Frigiderul cu două uși, Side by Side-ul Gorenje NRS8181KX, No Frost Plus de 441 litri este unul de buget, destinat celor ce doresc să aibă în bucătărie un electrocasnic reușit, fiabil, suficient de încăpător, dotat cu tehnologii de vârf de refrigerare și care nu sunt dispuși să cheltuiască o sumă mare de bani pentru spațiu mai mare sau opțiuni inutile. Compact, simplu, fiabil care își face treaba la un preț corect, așa am putea descrie simplu side by side-ul Gorenje NRS8181KX.

Despre marca Gorenje

Veți găsi cu siguranță câteva modele de Side by Side-uri ceva mai ieftine sau la același preț, însă acestea sunt no-name-uri Candy, Samus, Star Lght sau Heinner. Cu o istorie de peste 60 de ani în producția de electrocasnice, Gorenje, fondată în Slovenia (fosta Iugoslavie) a început producția pe baza licențelor Zanussi, apoi a fost deținută de japonezii de la Panasonic, și în final preluată de Hisense, momentan fiind înregistrată în Munich, Germania. Electrocasnicele Gorenje se remarcă prin design-ul armonios clasic, fiabilitate și prețuri în intervalul mediu, sub competitorii LG, Samsung, Indesit sau Ariston.

Gorenje NRS8181KX – Design și interior

Datorită designului său care se potrivește cu adâncimea blatului, Side by Side-ul Gorenje NRS818KX se potrivește elegant în bucătăria dvs., având totuși o capacitate extrem de mare de depozitare a alimentelor.

Frigider american Gorenje Model NRS8181KX
Frigider american Gorenje Model NRS8181KX

Side by SIde-ul Gorenje NRS8181KX are un interior proiectat eficient, iar cei 441 de litri ai săi oferă suficient spațiu pentru cantități mari de alimente, astfel încât să nu fii nevoit să cumperi des. Alimentele pot fi aranjate cu ușurință și ordonat pe rafturile de sticlă, în sertare mari sau pe rafturi din ușă, astfel încât să puteți vedea întotdeauna clar ce este disponibil și, prin urmare, mai puțin probabil să aruncați mâncarea.

Sistemul de ventilație MultiFlow 360° distribuie uniform aerul din frigider, asigurând o circulație optimă a aerului și cele mai bune condiții pentru depozitarea alimentelor.

Side by Side Gorenje NRS8181KX, NoFrost Plus, 441 l
Side by Side Gorenje NRS8181KX, NoFrost Plus, 441 l

Gorenje NRS8181KX – Congelarea

Unul dintre cele mai bune sisteme de refrigerare de pe piață în gama lui de preț, este prevăzut cu un congelator încorporat, care previne formarea gheții și a înghețului. Aceasta înseamnă că nu trebuie să dezghețați congelatorul și spațiul este folosit mai eficient. Pachetele sau bucățile de alimente congelate nu se lipesc, astfel încât congelatorul rămâne îngrijit și curat.

Congelarea alimentelor se face în sistem rapid, Funcția FastFreeze îngheață alimentele până la -24°C pentru a păstra mineralele din alimente și pentru a păstra aroma și calitatea. După aproximativ 26 de ore, această funcție se va opri automat și temperatura congelatorului va reveni la temperatura setată inițial. Cu cât alimentele se răcesc / congelează mai rapid, cu atât durata de menținere a acestora în stare fresh (nu am găsit altă rimă) este mai mare.

Side by Side Gorenje NRS8181KX, NoFrost Plus
Side by Side Gorenje NRS8181KX, NoFrost Plus

Frigiderul Side by Side Gorenje NRS8181KX este extrem de silențions, un nivel de zgomot care este rezultatul unei izolații excelente și al soluțiilor inovatoare ale sistemelor de răcire.

Frigiderul Side by Side Gorenje NRS8181KX competiționează în vânzări cu mai scumpele frigidere Side by Side LG GSLV50PZXM sau Toshiba GR-RF610WE-PMS, FourDoors ce-i drept și acestea fiind side by side-uri foarte reușite și la prețuri excelente. Acesta, poate fi cumpărat de la eMAG dar și de la Flanco la un preț foarte bun.

Recomandare articol
product image
Nota Autor
1star1star1star1star1star
Nota vizitatori
5 based on 1 votes
Marca produs
Gorenje
Nume Produs
Side by Side NRS8181KX