Sfaturi importante Frigidere Side by Side

20 de lucruri care contează la un Frigider Side by Side

Înainte de a cumpăra un frigider Side by Side, nu săriți cu cardul doar pentru că e o reclamă la televizor. Vă prezentăm mai jos cele mai importante 20 de lucruri de luat în calcul atunci când simțiți nevoia de a achiziționa un frigider nou side by side, iar la final, cele mai recomandate modele în funcție de paliere de buget.

 1. În primul rând, dimensiunea frigiderului. Chiar aveți nevoie de un side by side? Este o nevoie sau o dorință? Dacă achiziția este o nevoie dată de un spațiu de depozitare mai mare, funcții suplimentare atunci: asigurați-vă că frigiderul va încăpea în spațiul disponibil în bucătărie dar și dacă dimensiunile acestuia se pliază pe nevoia dvs. Scopul unui frigider side by side nu este să câștigați premiul de cea mai mare cutie din bucătărie! Fiți pragmatici și cu gândul la estetica bucătăriei.
 2. Capacitatea de depozitare: Verificați cât de mult spațiu de depozitare are frigiderul pentru a vă asigura că va satisface nevoile dvs. Este suficient de mare astfel încât să țină proaspete și accesibile alimentele între sesiunile dvs. de cumpărături? Spațiul pentru legume și fructe este suficient de mare? Chiar aveți nevoie de un congelator monstru?
 3. Consumul de energie: Alegeți un frigider cu un rating de eficiență energetică cât mai mare pentru a vă reduce costurile cu energia electrică. Nu vă lăsați păcăliți de A+++, A++ acestea nu mai există ca și standard, noile standarde europene prezintă A, B, C, D, E, F, G și nu neapărat în noua clasificare se păstrează clasamentul anterior. Sfat practic: evitați frigiderele side by side din clasele F și G, nu aruncați cu banii pe cele de clasă A,B sau C, de clasă energetică D, frigiderlee de clasă energetică E au cel mai bun raport preț de achiziție și economii în timp.
 4. Caracteristici side by side suplimentare: Verificați dacă frigiderul are caracteristici suplimentare, cum ar fi filtre de apă, sisteme de răcire rapide, compartimente de depozitare flexibile, dispensere de apă și gheață, sau chiar spațiu special pentru vinuri în cazul în care simțiți o asemenea nevoie.
 5. Marca frigiderului side by side: Alegeți o marcă cu reputație în ceea ce privește calitatea produselor, servicii post garanție, istoric pozitiv în întâmpinarea nevoilor clienților: Samsung, LG, Whirlpool sau Bosch, nu doar că au procese de fabricație cu focus pe calitate dar înglobează patente și tehnologii inovative în produsele sale, cu impact direct în calitatea și utilitatea electrocasnicelor și implicit în viața dvs. de zi cu zi. Nu putem spune că Samsung, LG sau Whirlpool sunt branduri scumpe și totuși câtă încredere în calitatea și fiabilitatea unui side by side ieftin cu preț la jumătatea celui mai ieftin side by side de marcă (Samsung)?
 6. Garanția producătorului și magazinului: Verificați perioada de garanție și ce acoperă ea pentru a vă asigura că sunteți protejat împotriva defectelor de fabricație și cine garantează pentru această perioadă de garanție oferită. Magazinul are serviciu de buy back în cazul în care în perioada de garanție electrocasnicele stau mai mult în service? Evitați Altex. La achizițiile mai scumpe, recomandăm extra-garanția de 1-2 ani pentru doar o fracțiune din prețul plătit pe un side by side.
 7. Designul frigiderului side by side: Verificați dacă designul se potrivește cu stilul dvs. de amenajare a bucătăriei. Vă avantajează un frigider de culoare gri metalizat sau unul alb deschis? Evitați în bucătăriile mici culoarea albă, chiar dacă aceasta „deschide” este posibil ca în timp să prindă o nuanță gălbuie, deosebit de urâtă în contrast cu culoarea pereților sau a tavanului. Dacă suprafața side by side-ului este lucioasă și oglindește / reflectă lumina, vă avantajează acest lucru sau mai degrabă deranjează?
 8. Prețul: Comparați prețurile diferitelor modele pentru a găsi cel mai bun raport calitate-preț și aruncați un ochi și la resigilitate. Merită achiziția unui model cu congelator mai mare și mai costisitor dacă sunteți la mai puțin de 10 minute distanță de un hypermarket? Lunile noiembrie, decembrie și ianuarie sunt cele mai recomandate pentru a face achiziții mai importante la un buget mai mic!
 9. Zgomotul: Verificați nivelul de zgomot al frigiderului pentru a vă asigura că nu va fi deranjant în timp ce funcționează. Un nivel de zgomot de sub 35 de decibeli este recomandat.
 10. Serviciul pre sau post-vanzare: Verificați dacă există un serviciu de reparații sau întreținere disponibil în cazul în care aveți nevoie în viitor. Credeți că veți mai găsi o piesă specifică (să zicem un led sau un sertar) al unei mărci fără istoric în industria producătorilor de frigidere? Ca și servicii pre-vânzare, menționăm eligibilitatea în programul Rabla Guvernamental (aici lista de side by side-uri eligibile).
 11. Sistemul de dezghețare: Verificați dacă frigiderul are un sistem automat de dezghețare sau dacă trebuie să faceți acest lucru manual.
 12. Compartimentul congelator: Verificați capacitatea compartimentului congelator și dacă are caracteristici suplimentare cum ar fi compartimente de depozitare sau sistem de răcire rapidă.
 13. Iluminarea: Verificați dacă frigiderul are iluminare suficientă pentru a vă permite să vedeți produsele din frigider. Sunt bine poziționate astfel încât să nu fie zone întunecate dacă frigiderul este plin?
 14. Organizarea: Verificați dacă frigiderul are rafturi, compartimente și sertare pentru a vă permite să organizați alimentele și băuturile în mod eficient. Rafturile frigiderului pot fi reconfigurate pe înălțime?
 15. Controlul temperaturii: Verificați dacă frigiderul are un sistem de control al temperaturii pentru a vă permite să setați și să mențineți o temperatură optimă în interior în funcție de gradul de încărcare.
 16. Sistem de filtrare a apei: Verificați dacă frigiderul are un sistem de filtrare a apei pentru a vă oferi apă nu doar rece ci și curată. Este o marcă de side by side recunoscută pentru care puteți găsi cu ușurință filtre de apă?
 17. Tehnologii sistem de răcire: Verificați dacă frigiderul are un sistem de răcire eficient și dacă are caracteristici suplimentare cum ar fi No Frost sau Multi Air Flow.
 18. Conectivitate: Verificați dacă frigiderul are funcții de conectivitate, cum ar fi WiFi sau aplicații mobile pentru a vă permite să monitorizați și să controlați frigiderul de la distanță. Vă vedeți în postura sau necesitatea de a utiliza aceste funcții? Chiar aveți nevoie de cel mai interactiv frigider din lume, precum SAMSUNG RS6HA8891B1/EF cu TV, internet și asistent bucătar? Vi-l permiteți sau faceți un efort pentru ego-ul dvs.?
 19. Siguranța: Verificați dacă frigiderul are caracteristici de siguranță, cum ar fi sisteme de închidere, dezactivare automată sau de siguranță a alimentelor de pe rafturi (sticle în mod special) pentru a preveni rănirea copiilor sau a persoanelor în vârstă. Prezintă sisteme de siguranță a alimentelor în cazul în care rămâneți fără curent electric mai mult de 4 ore? Motorul / motoarele electric/e ale frigiderului side by side este de tip invertor și astfel dotat cu protecție la fluctuațiile de tensiune?
 20. Recenzii: Citiți recenziile celor ce l-au cumpărat de la magazinul respectiv, pentru a afla despre experiența lor cu frigiderul și pentru a afla dacă există probleme sau probleme comune pe care să le evitați. Magazinul oferă un asemenea sistem fără cenzură sau merg pe tipul Altex de comentarii relevante cenzurate? Sau mai grav, prezintă doar comentarii măsluite ale magazinului sau importatorului?

Pentru prețuri foarte bune la frigiderele side by side, vă recomandăm campaniile de reduceri reale de prețuri de la magazinele cu reputație în vânzarea și servisarea post garanție a electrocasnicelor mari: eMAG, evoMAG și Flanco.

Side by Side-uri recomandate în funcție de buget