Camera copilului este un spațiu foarte important. Aceasta trebuie să reflecte personalitatea copilului, să îi confere siguranța și confortul necesar. Schimbările rapide prin care trec cei mici în această perioadă îți pot da bătăi de cap și de multe ori este greu să ținem pasul cu ei. Iar un covor de calitate pentru copii trebuie să respecte câteva aspecte principale:

Un covor pentru copii trebuie sa indeplineasca urmatoarele criterii:

  • Siguranta: Covorul trebuie sa fie fabricat din materiale non-toxice si sa nu contina substante chimice nocive. Este recomandat sa aiba un certificat de siguranta pentru copii.
  • Durabilitatea: Copiii pot fi destul de duri cu jucariile si obiectele din jurul lor, asadar covorul trebuie sa fie rezistent la uzura si sa poata rezista la curatare si intretinere.
  • Design-ul: Design-ul trebuie sa fie atractiv pentru copii, cu culori vii si modele amuzante, si sa fie adaptat varstei copiilor pentru care este destinat.
  • Confort: Covorul trebuie sa fie moale si confortabil, pentru a fi sigur pentru copii si pentru a le permite sa se joace si sa se relaxe pe el.
  • Usor de curatat: Covorul trebuie sa fie usor de curatat, deoarece copiii pot face mici accidente sau pot arunca mancare pe el. Este recomandat ca acesta sa fie rezistent la pete si sa poata fi curatat cu usurinta.
  • Antiderapant: Este important ca covorul sa aiba un bază antiderapanta pentru a preveni alunecarea si accidentele.
  • Certificare: Este recomandat sa achizitionati un covor certificat pentru copii, care sa indeplineasca standarde de siguranta si calitate.

Mai multe covoare frumoase și de calitate pentru camera copiilor veți găsi la SomProduct.ro, eMAG.ro, Esteto, vidaXL, Bonami,  elefant.ro, Decorino.ro, BonPrix.ro.

Cele mai multe persoane privesc achiziționarea unui covor ca pe un obiect strict decorativ. Lucrurile se complică însă când este vorba de camera copilului. În primul rând trebuie să țineți cont de faptul că pentru cei mici, podeaua şi spaţiul reprezentat de covorul din camera copilului este cel mai potrivit loc de joacă. Importanța rolului decorativ trece astfel în planul doi, iar siguranța și confortul pe care covorul trebuie să le ofere devin principala ta preocupare. Am selectat pentru tine câteva modele care îmbină siguranța, confortul și designul. Tot ce vă rămâne de făcut este să alegeți împreună modelul preferat!

Covoarele în formă de animăluțe sunt preferatele oricui. Interesul celor mici pentru lumea din jur crește odată cu ei. Colecția de covoare Joy în formă de animăluțe (ursuleț, cățel, oiță) va aduce în dormitorul copilului sau in spaţiul preferat de joacă

o explozie de bucurie!

Covoare animalute pentru camera copiilor Pinguinul Joy

Covoare de camera copii - Animalute - Ursulet polar de culoare alba

Covoare forma animalute pentru dormitorul copiilor - Ursuletul Maro Joy

Covoare de camera copii sub forma de animalute Joy

Un adevărat teren de joacă! Așa pot fi descrise în doar câteva cuvinte covoarele pentru copii din colecția Spirit-Glowy!

Lasă imaginația celui mic să își depășească limitele.

Covoare Arte Espina Spirit Glowy pentru camera copilului

Iar dacă un covor de culoare roz pentru camera fetiței,

Covoare pentru camera copiilor fete Covor inimioara Sam Arta Espina

Covoare pentru camera copiilor fetite Covor roz Sam Arta Espina

Covoare pentru camera fetitelor Covor Joy portocaliu

Covoare motive florale camera fetite si adolescente

sau covorul din camera băiețelului,

Covoare pentru camera copiilor baieti Covor castel Joy Arta Espina

ar fi nu tocmai potrivite în cazul în care sunteți fericiții părinți ai unui baiețel si o fetiță, atunci

covoarele în culori neutre sunt ideale

când frățiorii sunt nevoiti să împartă camera cu sora sau fratele!

Covoare copii baieti si fetite Covor Bleu Sam Espina

Covoare camera copii baieti si fetite Covor neutru Sam Espina

Covoare camera copii baieti si fetite Covor verde Sam Espina

si in final, bine de stiut, un covor multicolor se preteaza tot timpul la o camera de copii, imbinandu-se usor in cromatica camerei.

Covor in dungi multicolore pentru camera copiilor

Covoare pentru camera copiilor

Pentru a vedea întreaga colecție de covoare pentru copii și adolescenți, vizitați site-ul www.somproduct.ro sectiunea covoare pentru copii. Şi de ce sa nu aruncaţi o privire şi în categoriile de mobilier, decoraţiuni interioare şi decoraţiuni tematice, sau saltele de pat, SomProduct este un magazin complet pentru casa şi gradina ta.,

Mai multe covoare frumoase și de calitate pentru camera copiilor veți găsi și la eMAG.ro, Esteto, vidaXL, Bonami,  elefant.ro, Decorino.ro, BonPrix.ro.