Mobilier pentru baie KUMA Lux si Calitate

Clasa pentru casa: Mobilierul de baie KUMA acum si in Romania

Esti in cautarea unor obiecte de mobilier pentru baie si iti doresti sa nu faci rabat la calitate si la luxul pentru care ai petrecut saptamani intregi sa iti construiesti casa mult visata? Atunci, merita sa mentionam colecţiile de mobilier pentru baie KUMA, versatile, cu un design modern, dedicate relaxării – sunt cerinţele cel mai des întâlnite la momentul actual. Băile au devenit, în primul rând zone de wellness, iar din acest motiv, spaţiile sunt complet transformate, pentru a putea integra cu succes elemente de design moderne.

Be different. Choose design. Choose KUMA.

Folosind materiale moderne, rezistente, cu durata mare de viata si posibilitati multiple de prelucrare, un design exclusivist si orientat catre nevoile clientului, KUMA ofera solutii noi si elegante de amenajare a baii. Insa KUMA inseamna mai mult decat solutii adecvate si durabile pentru baia ta. Cu o colaborare de traditie in domeniul amenajarii baii, Kuma Romania aduce in gama Romstal designul nordic minimalist, tehnologia moderna si standardele inalte de calitate.

Baia moderna a devenit un spatiu care reflecta personalitatea si stilul fiecaruia. Este locul unde ne putem relaxa si de aceea trebuie amenajat astfel incat sa ne defineasca. Stilul, materialele noi si designul produselor KUMA devin elementele cheie ale unei bai moderne si personalizate, definita in primul rand prin comoditate si confort.

Un mobilier de baie este mai special pentru că trebuie să reziste la umezeală și acțiunea soluțiilor de curățare. Poate știai sau nu, dar Kuma România, pe lângă lavoare pentru baie și blaturi pentru bucătărie, inclusiv cele cu chiuvetă direct formată din același material ca blatul, poate oferi și mobilier de baie, unul care te ține o viață. Pasiunea pentru design in acord cu cele mai recente tendințe, au condus la crearea celei mai noi colecții de căzi de baie KUMA prezentate in concept cu forme noi de lavoar.

Mobilierele KUMA BIRD si respectiv KUMA FREJA imbina spiritul nordic al liniilor minimaliste cu designul fluid al lavoarelor din compozit, oferind o perspectiva moderna de amenajare a baii. Gratie stilului minimalist si designului modern, aceste mobiliere se integreaza cu usurinta in orice stil de amenajare. Masca din MDF vopsita alb lucios este tratata special pentru mediul umed din baie, ceea ce face mobilierul rezistent si usor de intretinut. In plus asigura eleganta si luminozitate baii.

Mobilier de baie KUMA minimalism nordic

Lavoarul din compozit de forma dreptunghiulara este in acelasi timp elegant si practic gratie marginilor suficient de ample, care ofera un plus de spatiu pentru depozitarea obiectelor uzuale de toaleta. Compozitul ofera lavoarului un aspect stralucitor, fiind un material cald si placut la atingere. Este rezistent la lovire, zgariere si se intretine relativ usor.

Sertarele mobilierului de baie KUMA sunt prevazute cu sistem de inchidere soft-close, silentios si ergonomic. Mobilierul Bird in variantele de 60 sau 80cm, este un model compact si ergonomic, perfect integrat in baile de dimensiuni foarte mici. Facilitati precum dispunerea bateriei pe coltul lavoarului, sertarele incastrate fara manere expuse in afara sunt elemente care il recomanda pentru baile de mici dimensiuni.

Daca doriti sa duceti minimalismul nordic la extrem, si nu sunteti in masura in care mobilierul pentru diversele accesorii din baie sa fie un must, atunci veti regasi in oferta KUMA o varietate de lavoare de baie suspendate, cu un design ultra modern.

Mobilier de baie si sanitare KUMA

 

Lavoare de baie Kuma

Lavoarul, o componenta esentiala a unei bai, se integreaza fara nici un efort in orice mediu, fiind compatibil cu orice stil adoptat, fie cel clasic, fie cel modern. Iar gama de lavoare de baie KUMA este variata, pentru orice gusturi.

 

Noile modele de cazi KUMA

Cele 3 noi modele de căzi, lansate de KUMA, pot transforma orice baie într-un adevărat SPA. Identitatea puternică a colecţiei este dată de elementele vizuale şi funcţionale, care creează o nouă poveste de succes în design. Limbajul de design este unul atemporal, care poate deveni cu uşurinţă potrivit, atât pentru zona hotelieră, cât şi pentru cea particulară.

Noile căzi KUMA sunt asociate cu designul modern, luxul şi calitatea, şi vor fi, cu siguranţă, punctul de atracţie în orice baie. Wellness şi design, într-un element care va transforma baia într-un refugiu pentru relaxare.

KUMA LAGO este un model de cadă exclusivist, care oferă posibilităţi multiple. Baza acesteia este cea de cadă tradiţională, combinată cu forme curbe, delicate, fiind disponibilă atât în varianta stand-alone, cât şi pentru montaj pe colţ. De altfel, produsele KUMA permit personalizarea, pentru a se integra perfect în spaţiu. Acest model de cadă este prezentat în concept cu lavoarul BELIZE, care se remarcă prin mobilierul turnat în corp comun cu lavoarul realizat din material Rector (solid surface). Există două variante ale acestui concept, cu lavoarul poziţionat fie în partea stângă, fie în cea dreaptă. Mobilierul oferă o viziune nordică, modernă, a ceea ce inseamnă o baie adaptată ultimelor tendinţe în design interior.

KUMA LUNA – este o cadă cu un aspect aerodinamic, care pare că pluteşte şi răsare de undeva din neant! Acest model este o reinterpretare a unei căzi tradiţionale, cu montaj la perete, oferind un confort maxim. Conceptul de prezentare este PRIMA LUNA, fiind acompaniat de un lavoar care poate fi custom made, ceea ce contribuie la o amenajare armonioasă a spaţiului şi oferă un aer modern, cosmopolit.

KUMA LUXO – este un remake al căzii KUMA LUXLINE no.1, o colecție iconică a companiei. Cu un design bine definit, linii mai suple şi un aspect elegant, atemporal, LUXO definește o nouă frontieră în designul căzilor de baie, adăugând o prezență arhitecturală reală unei băi. Unghiul de înclinare garantează o experiență confortabilă, iar formele organice, ergonomice, deosebite, sunt elemente care trebuie să fie experimentate de cei care îşi doresc o casă contemporană, adaptată stilului de viaţă modern.

KUMA România este o companie daneză-română înfiinţată în 1998, subsidiara a Kuma A.S. din Danemarca. Designul nordic minimalist, tehnologia modernă, standardele înalte de producţie şi fabricaţie, permit obţinerea unor produse de o calitate deosebită, pentru piaţa din România, peninsula Scandinavă şi alte ţări din Europa. Articole KUMA gasesti la www.kumaromania.ro dar si la www.romstal.ro.

Mobilier pentru baie KUMA Lux si Calitate

KUMA oferă acum această colecție uimitoare de design, compusă din căzi moderne, opulente, profunde, în care te poţi scufunda şi visa. Detalii aici si aici.

Un gând despre „Clasa pentru casa: Mobilierul de baie KUMA acum si in Romania”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *