În vestul României, o afacere de familie apărută acum 30 de ani, strălucește ca un adevărat simbol al tradiției și măiestriei în producția de articole din blană și piele naturală pentru femei și bărbați. A&A Vesa a fost fondată cu pasiune și angajament pentru calitate, aducând în prim-plan arta croitoriei și a confecționării, păstrând în același timp valorile autentice românești. Îmbrăcăminte pentru femei și bărbați, accesorii fashion sau decorațiuni pentru casă din piele și blănuri naturale, găsiți atât pe site-ul producătorului la preț de producător, cât și la eMAG sau FashionDays, magazine online ce duc numele VESA în întreaga Europă de Est.

Portofoliul A&A VESA

Moderne, clasice, tinerești, casual sau elegante, hainele de blană din noua colecție A&A Vesa pentru toamnă/iarnă sunt disponibile într-o varietate de modele, culori și mărimi astfel încât să puteți găsi cu ușurință haina de blană care vă place și care vă pune în valoare. Purtată, de-a lungul istoriei, exclusiv de către doamnele din înalta societate, blana era un simbol al statutului social și era rezervată exclusiv clasei înalte. Cu timpul, hainele de blană au devenit mai accesibile și au intrat în garderoba de toamnă și iarnă a tuturor femeilor care pun preț pe aparițiile lor.

Compania vinde mai multe tipuri de blănuri de animale, în primul rând miel, vulpe și nurcă; nu folosesc niciodată blana speciilor pe cale de dispariție.

Oferind o gamă variată de produse, de la jachete și haine de blană până la accesorii din piele prelucrată manual, A&A Vesa se remarcă prin atenția la detalii și calitatea materialelor utilizate. Pielea naturală de cea mai înaltă calitate și blana prelucrată cu grijă sunt doar două elemente care transformă aceste creații în veritabile opere de artă purtabile.

Pielea naturală sau blana naturală sunt materiale rezistente la uzură și, prin urmare, foarte practice, nu doar fățoase, neavând nevoie de o întreținere pretențioasă. A alege accesoriile A&A Vesa înseamnă a îmbina într-un mod foarte reușit utilul cu plăcutul, fiecare articol fiind o mărturie a unei eleganțe unice, pe care doar materialele naturale o pot oferi! Veți găsi în magazinul VESA chiar și covoare din piei și blănuri naturale.

Manusi, Caciuli, Papuci si curele din piele și blană naturală fabricate în Romania

Un aspect definitoriu al afacerii este legătura strânsă cu tradiția românească în arta confecționării. Fiecare articol poartă amprenta maeștrilor care și-au dedicat viața acestui meșteșug, respectând tehnicile tradiționale și aducându-le în prezent cu grație și eleganță. Această conexiune cu tradiția este reflectată în fiecare cusătură, fiecare detaliu și fiecare model.

Confectionare haine din piele si blana naturala

Haine damă și bărbătești, moderne și la prețuri bune

Croiala impecabilă a hainelor și atenția la proporții adaugă unicitate și rafinament colecțiilor A&A Vesa. De la modele clasice și intemporale la creații mai contemporane, brandul reușește să satisfacă gusturile variate ale clienților săi. Indiferent dacă alegi o haină de blană elegantă sau o geantă din piele, vei experimenta autenticitatea și calitatea inconfundabile ale produselor A&A Vesa.

„În 1994, accentul era pe cantitate, nu pe calitate. Astăzi, calitatea produselor și modelele la modă sunt mult mai importante. Achiziționăm blănuri de miel din România, în special din județele Constanța, Teleorman și Arad, în timp ce blana de vulpe polară este din țările nordice”.

Andrei Vesa
Haine de blana fabricate în Romania

Colecția “URBANA” este o reacție la dorința actuală a unei persoane trendi, sofisticată, clasică dar și stilată. Designul Glamour dar și Urban, crem dar și negru, linii drepte dar și linii curbate, blană dar și piele sunt coordonatele care conferă personalitate fiecărei creații A&A VESA , lucru menit să ofere încredere și confort în provocările zilnice, acestea sunt cuvintele prin care designerul Andreea Vesa descrie, colecția toamnă – iarnă 2022 a brandului pe care îl reprezintă.

Blănurile naturale – o afacere de familie

Un alt aspect remarcabil al acestei afaceri de familie este angajamentul față de prețuri corecte și accesibile. A&A Vesa crede cu tărie că luxul ar trebui să fie accesibil, și astfel, fiecare produs este conceput pentru a oferi valoare reală clienților săi. Această abordare a fost esențială în construirea relațiilor de lungă durată cu clienții, care revin cu încredere în căutarea produselor de calitate la prețuri prietenoase.

Fabrica are propria sa tăbăcărie, cu o capacitate de 500 de blănuri pe zi, permițând fabricarea a peste 300 de haine în fiecare lună.

Fabrica de planuri si piei VESA

„Fabricarea produselor din blană este o tradiție în zona Sebis din județul Arad”, spune Andrei Vesa, fiul fondatorului.

A&A Vesa este o afacere de familie: în timp ce tatăl său conduce compania, Andrei lucrează la marketing, mama sa supraveghează proiectarea și producția, iar sora lui se ocupă de contabilitate.

Îmbrăcăminte pentru femei și bărbați, accesorii fashion sau decorațiuni pentru casă din piele și blănuri naturale, găsiți atât pe site-ul producătorului la preț de producător, cât și la eMAG sau FashionDays, magazine online ce duc numele VESA în întreaga Europă de Est.

De ce să cumperi de la A&A Vesa?

În concluzie, A&A Vesa este nu doar o marcă, ci o poveste, o tradiție transmisă din generație în generație. Eleganța, calitatea și prețurile corecte sunt fundamentul pe care se construiește această afacere de familie, aducând o bucată autentică de meșteșug românesc în fiecare casă și garderobă. Cu fiecare articol produs, A&A Vesa reconfirmă angajamentul său față de frumusețea autentică și durabilitatea în moda românească.

Sumar
Blănuri naturale la preț de producător
Denumire articol
Blănuri naturale la preț de producător
Descriere
Moderne, clasice, tinerești, casual sau elegante, hainele de blană din noua colecție A&A Vesa pentru toamnă/iarnă sunt disponibile într-o varietate de modele, culori și mărimi.
Autor
Editor
CasaZEN
Logo