Ce recomanda un aparat de aer conditionat premium Franke, fie el de dormitor, de sufragerie, de living generos sau pentru un spatiu de prezentare cu suprafata mare? In primul rand, un aparat de aer conditionat Franke se remarca prin silentiozitate sporita.  Aparatele de aer conditionat premium FRANKE FR9BW, FR12BW, FR18BW si FR24BW reprezinta acea gama de aparate de climatizare ce le cumperi pentru o viata, alaturi de care vei simti confortul unei achizitii inteligente.

Aparatele de aer condionat Franke sunt silentioase

Da, se aud mult mai incet decat aparatele de aer conditionat generice. Si asta pentru ca fantele unitatilot interioare si unitatile exterioare ale aparatelor de aer conditionat Franke precum si datorita compresorului produs cu tehnologia DC inverter au fost testate temeinic pentru a reduce nivelul decibelilor.

Cel mai ieftin Aparat de aer conditionat Franke FR9BW, 9000 BTU

Cel mai ieftin Aparat de aer conditionat Franke FR9BW, 9000 BTU

Pentru transparenta, valorile nivelului de zgomot masurat in conditiile de masurate standard pentru incalzire si racire a aparatelor de aer conditionat Franke Frame Split, se gasesc pe etichetele energetice Ventilatorul unitatii interne este actionat cu tehnologia DC inverter, functioneaza mai silentios in 12 trepte diferite si creeaza un mediu mai confortabil.

 

Aparatele de aer conditionat Franke sunt eficiente energetic

 

Functia SOMN prezenta la toate aparatele de aer conditionat Franke, se utilizeaza pentru a reduce consumul de energie in timpul in care dormiti (pentru a ramane intr-un mediu confortabil, nu este nevoie de aceleasi valori de temperatura). Aceasta functie poate fi activata prin intermediul telecomenzii. Cand sunteti pregatiti de somn, apasati butonul SOMN. Cand functioneaza in modul RACIRE, dupa o ora unitatea va scade temperatura cu 1°C si dupa trecerea a inca o ora va creste din nou cu 1°C. In modul INCALZIRE, dupa o ora unitatea va creste temperatura cu 1°C si dupa trecerea a inca o ora va scade din nou cu 1°C. Aceasta valoare noua a setarii va fi pastrata timp de 7 ore, dupa care unitatea se va opri automat.

În momentul în care aerul condiţionat nu funcţionează (este în standby) consumul de energie este de numai 1 W.

 

Aparatele de aer conditionat Franke racesc si racesc bine!

 

Chiar in situatiile in care temperatura aerului exterior scade la -15 grade sau creste la +50 grade, puteti folosi cu incredere aparatul dumneavoastra de aer conditionat in modul racire. Merita mentionat ca majoritatea aparatelor de aer conditionat ieftine, permit utilizarea doar de la -10 si pana la +45 de grade. Mai mult decat atat, o functie foarte utila este Franke Turbo: cand se utilizeaza aceasta functie, aparatul de aer conditionat, cand incepe sa raceasca sau sa incalzeasca, va functiona la putere maxima si in cel mai scurt timp va aduce temperatura confortabila dorita a mediului ambiant

 

Aparatele de aer conditionat Franke sunt sigure

 

Aparatele de aer conditionat marca Franke sunt completate de tehnologii de siguranta ce nu vor permite rularea programelor de racire incalziare cu erori tehnice ce pot strica in timp aparatul. Cand se va depista scurgere a gazului de racire, unitatea interna va indica automat “EC”. Datorita acestui sistem de avertizare, se previne deteriorarea compresorului din cauza lipsei gazului de racire.

Daca se intrerupe alimentarea cu energie electrica, dupa revenirea energiei, aparatul tau de aer conditionat Franke va incepe sa functioneze automat cu setarile initiale.

Cel mai recomandat Aparat de aer conditionat Franke FR18BW, 18000 BTU, Clasa A++

Cel mai recomandat Aparat de aer conditionat Franke FR18BW, 18000 BTU, Clasa A++

In situatia in care se declanseaza senzorul de temperatura, display-ul aparatului de aer conditionat Franke va indica defectiunea si va continua sa functioneze. In acest fel, daca este nevoie urgenta, aparatul de aer conditionat va continua sa functioneze. Unitatea de condensare a unitatii externe, este acoperita cu tehnologie goldfin, care protejeaza vreme indelungata impotriva coroziunii si creste performanta aparatului de aer conditionat.

 

Ce inseamna tehnologia noua AC INVERTER?

 

Comparativ cu un aparat de aer conditionat care nu este inverter, acesta poate functiona într-un interval mai mare de temperaturi exterioare. La aparatele de aer conditionat Franke atât compresorul cât si ventilatoarele unitatilor interioare si exterioare sunt produse cu aceeasi tehnologie DC Inverter si datorita acestui lucru aparatele sunt mai eficiente.

Comparativ cu un aparat de aer conditionat care nu este inverter, poate consuma cu 30-35% mai putina energie pe sezon. Aparatul de aer conditionat, îsi regleaza permanent si în mod fluent capacitatea, în acest fel facând economie de energie si obtinând performante ridicate.

 

[cel mai ieftin model] Aparat de aer conditionat Franke FR9BW, 9000 BTU, Clasa A++, Filtru carbon activ, Auto restart, Functie turbo, Negru

[cel mai recomandat pentru apartament] Aparat de aer conditionat Franke FR12BW, 12000 BTU, Clasa A++, Filtru carbon activ, Auto restart, Functie turbo, Negru

[cel mai recomandat pentru spatii mari] Aparat de aer conditionat Franke FR18BW, 18000 BTU, Clasa A++, Filtru carbon activ, Auto restart, Functie turbo, Negru

[aparatul de aer conditionat cu cel mai mare debit de aer] Franke FR24BW, 24000 BTU, Clasa A++, Filtru carbon activ, Auto restart, Functie turbo, Negru

[INFO] intreaga gama de aparate de aer conditionat sortate in functie de cele mai mari reduceri de pret