Corpurile de iluminat sunt accesorii de design, care pe lângă funcționalitatea lor, aceea de a lumina încăperile, aduc un plus de stil și finețe camerei bebelusului sau adolescentului prin designul frumos si culorile vii cu care se prezinta. Plafonierele, Aplicele si Lustrele de lumina pentru camera bebelusilor, copiilor sau adolescentilor marca KINDER fac parte din oferta SomProduct.

Iluminarea camerei copilului la eMAG.ro

Modele deosebite si la Annora.ro

Plafoniera Kinder Multicolor 365014605 este modul perfect pentru a imbogati designul camerei copilului dumneavostra sau a unui loc de joaca.Puteti creea o atmosfera prietenoasa cu ajutorul unui corp de iluminat realizat din metal si materiale de exceptie viu colorate.

Plafoniera Kinder Multicolor 365014605

Plafoniera Kinder Multicolor 365014605

Candelabrul luminos pentru camera bebe si copii Kinder 365014305 este modul perfect pentru a imbogati designul camerei copilului dumneavostra sau a unui loc de joaca.Puteti creea o atmosfera prietenoasa cu ajutorul unui corp de iluminat realizat din metal si materiale de exceptie viu colorate.

Candelabru luminos camera copii si bebe Kinder 365014305

Candelabru luminos camera copii si bebe Kinder 365014305

 

Lustra Ecoflex este modul perfect pentru a imbogati designul casei cu un corp de iluminat realizat din linii originale si materiale de exceptie. Este un corp de iluminat cat se poate de modern si stilat. ” Gaseste IDEALUL prin LUXUL luminii ” este deviza firmei Ideal Lux care prezinta o gama larga de produse pentru iluminat de pe piata italiana, cu un artizanat realizat din sticla, sticla de Murano, cristal Venezian modele clasice si moderne. Incepand de la lustre, candelabre, plafoniere, aplice de perete, corpuri de iluminat pentru mese si podea, spoturi, veioze, plafoniere de ambianta si pana la corpuri de iluminat pentru exterior, corpuri de iluminat solare si LED si iluminat pentru zone de locuit si gradini, firma Ideal Lux respecta standardele de calitate europene si romanesti, imbinand sticla de Murano si cristalul Venezian intr-o colectie ideala, unica si luxoasa de corpuri de iluminat care poate sa ofere un ambient mai placut si pentru case, vile, hoteluri si restaurante.

Lustra lumina camera tineret Ecoflex PL8 Color

Lustra lumina camera tineret Ecoflex PL8 Color

Lustra lumina camera copii si bebe Lustra Kinder 365014705. MW Handel GmbH este un producător de corpuri de iluminat decorative care deține patru mărci comerciale: MW-LIGHT, CHIARO, RegenBogen & DeMarkt. Echipa internationala de designeri a MW Händel incearca întotdeauna să contribuie cu idei noi pentru a avea mereu o gama variata de produse care sa multumeasca clienti din peste 30 de tari.

Iluminarea camerei copilului Lustra Kinder 365015605

Iluminarea camerei copilului Lustra Kinder 365015605

Lustra copii si bebe Kinder Multicolor 365014505

Lustra copii si bebe Kinder Multicolor 365014505

Mai multe lustre, aplici, candelabre si obiecte de iluminat foarte frumoase, confectionate din materiale de calitate si recomandate pentru camera copiilor si nu numai veti gasi la www.Annora.rowww.SomProduct.ro dar si la www.eMAG.ro.

Iluminarea camerei copilului la eMAG.ro

Modele deosebite si la Annora.ro