Side by Side-ul LG GSLV50PZXM a primit numeroase păreri pozitive de la fanii electrocasnicelor mari LG și nu numai. Deși Samsung si LG domină numeric oferta de Side by Side-uri de gamă medie și premium, modelul LG GSLV50PZXM este unul care se remarcă, nu doar datorită caracteristicilor acestuia ci și printr-un pret corect.

Apropiat de pretul unui Side by Side al unei marci inferioare (Beko sau Gorenje), Side by Side-ul LG GSLV50PZXM de 635l, vine cu niste specificatii și caracteristici nu doar foarte interesante ci și foarte practice.

Design Side by Side LG GSLV50PZXM

În ceea ce priveste designul si dimensiunile, acest frigider Side by Side încântă, prezentându-se exact așa cum este: un Side by Side elegant, greu, spațios, dar care utilizează la maximum tot spațiul pe care îl ocupă într-o bucătărie.

SIDE BY SIDE LG GSLV50PZXM REVIEW
SIDE BY SIDE LG GSLV50PZXM REVIEW

Culoarea Dark Graphite nu doar că dă un aer de eleganță dar este și foarte practică, Side by Side-ul GSLV50PZXIM fiind foarte ușor de curățat, atât datorită culorii cât și a materialului din care este fabricat. Fumul sau aburii din bucătărie nu vor transforma acest frigider cu două uși într-un electrocasnic galben, învechit.

Cu o lățime de 91,3cm, adâncime de 73,5 cm și înăltime de 179cm nu este un frigider de dimensiuni foarte mari, însă este foarte bine compartimentat, putând fi astfel poziționat si într-o bucatărie mai mică. Volumul Side by Side LG GSLV50PZXM este de 635 de litri, fiind împărțiți conform regulii 2/3, 419 litri frigiderul și 219l congelatorul.

În ceea ce privește compartimentarea interioară, spuneam că este un Side by Side perfect ergonomic, cu spații de depozitare pentru orice ai nevoie să ții la rece. Rafturile și spațiile de depozitare au fost bine gândite pentru economisirea de energie, astfel că veți avea acces rapid la spațiile utilizate cel mai des, fără a deschide restul de zone. Acesta este de altfel un avantaj al side by side-urilor „deștepte” cu uși cu deschidere individuală și poziționări inteligente bazate pe studiul consumatorului.

Side by Side LG ieftin LG GSLV50PZXM Interior
Side by Side LG ieftin LG GSLV50PZXM Interior
  1. Lampă LED. 2. Senzor de temperatură. 3. Dispozitiv de producere gheață. 4. Raft congelator. 5. Coș ușă congelator. 6. Sertarul congelatorului. 7. Raftul frigiderului. 8. Raft pentru sticle. 9. Sertar gustări / aperitive. 10. Compartiment Door in Door pentru alimente la care doriți acces rapid și des. 11. Coș ușă frigider 12. Rezervor de apă 13. Sertar frigider. 14. Suportul pentru ouă. 15. Capac sertar inferior din sticlă.
Compartimentare interioara Side by Side LG GSLV50PZXM, 635 l
Compartimentare interioara Side by Side LG GSLV50PZXM, 635 l

Tehnologii de top Side by Side LG GSLV50PZXM

Tehnologia LINEARCooling, patentata de LG, reduce fluctuatiile de temperatura, ceea ce ajuta la pastrarea mai proaspata a alimentelor sensibile, precum fructele sau legumele. Acest lucru este posibil datorita fluxurilor de aer multidirectionale care echilibrează rapid aerul rece, datorită unei tehnologii denumite Multi-Air Flow, bazată pe două termostate independente.

Filtrarea apei și a gheții se face cu ajutorul unor filtre speciale (Inline Water Filter) ce înlătură impuritățile și le distribuie în tăvița de curățare. Merită menționat că filtrele nu costă deloc mult, în funcție de magazin găsiți la câteva zeci de lei setul de două bucăți. Filtrele sunt universale (Samsung, LG, Beko, Gorenje șamd), nu veți avea probleme cu stocuri sau prețuri mărite.

Izolarea frigiderului este perfectă, practic, indiferent de temperatura din bucătărie, alimentele rămân la rece aproximativ 8 ore în cazul căderii curentului electric. Acest lucru înseamnă și că nu veți consuma curent electric suplimentar în cazul funcționării normale.

Chiar dacă nu se compară cu Side by Side-ul Science Fiction Samsung RSHA8891B1, Side by Side-ul LG GSLV50PZXM, ce este un frigider de buget, vine cu multe funcții necesare:  No Frost, Door Cooling, LinearCooling, Compresor Linear Inverter, Dispenser de apă și gheață, Spărgător de gheață, Autodiagnoză și cu un zgomot în funcționare de doar 36 de decibeli.

Side by SIde-ul LG GSLV50PZXM l-am găsit la un preț foarte bun la eMAG dar și la Flanco. Recomandăm să verificați și oferta evoMAG.

Sumar
Data Review
Denumire Produs
Side by Side LG GSLV50PZXM
Nota Autor
51star1star1star1star1star
Nume Produs
Side by Side LG GSLV50PZXM