Un dulap rotativ pentru dosare, cărți sau caiete este un tip de dulap special proiectat pentru stocarea dosarelor, cărților sau caietelor și care permite accesarea cu ușurință a acestora dar în același timp nu dau impresia unui corp cu rafturi îngrămădite și la vedere.

Dulapuri rotative pentru dosare carti si caiete Minibiblioteci rotative
Dulapuri rotative pentru dosare carti si caiete Minibiblioteci rotative

Dulapul rotativ de depozitare a dosarelor sau a cărților (o minibibliotecă rotativă de mici dimensiuni) nu este doar o soluție ideala de depozitare, dar are și un aspect placut datorită designului său contemporan, în culori variate a palului, astfel că se pot integra bine în camera unde este amplasate.

Dulapul pentru dosare are un spatiu de depozitare amplu pentru carti, documente sau obiecte decorative si va fi un element de decor inspirat in camera de zi, camera de studiu sau biroul dvs. Este foarte util chiar și în camera copiilor.

Oricât am încerca să definim un asemenea dulap rotativ, credem că cea mai bună definiție o vor da imaginile de mai jos. Dulapurile rotative din pal sunt relativ ieftine dar foarte utile în orice cameră a casei.

FMD Dulap rotativ de dosare deschis, gri beton, 34x34x108 cm. Acest dulap rotativ convenabil de depozitare a dosarelor de la FMD Germania nu este doar o soluție ideală de depozitare, ci are și un aspect plăcut datorită designului său contemporan, într-o culoare sofisticată de gri de beton.

Dulapul rotativ de depozitare a dosarelor are un spațiu de stocare amplu pentru cărți, documente, precum și pentru obiecte decorative, de aceea va aduce cu siguranță o completare de excepție în camera dvs. de zi, în camera de studiu sau în biroul dvs. Fișetul de birou de la FMD este fabricat din pal melaminat rezistent.

FMD Dulap rotativ de dosare deschis, gri beton, 34x34x108 cm
FMD Dulap rotativ de dosare deschis, gri beton, 34x34x108 cm

Dulap rotativ de dosare deschis, stejar, 34x34x108 cm, pentru depozitarea fisierelor, Design Modern, CHIC77841.

Dulap rotativ de dosare deschis, stejar, 34x34x108 cm
Dulap rotativ de dosare deschis, stejar, 34x34x108 cm

Dulap rotativ, stejar afumat, 34,5×34,5×147,5 cm, PAL. Fabricat din placă PAL de calitate, acest raft vertical este extrem de durabil și stabil, cu o durată lungă de viață. Raftul rotativ pivotează la 360 de grade și ocupă doar o suprafață mică de podea. Compartimentele spațioase oferă spațiu pentru toate obiectele dvs. decorative, plante, jucării etc. În plus, dulapul de depozitare rotativ este și foarte ușor de curățat cu o cârpă umedă.

Mai multe modele de dulapuri rotative pentru dosare, cărți, caiete în diverse forme, culori și dimensiuni, veți găsi în oferta eMAG, vidaXL.