Saltea Naturală din Cocos Latex de 18cm

Saltea Naturală din Cocos și Latex. Păreri despre o Saltea premium

Salteaua Natural Cocos Latex este o saltea premium, ce oferă combinația ideală de avantaje și beneficii ale celor două materiale naturale: cocosul și latexul. Structura de tip sandwich asigură adaptarea graduală a organismului la caracteristicile saltelei. Deși ați aflat deja părerile celor ce consideră că proprietățile specifice ale cocosului le fac cele mai recomandate saltele de pat, pentru bebeluși, vă prezentăm mai jos o saltea din cocos recomandată adulților.

Caracteristici specifice Saltea Natural Cocos Latex

Dimensiuni Saltea Natural Cocos Latex

Cu o grosime de 18cm, recomandată persoanelor cu o greutate de până în 120 de kg (per persoană în cazul cuplurilor, adică 240kg), salteaua Natural Cocos Latex de la SomProduct este o saltea de fermitate ridicată. Poate fi comandată în orice dimensiune de la 190 la 200 (lungime) și de la 80 la 200cm lățime, cu creștere incrementală de 10cm.

Puteți folosi atât o somieră de tip lamelar, cât și un suport de tip placă integrală cu orificii. Se recomandă să întoarceți periodic salteaua de pe o parte pe alta pentru ca aceasta să-și păstreze integritatea suprafeței în timp.

Dacă sunteți în căutarea unei saltele naturale din cocos sau latex pentru bebe, vă recomandăm ofertele Babyneeds, Estetoelefant și eMAG. Salteaua din acest review, o găsiți la SomProduct (link).

Straturile Saltelei Natural Cocos Latex

Salteaua Natural Cocos Latex este alcatuita din 2 placi de Latex 7 Zone Perfowawe cu grosime de 3 cm si densitate de 65 Kg/m3 care se afla pe partile exterioare ale saltelei, 2 straturi de Bio Cocos natural cu grosime de 3 cm si densitate de 3 Kg/m3 iar in centru se afla o placa de latex cu 4 cm grosime si densitate de 65Kg/m3.

  • Straturile din plăci din latex conferă elasticitatea, maleabilitatea și ventilația optimă a saltelei.
  • Straturile din plăci din fibra de nucă de cocos oferă fermitatea și susținerea optimă a coloanei vertebrale. Acestea au proprietăți anti-fungice și antialergice, mărește confortul în timpul somnului, asigură o postură adecvată a corpului și crește durabilitatea saltelei. Saltelele din cocos pot fi mai rezistente decât alte tipuri de saltele, deoarece materialul din cocos este rezistent la apă și la mucegai.
Saltea Natural Cocos Latex adulti

Husa saltelei

Husa saltelei Natural Cocos Latex este tratată cu Aloe Vera (caracter antialergic) și este detașabilă,  matlasată ș compactată pe un suport textil de vată volumică antialergică, cu densitatea de 400 g/m2.

Husa exterioară este confecționată din bumbac cu o densitate de 400 gr/m2. Ea beneficiază de un tratament suplimentar cu ALOE VERA. Husa de suprafață este din bumbac organic. Plantele de Aloe Vera folosite au fost crescute, aduse la maturitate, protejate de dăunatori și boli, fără folosirea pesticidelor sau fertilizatorilor chimici care ar putea daună organismului uman.

Saltea naturală, eco și organică

Striațiile, forma neregulată precum și canalele existente specifice saltelelor latex asigură temperatura optimă a saltelei, fiind aerisitită continuu și complet. Prezența celor 5-7 zone de presiune diferite de pe saltea eliberează punctele de presiune de la nivelul corpului, permițând o circulație foarte bună a sângelui în corp.

Această saltea se adresează celor care iși doresc o saltea naturală, o saltea perfectă pentru cei care au probleme cu astmul, care sunt sensibili la tot felul de alergii, nepermițând nici dezvoltarea acarienilor, cu un grad de fermitate mai ridicat. Pe de altă parte, este recomandată și ecologiștilor, care doresc să susțină producția de articole prietenoase cu mediul.

O puteți cumpăra de la SomProduct (link), magazin specializat în saltele, toppere și articole pentru un somn liniștit.

Recomandare articol
Nota Autor
Nota vizitatori
5 based on 1 votes
Marca produs
SomProduct
Nume Produs
Salteaua Natural Cocos Latex
Pret
RON 4082
Stoc
Available in Stock