Saltele din Cocos

Cui și De ce sunt recomandate Saltelele din Cocos?

În mod special în gama de saltele recomandate bebelușilor veți găsi saltele din cocos (fibră) sau cocos cu hrișcă. Care sunt avantajele unei saltele de pat fabricate din fibră de cocos?

Saltelele din cocos fac parte din gama de saltele fabricate din materiale naturale și oferă un suport corect al corpului, nu fac zgomot, au o durată de viață mai lungă și sunt ideale pentru copii sau persoanele care au o sensibilitate aparte la diferiți alergeni. Ca și saltelele din latex sau tratate cu Aloe Vera, sunt saltele cu proprietăți antialergice.

Cum trebuie să fie o saltea pentru bebeluși?

Saltelele pentru bebeluși trebuie să fie moi, dar să ofere suficient de mult suport pentru a susține greutatea și forma corpului bebelușului în poziția corectă. De asemenea, trebuie să fie fabricate din materiale sigure și non-toxice pentru a preîntâmpina alergiile și a ține bebelușul într-un mediu sănătos.

În plus, o saltea pentru bebeluși se recomandă a fi prevăzută cu husă detașabilă pentru a fi putea fi curățată ușor de curățat, dar și să aibă un strat de proiecție la lichide pentru că știm… mici accidente pot apărea pe timpul somnului. Iar dacă menționăm și la caracteristicile unei saltele bune pentru bebeluși de a fi aerisită, bine ventilată pentru a păstra și curățenia dar și o temperatură uniformă și constantă, am enumerat cam toate aspectele importante ale unei saltele din cocos.

Caracteristici principale saltele din cocos

Saltelele din cocos sunt considerate a fi confortabile și rezistente în timp deoarece materialul din cocos este un material natural care oferă un suport blând dar ferm și ajută la menținerea unei temperaturi confortabile în timpul somnului. Stratul din coaja nucii de cocos are rol și în reglarea umiditatii în și la suprafața saltelei.

Fibra de nucă de cocos are proprietăți anti-fungice și antialergice, mărește confortul în timpul somnului, asigură o postură adecvată a corpului și crește durabilitatea saltelei. Saltelele din cocos pot fi mai rezistente decât alte tipuri de saltele, deoarece materialul din cocos este rezistent la apă și la mucegai. Saltelele din cocos pot fi, de asemenea, mai ușoare decât alte tipuri de saltele, ceea ce le face mai ușor de manevrat, curățat sau împachetat.

Totuși, ar trebui să ții cont de faptul că saltelele din cocos pot fi mai scumpe decât alte tipuri de saltele, dar chiar și așa găsim în oferta magazinelor specializate în paturi, saltele și articole pentru dormitor, o gamă variată de modele pentru bebeluși, adolescenți ba chiar și pentru adulți, pentru bugete de achiziție la fel de diverse.

Saltele din Cocos

Cele mai recomandate saltele din Cocos

Saltele fabricate din cocos, pentru adulți și adolescenți, la prețuri medii și de calitate superioară veți găsi la Ortopedicus, magazin de saltele specializat pe modelele ortopedice, anatomice. O gamă mai variată de saltelele din cocos, în ceea ce privește dimensiunea sau tratamentul husei veți găsi la eMAG. Pentru copii vă recomandăm Babyneeds, pentru prețuri mai mici Esteto, elefant.

Cele mai ieftine Saltele din Cocos

Cele mai ieftine saltele din cocos, am găsit la Babyneeds, Esteto, elefant și eMAG. În marea lor majoritate saltele de o persoană, pentru copii sau bebeluși. Cea mai recomandată saltea este Salteaua pentru copii Hubners Cocos Confort II, cu 98% păreri pozitive și notă generală 4,89 în baza a 89 de review-uri.

Cele mai calitative Saltele din Cocos

Saltele de calitate din cocos cu adaos de latex sau spumă cu memorie, găsiți la eMAG Vă propunem însă o saltea din cocos pentru adulți, de la SomProduct.

Salteaua Natural Cocos Latex reprezintă combinația ideală între avantajele celor două materiale naturale: cocosul și latexul. Structura de tip sandwich asigură adaptarea graduală a organismului la caracteristicile saltelei. Plăcile din latex conferă elasticitatea, maleabilitatea și ventilația optimă a saltelei în timp ce plăcile de cocos oferă fermitatea și susținerea optimă a coloanei vertebrale.

Striatiile, forma neregulată precum și canalele existente specifice saltelelor latex asigură temperatura optimă a saltelei, fiind aerisitită continuu și complet. Prezența celor 5-7 zone de presiune diferite de pe saltea eliberează punctele de presiune de la nivelul corpului, permițând o circulație foarte bună a sângelui în corp.

Această saltea se adresează celor care iși doresc o saltea naturală (o saltea perfectă pentru cei care au probleme cu astmul, care sunt sensibili la tot felul de alergii, nepermițând nici dezvoltarea acarienilor) cu un grad de fermitate mai ridicat.

Puteți folosi atât o somieră de tip lamelar, cât și un suport de tip placă integrală cu orificii. Se recomandă să întoarceți periodic salteaua de pe o parte pe alta pentru ca aceasta sî-și păstreze integritatea suprafeței în timp.

Recomandare articol
Nota Autor
Nota vizitatori
5 based on 1 votes
Marca produs
Saltele
Nume Produs
Saltele din Cocos
Pret
RON 129
Stoc
Available in Stock