Corpurile de iluminat au atat un rol funcțional, substituind lumina naturală oferită de soare cat și unul estetic fiind piese decorative care definesc decorul unei incaperi. Iluminarea unei camere nu mai este doar o simplă necesitate, corpurile de iluminat – lustrele, candelabrele si aplicele – reprezintă adevărate obiecte de artă iar prin designul lor se potențează stilul de amenajare interioară, de la cel modern, minimalist pana la cel clasic sau vintage.

Corpurile de iluminat sunt accesorii de design, care pe lângă funcționalitatea lor, aceea de a lumina încăperile, aduc un plus de stil și finețe încăperii prin designul pe care-l au.

Pentru că știm cât de importantă este alegera corpurilor de iluminat în amenajarea unei locuințe, va prezentam o selecție de corpuri de iluminat menite să vină în sprijinul celor care își doresc o notă de elegantă prin lumină în interiorul casei.

In cele ce urmeaza va prezentam cateva modele elegante de corpuri de iluminat disponibile pe SomProduct.ro.

Corpuri de iluminat: lustre si candelabre de lux din cristal Corpuri de iluminat: lustre si candelabre de lux din cristal

Corpuri de iluminat moderne pentru living Corpuri de iluminat moderne pentru living Corpuri de iluminat moderne pentru living Corpuri de iluminat moderne pentru living Corpuri de iluminat moderne pentru living

Modele elegante de corpuri de iluminat, candelabre, lustre, aplice pentru living, dormitor, hol si camera copilului le vei gasi in oferta magazinului SomProduct.ro.