alegeţi, avem în rafturile magazinului online zeci de modele. Pentru decoruri romantice, marine sau minimalist – moderne, sobre sau exuberante. Nu pregetaţi a asorta aceste ţesături deosebite cu alte elemente din încăpere: decoraţiuni, piese de mobila tapiţată sau tablouri prinse în perete – astfel veţi obţine o armonie desăvârşită.

Mobila pentru gradina si balcoane retro

Mobila pentru gradina si balcoane retro

Lenjerii de pat vintage pentru buna petrecere a ceasurilor de odihnă. Vei regasi aici seturi de lenjerie cu cearceaf, feţe de pernă şi învelitoare pentru pilotă, toate confecţionate din bumbac. Sunt confortabile şi plăcute privirii, lenjeriile noastre de pat putând fi integrate unor variate teme decorative – au imprimeuri etno, motive florale sau vintage, dar şi geometrii contemporane.

Bonami – magazin online cu mobilă pentru living, dormitor şi alte odăi. Avem puzderie de corpuri de iluminat, decoraţiuni interioare vintage şi retro, comode şi câte altele. Răsfoiţi cu atenţie paginile acestea, aici fiecare obiect are istoria sa. Din rame foto îţi zâmbesc chipuri de odinioară, iar ceasuri de perete cu aer vechi bat un timp al eleganţei. O veioză luminează de pe noptieră amintirile serilor de gală. Perdele şi draperii ascund largi ferestre în arcadă. Oglinzi, scaune în stil clasic şi sfeşnicul de pe şemineu stau tăcute la rând spre a te încânta. Piese de mobilier cu efect antichizat reînvie farmecul inegalabil al vechilor interioare. Păşeşte deci în universul nostru vintage online şi vei pleca mai bogat cu o amintire.

Mobilă cu aspect și design vintage găsești la eMAG.ro, VidaXL și Bonami.