De ce salteaua Sleepline BioGreen Memory este o saltea de pat de 5 stele și cu păreri pozitive atât de bune? Salteaua Sleepline Biogreen Memory este o saltea de pat de calitate, ortopedică și de fermitate medie spre tare, fabricată din spumă poliuretanică și spumă cu memorie, și poate susține fără probleme de deformare, până la 120kg de persoană.

Această saltea a atins perfecțiunea de-a lungul timpului, după o serie la fel de reușită de saltele Sleepline și după testarea a 500 de prototipuri, conform producătorului.

Sleepline BioGreen Memory cu 7 zone de confort

Salteaua Sleepline BioGreen Memory are dimensiuni (grosime) de 20cm, 15cm de spumă Biogreen, tare și rezistentă la presiune, împărțită în 7 zone pentru a oferi suport întregului corp și în același timp de a nu translata mișcarea partenerului, plus 5cm de spumă cu memorie, acel strat moale dar viguros, pe care îl simțim imediat ce ne întindem pe o saltea, care oferă confortul unei saltele care te îmbrățișează.

Cele 7 zone de confort ale saltelei Sleepline BioGreen Memory au rolul de a ajuta la distribuirea echilibrată a greutății pe saltea, ceea ce poate ajuta la prevenirea durerilor de spate, la creșterea confortului dar și a rezistenței în timp a saltelei. Există o zonă pentru fiecare parte a corpului tău ce necesită suport suplimentar în timpul somnului, 1) cap și gât, 2) spate și umeri, 3) zona lombară, 4) șolduri și coapse, 5) genunchi, 6) gambe și 7) picioare.

Saltea tratată organic

Baza saltelei nu este una obișnuită, ci este tratată cu ingrediente organice, care împreună cu sistemul de ventilație, preîntâmpină acumularea de umezeală, praf și acaerieni, pentru a menține salteaua uscată, curată și sănătoasă.

Saltea Sleepline Biogreen Memory cu 7 zone de confort
Saltea Sleepline Biogreen Memory cu 7 zone de confort

De altfel, s-a pus mare preț în fabricarea acestei saltele pe sănătate: materiale organice, tratament antiacarieni, husă cu ioni de argint pentru strat anti-bacterian și anti-microbian. Iar fermitatea saltelei ajută coloana vertebrală să aibă suportul corect anatomic, de-a lungul întregii nopți.

Spuma cu memorie „Memory Hi-Tech”, eliberează tensiunea musculară pentru relaxarea acestora în timpul somnului, iar caracteristica saltelelor cu spumă memory de a se adapta temperaturii corpului, îți va crea un confort suplimentar întreaga noapte.

Salteaua BioGreen Memory de la Sleepline este fabricată în 4 formate de dimensiuni, 90×200, 140×200, 160×200 și 180×200 cm, varianta de 160cm, cea mai vândută de altfel, având o greutate de 20kg. Aceasta poate fi comandată cu transport gratuit, și după desfacerea coletului va trebui să o lăsați 12 ore la de-vidat.

Salteaua perfectă SLEEPLINE BioGreen Memory 7 zone
Salteaua perfectă SLEEPLINE BioGreen Memory 7 zone

O puteți cumpăra de aici, și, dacă se păstrează oferta actuală, pe lângă prețul redus cu 49% veți beneficia și de un cadou: Pilota hipoalergenică Sleepline 180×200.

Mai multe saltele de pat ortopedice veți găsi la Ortopedicus, saltele Sleepline la eMAG, saltele mai ieftine la SomnArt, iar saltele premium, în oferta SomProduct