Am descoperit de curând gama de saltele de pat Traeumeland destinate copiilor și bebelușilor. Chiar dacă prețul acestora depășesc destul de mult prețul unor saltele de pat obișnuite, specificațiile acestora, calitatea, confortul și mai important: suportul în timpul somnului m-au convins că sunt printre cele mai bune saltele de pat pentru copii de pe piață. Haideți să aflăm de ce.

Despre Traeumeland

Începem prin a menționa că saltelele Traeumeland (Traumeland) sunt fabricate în Austria. La final de 2022 putem considera din start că țara de fabricație reprezintă un plus pe parte calitativă, dar să recunoaștem, un posibil minus dacă ne gândim la un anume aspect politic legat de Schengen. Însă nu acesta este scopul prezentului review.

Compania Traeumeland, în traducere Tărâmul Viselor are o experiență de aproape 60 de ani în designul, producția și calitatea saltelelor de pat din gama premium pentru copii și bebeluși. Recunoscute și vândute pe toate continentele, saltelele Traeumeland excelează pe toți cei 4 piloni importanți ai unei saltele de calitate premium: suport pentru un corp sănătos, confort în timpul somnului, aerisirea saltelei și capabilități antibacteriene, antiacariene, practic sănătate în saltele.

Cum ar trebui să fie o saltea potrivită pentru copii?

O saltea pentru copii și bebeluși ar trebui să fie:

 • nu doar confortabilă la achiziție ci și pe termen lung;
 • să ofere suport adecvat pentru corpul copilului;
 • să fie fabricată din materiale sigure și sănătoase, fără substanțe chimice sau alte elemente potențial dăunătoare;
 • să fie într-o formă care să împiedice copilul să se înece dacă întoarce capul într-o parte sau în alta;
 • să fie prevăzută cu un sistem de ventilație pentru a ajuta la circulația aerului și a împiedica formarea mucegaiului și a bacteriilor
 • să aibă o husă impermeabilă și lavabilă. Mici „accidente” de pătare a saltelelor pot apărea, și ne dorim să utilizăm salteaua în condiții igienice o perioadă mai lungă de timp;
 • certificată de către o autoritate reputabilă de certificare a saltelelor de pat pentru copii;

Concluzii și aspecte importante de reținut

Este important să înțelegeți că nu există o singură saltea care este „cea mai bună” pentru toți copiii și bebelușii, deoarece nevoile și preferințele pot varia de la un copil la altul. Luați în considerare nevoile și preferințele copilului dvs. și să căutați o saltea care se potrivește acestora.

Este de asemenea important să țineți cont de vârsta copilului dvs. atunci când alegeți o saltea pentru copii:

 • bebelușii au nevoie de o saltea mai moale și mai confortabilă, în timp ce
 • copiii mai mari pot avea nevoie de o saltea mai tare cu susținere mai bună a corpului lor.

Prețuri mai mici la saltelele Traeumeland (magazine)

Articole pentru dormitorul copiilor și bebelușilor marca Traeumeland, la prețuri bune și care vă oferă siguranța calitativă a originalului am găsit la:

 • BabyNeeds, magazin specializat în articole premium pentru bebe și copii;
 • Nichiduta, magazin general pentru universul copiilor, de la jucării la articole pentru bebe și mămici;
 • Bebebliss, magazin cu o mulțime de articole pentru copii, la prețuri foarte bune;

Accesorii: cearceafuri, lenjerii, seturi și perne Traeumeland

Traeumeland nu excelează doar în producția de saltele premium pentru copii, ci oferă o gamă completă de accesorii, precum cearceafuri și lenjerii de pat Traeumeland, perne copii, cuiburi bebeluși, perne de alăptat sau protecții pentru saltele. Vă invităm să le descoperiți mai jos:

Sumar
Data Review
Denumire Produs
Saltele bebe Traeumeland
Nota Autor
51star1star1star1star1star
Nume Produs
Saltele bebe Traeumeland